עבור לתוכן

מחליף מחשב אך לא את ההארדיסק..

Featured Replies

פורסם

שלום.. אני מחליפה את המחשב אך לא את הארדיסק. האם יהיה עליי למחוק את ווינדוס לפני שאני מוציאה את ההארדיסק מהמחשב הנוכחי ? מה יקרה אם אני יחבר את ההארדיסק למחשב החדש ופתאום מנהל ההתקנים יראה שכל החומרה השתנתה? יהיה אם זה בעיה או שאני פשוט אוכל למחוק את הדריברים הישנים ולהתקין את החדשים? בתודה מראש, לילך.

פורסם

תחברי את הארדיסק למחשב החדש ,ותתקיני ווינדוס מחדש לא אמור להיות בעיה.

פורסם

תחברי את הארדיסק למחשב החדש ' date='ותתקיני ווינדוס מחדש לא אמור להיות בעיה.

[/quote']

זה מה שהיא לא רוצה לעשות... :bash::s07:

בכל אופן..

יש לך כמה אופציות..

1. לעשות repair מהדיסק של מערכת ההפעלה..

2. למחוק ממנהל ההתקנים את בקרי הIDE/RAID...הבקר של הכרטיס מסך (היה על זה לא מעט דיונים תריצי חיפוש)..

3. מומלץ תמיד להתקין מערכת הפעלה מחדש על HD חדש...

פורסם
  • מחבר

למחוק את הבקרי RAID? כלומר מהמנהל התקנים? זה לא יהווה בעיה? הבעיה שלי היא שאני לא רוצה להתקין את כל התוכנות שלי מההתחלה... Repair יאלץ אותי לעשות את זה?

פורסם

REPAIR ישמור לך על התוכנות המותקנות אך רצוי לפני כן להסיר את כל הדרייברים של המחשב הקודם

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אם הבנתי נכון רגע לפני שאני מנתקת את הארד דיסק מהמחשב הקודם למחוק את הדריברים של הכרטיס מסך, בקרים ,סאונד כרטיס רשת וכל מה שבא עם לוח אם חדש? ואחרי זה לעשות ריסטרט או שפשוט לחבר אותו למחשב החדש? ואיך לעשות repair? דרך הבוט או שפשוט דרך הוינדוס חסר הדריברים?

פורסם

לאחר שהסרת את כל הדרייברים שהזכרת תחברי את ההרדיסק למחשב החדש, ותכניסי דיסק של xp ותעלי את ההתקנה שלו.במסך הראשון תלחצי ENTER ובשני F8ואז המחשב יגיד שהוא מזהה שיש מערכת הפעלה שכבר קיימת, תלחצי R ומשם תמשיכי את ההתקנה כרגיל.

פורסם

בעיקרון זה אמור לפתור את הבעיה

אבל תמיד יכולות להיות בעיות עם תוכנות מסוימות וקבצים

הדבר המומלץ ביותר הוא לגבות את כל מה שאת צריכה ולהתקין מחדש

בהצלחה בכל זאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים