עבור לתוכן

למישהו יש מדריך להתקנת מזגן עילי ?

Featured Replies

פורסם

^^^

כן אבל אלו מיקרים מיוחדים, רוב הישראלים חושבים שהם הכי טובים במה שהם עושים, "כולה מזגן כמה קשה זה יכל להיות?!" :screwy:

תזמין איש מיקצוע, שיתקין לך את המזגן, הכי מהר, הכי פשוט, הכי מיקצועי, הכי מישתלם.

ואל תיתפסו אותי במילה מישתלם, כי עם הוא ינסה בעצמו הוא יגרום יותר נזק מאשר תועלת.

וגם חשוב לציין שאם הוא לא יתקין את המזגן על ידי מתקין מורשה, האחריות על המזגן תתבטל!

זה לא שווה חסכון של כמה מאות שקלים :)

• תגובות 53
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון זאת סיבה אחת טובה ומנומקת למה לא כדי להתקין לבד :xyxthumbs:

פורסם

אלוהים כמה שטויות בדיון אחד :o:bash:

אז ככה דוד שלי הוא טכנאי מיזוג אוויר וסבא שלי מהנדס קירור ומיזוג אוויר

אז ככה מה שיצא לי לעשות איתם כמה וכמה התקנות וגם ממה שלמדתי במגמה התחזוקה מכנית בתיכון

אז ככה בשביל להתקין מזגן . לא צריך רק כלים אלה גם מכונת וואקום וגז שהמזגן עובד איתו בלון של כזה גז תלוי בסוגו עולה כ300 +- ש"ח כולל מע"מ

מה עם שעוני מילוי שעולים גם איזה 250 200 ש"ח אה ?.. ואני מדבר על סעונים איכותיים ולא ז'בלה !

וגם ידע מה לעשות ומה לא לעשות בכלל ! ... בשביל לקדוח בבטון אתה צריך כוס יהלום לבטון שרק הכוס עולה 400 ש"ח וזה לא מדוייק וזה גם ללא המכשיר הקודח !

יש כאלה שקודחים עם פטישון אבל זה צריך לדעת לעשות כי אתה יכול לשבור את הכוס ככה בקלי קלות ! :- והלכו פיזדץ ה400שקח והכוס כמה חבל :'(

והיו מקרים כאלה :-X

אפשר לקדוח גם עם מקדח בטון 10 מ"מ עם פטישון בסופו של דבר אתה תקיא תנשמה עם הקיר טיפה עבה וגם הקדח יצא לך מכוער מוות ולא יפה מה שעם הכוס יוצא עגול ויפה ;D! :kopfpatsch::screwy:

צינורת אתה צריך לחשב לבד כמה מטרים מגיעים לך מהיחידה הפינימית לחיצונית ומה עם ארמוקלקסים בידוד וחומר לליפוף הארמופלקס ?יש צנרת שלרוב מגיעה עם המזגן !

אבל או שהיא קצרה או שהיא יותר מידי ארוכה לשימוש בהתקנה מסויימת אז צריך לחתוך ולקצר עכשיו שוב לחיתוך גם צריך מכשיר לחיתוך צנרת ! ועם היא קצרה אפשר להאריך אבל לך תמצא לך עכשיו ברנר ? בלון עם חמצן וגז :o

שגם עולה כסף ואחרי החיתוך צריך לעשות מגרעת מיוחדת בצורת כוס בשביל האומים שמתחברים ליחידה והמעגל הזה ממש לא זול !

צריך לדעת לחבר חשמל בוא נגיד שאתה תסתדר כי יש לך סכמה עם המזגן אבל מה עם חיבורים

מה עם לעשות וואקום מלא למזגן לפני מילוי גז חדש

בכיייאת עזובתך אתה סתם תעשה יותר נזק מהחיסכון ! :bash::nono:

תזמין מזגניסט בכייאת זומזום :yelclap: ;D :xyxthumbs:

פורסם

"בכייאת זומזום"

הבן אדם רוצה לעשות בעצמו תסביר ואל תבכה :pissed:

פורסם

ציטוט של: hed ב היום בשעה 00:07:14

"בכייאת זומזום"

הבן אדם רוצה לעשות בעצמו תסביר ואל תבכה

עם לא ראיתה הסברתי הכול בבירור ורמזתי גם שאיו מצב שבלי ציוד מתאים וידע בסיסי שהוא יתקין את זה !

מה אשני יכול להציע זה ככה שיעשה חצי עבודה

למה הכוונה חצי עבודה שיחבר תמעבד של היחידה החיצונית על גמבואים טובים לקיר ויתלה על היחידה על המעמד

אזהרה אתה מרים אותה רק עם חגורות עם אתה מרים אותה ביידים זה על אחרויותך בלבד עם היחידה תשתמת לך מהיידים

תתלה את היחידה הפימית תקדח איךשיצא לך תחור הקיר תחבר במדוייק תחשמל ותזמין תכנאי מזגנים רק לפינישים לא יודע מי יסכים לך לכזה סידור אבודה אבל מחיר יהיה משמעותי זול יותר !

פורסם

אתה בסדר :yelclap:

פורסם

אתה בסדר :yelclap:

:lol: תודה

פורסם
:lol:
פורסם

Dr. Bit

נראה מוכר?

רק מקדח כוס נורמלי (המקדח עצמו, לא המכשיר), ולא כזה שימות לך ברגע שהוא נתקל במשהו שהוא לא בלוק או עץ יעלה לך יותר מההתקנה

ואני עוד לא מדבר על צינורות וחומרי בידוד

פורסם

Dr. Bit

נראה מוכר?

נראה מוכר הציטוט ואללה לא שמתי לב :lol::screwy:

פורסם
  • מחבר

אה, שחכתי להזכיר, הוא רוצה להתקין אותו בתוך קרוואן.

ואתם התווכחתם פה שעות... :lol:

פורסם

הקרוואן בקומה שניה?

פורסם

בקרוואן זה בכלל סיפור

בשביל לקדוח בקרוואן צריך כלים מתאימים

פורסם

קודם כל צריך מנוף כדי להכניס אותו דרך הסלון של הקומה השניה

ואם זה לא יצליח, הם יצטרכו לשבור כמה קירות...

פורסם

טוב אני חייב להגיב לנושא ולזה שיש אנשים שהם יכולים לעשות הכל לבד ועוד יצא להם יותר זול

אז ככה אני עובד בגינון כבר שנים

ולמרות שלגינון לא צריך הרבה שכל ראיתי מספיק גינות שאותם "אני יכול לעשות הכל לבד" הקימו בעצמם

והעניין שלא רק העבודה חובבנית

לפעמים הנזק שהם עשו כל כך גדול שחוץ מיגנן היה צריך גם שיפוצניק

כי שורשים של פיקוסים (אני מקווה שרשמתי נכון) הרימו בלטות של הבית

אנשים גם שותלים בוגונוויליה בגינות קטנות ולא מטפלים בצמח

ואחרי כמה שנים העבודה של הורדת הבוגונוויליה יכולה להגיע לאלפי שקלים

או טיפולים של כל חצי שנה בסביבות ה500 שקל

או ברוש לימון שתופס המון נפח וצריך ליכרות אותו אחרי כמה שנים

מערכות השקיה גיפה וכו

וזה בגינון לא במשהו רציני

במזגנים כבר יש גז חשמל וכו חוץ מיזה אפשר לקנות מזגן +התקנה ולקבל אחריות על הכל ביחד

מבחינת עלות תועלת לאדם לא מבין ובלי כלים אין ספק שההתקנה המיקצועית בטווח הארוך תישתלם הרבה הרבה יותר

אני למרות שיש לי מספיק ידע להרכיב מחשב לבד

ואת הפורום הזה מעדיף לשלם 150 שקל על התקנה של מחשב שלם בימקום להרכיב לבד

כי ככה החנות לא תוכל לבוא בטענות שההתקנה מחורבנת אם רכיב ידפק

ואותו דבר בהרבה דברים אחרים

שאנשים מזמינים מאיתנו גינה הם מקבלים גם שרות מצוין

ואנחנו גם מתנים תאחריות בזה שחוץ מהגינה עצמה נתקין להם מחשב השקיה

מהבנה שבלי זה כמה ימים בקיץ בלי השקיה והלכה הגינה

ואני מעריך שלאני מיקצוע אחרים יש דברים דומים להגן גם על הלקוח וגם על עצמם

שמישהו מכין לבד אין תשרות הזה

ואני לא אומר שאף דבר אסור לעשות לבד

אני צבעתי תחדר שלי כבר כמה פעמים לבד ודברים בסגנון

אבל דברים גדולים תנו לאיש מיקצוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים