עבור לתוכן

מעוניין לרכוש VP930

Featured Replies

פורסם

התקציב שלי הוא עד 1800 ש"ח ואין מצב שאני חורג, השאיפה שלי שזה יהיה בטווח המחירים 1500-1700.

ראיתי כל מיני המלצות על VP930, הבנתי שהוא המסך הטוב ביותר בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מתאים לי, כלומר אני צריך את המסך בשביל משחקים, עריכת סרטים וגרפיקה (לא משהו מקצועי). אני יושב מול המסך, ז"א לא יהיה מצב בחיים שאני אהיה בזווית מולו. מאוד חשוב לי שהוא יהיה חד ומהיר ושיאפשר עבודה ממושכת מולו בלי כאבי עיניים וראש.

* חשוב לציין שאני לא רואה סרטים במחשב (יש לי חיבור לטלויזיה).

עכשיו, אני דיי מתלבט בין המסך הזה לLG L1900R, ראיתי שהמון אנשים נרתעים ממנו אני לא ממש מבין למה.

אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב שיתאים לדברים שציינתי למעלה.

פורסם

סדרת ה L1900 פשוט גרועה ואני ממליץ מאוד להירחק ממנה, יש מסכי TN אחרים שהרבה יותר טובים ממנה.

ה VP930 טוב יותר מכל מסך TN ואם אתה גרפיקאי בכל רמה שהיא עדיף שלא תתקרב ל TN.

ה VP930 הוא מסך מצוין ואם אתה רוצה לשחק בנוסף הוא גם מתאים מאוד בניגוד ל 971P של סאמסונג

שמציג צבעים יותר נכונים אבל לוקה בזמן תגובה איטי יותר. מדובר על מבחני אמת ולא נתונים יבשים, בחלק מהביקורת נמדד זמן תגובה של

מעל ל 100ms במסך של סאמסונג בחלק ממעברי השצבעים בעוד שה VP930 מעולם לא עבר את ה 30ms בשום מעבר.

פורסם
  • מחבר

יש אולי עוד המלצות חוץ מהמסכים שציינתי?

ואם אפשר להסביר למה בדיוק הסדרה של הl1900 גרועה.

פורסם

אין הרבה מסכים איכותיים ברמת התקציב הזו.

ישנו גם סמסונג 971P אבל הוא לא מתאים למשחקים. כך שהמסך היחידי בתקציב הזה הוא VP930.

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש משהו משוכלל, פשוט שיהיה מתאים למה שציינתי למעלה והעיקר שיהיה בלי בעיות טכניות.

ראיתי באיזה אתר שמוכר את הvp930 הם ציינו שזה לא מומלץ לגיימרים, זה דיי מרתיע אותי.

פורסם

ראית את זה באתר של הדובונים אם אינני טועה.

בסופו של דבר זה העיניים שלך ותצטרך להחליט לבד למי אתה מאמין.

לפי מה שאני רואה יכול להיות שהוא נמצא בתצוגה בבאג. תנסה ללכת לשם עם המשחק החביב עליך.

פורסם

ראית את זה באתר של הדובונים אם אינני טועה.

בסופו של דבר זה העיניים שלך ותצטרך להחליט לבד למי אתה מאמין.

לפי מה שאני רואה יכול להיות שהוא נמצא בתצוגה בבאג. תנסה ללכת לשם עם המשחק החביב עליך.

באיזה סניף של באג אתה חושב שיש אותו בתצוגה? אני טלפנתי לבאג בקריות והם בקושי שמעו על המסך הזה.

פורסם

vp 930 קנית - לא טעית

פורסם

בהחלט.

מסך מצויין אחרי שמורידים קצת את רמת הבהירות המטורפת שמגיעה איתו.

פורסם

היי

1. האם מישהו מכיר חנות באזור המרכז בה ניתן להתרשם מה-vp930 בפעולה?

2. כיצד אוודא מהו ה-revision? אשמח אם בעל מסך rev.3 יוכל לפרסם תצלום רלוונטי המעיד על כך.

תודה.

פורסם

בצד האחורי של המסך (בגב המסך) יש הדפסה בשחור על גבי לבן שבה כתוב איזה דגם, מספר מוצר ובין היתר גם איזה גרסה.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

יש לי שאלה לגבי אותו מספר סידורי או גרסא ...

יש למישהו את הקוד הזה שאמור להופיע המעיד על איזו גרסאת מסך מדובר ואיזה פאנל יש למסך?

הבנתי ממישהו שהוא מנהל מוצר ב"אומניטק" ששינו את היחס ניגודיות של המסך ל 1:1300 (בעבר זה היה 1:1000)

אבל חוץ מזה הוא לא ידע לאמר לי איך אני מוודא את זה על המסך שאני קונה בפועל .

לכן אם יש כאן מישהו שיודע מה אני אמור לחפש בבקשה שיסביר.

תודה!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים