עבור לתוכן

למישהו יש מדריך להתקנת מזגן עילי ?

Featured Replies

פורסם

דוד שלי הולך לקנות מזגן של אקטרה והוא לא סגור על איך להתקין אותו, למשיהו יש מדריך או שהוא יכול להסביר ?

• תגובות 53
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להזמין מומחה? (מתקין מזגנים),

כמה הוא כבר יקח? - 100-300 ש''ח,

ואני גם לא מאמין שדוד שלך יכול לבד,זה לחבר את הצינור,לעשות חור בקיר,ולחבר את המזגן למאוורר הענק (או מה שזה לא יהיה) שיושב מאחורי החלון (מחוץ לבית).

פורסם

זה לא הולך ככה!

אולי זה רק מתחיל מ 400 אבל המחיר נקבע לפי מטרים של הצינורות שמחברים את המזגן למדחס!

פורסם

נשמה אתה לא מתקין פה ווינדוס XP, מדובא במזגן!

תבקש שישלחו טכנאי להתקין את זה...

פורסם

^^ואתה לא נמצא בפורום כפרות ועיניים שלי.

פורסם

^^ואתה לא נמצא בפורום כפרות ועיניים שלי.

הרגתה אותי! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

בהתחלה כשקראתי את הכותרת נקרעתי לאיזה 5 דקות.

זה כמו מדריך לאוברקולוק, אבל שונה...

תיקח את ההוא מהפרסומת, שכולם אוהבים :lol: :lol:

פורסם

הרגתה אותי! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כן חעימיים שלי הוא ימצא יפעעע שלייייי כפרע מושלמותתתתתתתתתת עיניים שלי , עיניים של עכבר!!!111אחדאחד :lol:

ועכשיו ברצינות

אתה יודע כמה שוקל בכלל מנוע של מזגן ? :screwy:

אם אתה גר בקומות ותנסה לעשות את זה לבד, יהיה לך מאוד קשה...הגז יבריח לך כל שניה עד יהיה בום נחמד כזה , תסניף את הגז, ויתפוצץ המדחס. וביחד כנראה , תיפול מהבניין.

פורסם

כשאני קניתי לעצמי את המזגן בחדר אני זוכר שהגיע איתו הוראות התקנה מלאות בעברית, ואחרי שהמתקינים התקינו אותו סתם עברתי עליו וראיתי (מן הסתם) שהם עשו אחד לאחד מה שהיה רשום בחוברת ההוראות.

המזגן הוא של תדיראן.

פורסם

בהתחלה כשקראתי את הכותרת נקרעתי לאיזה 5 דקות.

זה כמו מדריך לאוברקולוק, אבל שונה...

תיקח את ההוא מהפרסומת, שכולם אוהבים :lol: :lol:

את אבא שלי כולם אוהבים!

אולי בגלל שהוא הכי חכם?

לא, זה בגלל שאבא שלך מרכיב תמזגן בלי לזיין תשכל יותר מדי והולך קיבינימט, בלי אפשר לשתות משהו קר? אז כמה עלתה לכם הדירה? אז מי עשה פה את הצבע?

פורסם

להתקין מזגן זה יכול להיות מסובך אם אין את הכלים והציוד המתאים...ולפי ההסברים שאתה מבקש לקבל פה לא נראה לי שיש לדוד שלך את הציוד הדרוש לזה!!!

והכל משתכלל ומסתבך עוד יותר אם ההתקנה מתבצעת לא בקומה הראשונה.......קיצר תגיד לדוד שלך שישלם 300-500 שקל על ההתקנה ויחסוך לעצמו קניה של מזגן חדש :)

פורסם
  • מחבר

הוא גר בבית פרטי אבל הוא מתקין את המזגן בקומה השנייה.

אמרתי לכם, הוא כמעט בטוח שהוא יודע איך להתקין אותו הוא רק צריך איזה מדריך או הסבר שהוא יהיה בטוח 100%.

כשאני קניתי לעצמי את המזגן בחדר אני זוכר שהגיע איתו הוראות התקנה מלאות בעברית, ואחרי שהמתקינים התקינו אותו סתם עברתי עליו וראיתי (מן הסתם) שהם עשו אחד לאחד מה שהיה רשום בחוברת ההוראות.

המזגן הוא של תדיראן.

אתה חושב שיש את זה גם במזגנים של אלקטרה ?

פורסם

קודם כל צריך מקדח כוס

בלי מקדח כוס מצפה לו עבודה של כמה שעות טובות, ותצא חרא עבודה

פורסם

תזמין התקנה, אמור לעלות 500 שקל +_.

פורסם

תזמין התקנה, אמור לעלות 500 שקל +_.

הכי טוב גם אתה לא יודע וגם אין לך חצי מהכלים שצריך

החל ממקדח כוס ארוך ועד לחותח צינורות נחושת והמכשיר שעושה להם את הסוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים