עבור לתוכן

חשמל אלחוטי

Featured Replies

פורסם

מגניב.

מעניין אם זה שדה מגנטי שבטוח יותר מזה שנוצר בקירות :)

פורסם

חרשנים

פורסם

ילדון, ישר כח, הרגע קיבלת אזהרה על ספאם.

זוהי אזהרה ראשונה שלך, בשלישית תורחק/תושתק.

פורסם

כוסס אמקק :pissed:

אני מתכנן להמציא את זה כבר מכיתה ו

יאו סעמק אתה לא יודע איך הרסת לי תיום =\

חשבתי על כמו שנאי שמחברים לחשמל וזה ממיר את החשמל למשהו אחר ושולח אותו בתדר מסוים למכשיר שלתקע שלו מחובר גם שנאי כזה

ואז זרם אחד לא מתנגש עם השני

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא אותו דבר, הכתבה באתר מדברת על ואט אחד או שניים דרך גלי רדיו

וכאן מדובר על להפעיל מוצרי חשמל ביתיים (מחשבים טלוויזיות וכו') בחשמל אלחוטי (לאו דווקא בתדר של גלי רדיו)

לפחות לפי דברי המפתחים ב MIT.

פורסם

פשוט WOW!

קפיצה עצומה לאנושות... תארו לעצמכם שעוד כמה שנים לא נצטרך סוללות ומטענים בכלל.. פשוט יקימו אנטנה שמשדרת חשמל בכל שכונה (כמו אנטנות סלולריות).

פורסם

פשוט WOW!

קפיצה עצומה לאנושות... תארו לעצמכם שעוד כמה שנים לא נצטרך סוללות ומטענים בכלל.. פשוט יקימו אנטנה שמשדרת חשמל בכל שכונה (כמו אנטנות סלולריות).

לך תדע מה ימצאו לגבי הנזק שאנטנות כאלו יעשו בשילוב עם אנטנות סלולר. עדיין תצטרך סוללות, למשל למצב בו נתקעת באזור בו התקלקלה אנטנה או לטיול בהרים וכו'.

פורסם

כבר ראיתי סליל טסלה גורם לפלורסנט להידלק (בעיקר להבהב), אבל זה מרשים!

פורסם

חבר'ה, תזכרו את ג'וני מHW שיביא לכם חשמל אלחוטי אמיתי, ולא החרטא הזה :nono:

פורסם

עדיף שתשתוק :s07:

פורסם

כן גם אני ראיתי טסלה שמדליק פלורסנט.. חחחחח עשיתי את זה בבית... אבל זה לא אותו סוג חשמל אני חושב כאילו סוג שונה של אנרגיה.. אני לא מבין בזה הרבה אבל אתה לא יכול להפעיל עם זה דברים אחרים חוץ מלגרום לגזים לזהור...

אם לוקחים תמנורת פלסמה העגולה עם הברקים זאת שגיליתי שיכולה לשבש פלאפונים אז אם שמים לידה או באזור שלה שפופרת פלורסנט או אולטרה סגול היא מאירה באור ממש חלש אבל זה בכל זאת אור....

אבל כמו שאמרתי אני לא חושב שזה אותו עקרון

פורסם

אז נגמר העידן של גניבת החשמל מהחיבור של השכנים.

ברוכים הבאים לעידן ה War driving for electricity !

פורסם

כן גם אני ראיתי טסלה שמדליק פלורסנט.. חחחחח עשיתי את זה בבית... אבל זה לא אותו סוג חשמל אני חושב כאילו סוג שונה של אנרגיה.. אני לא מבין בזה הרבה אבל אתה לא יכול להפעיל עם זה דברים אחרים חוץ מלגרום לגזים לזהור...

אם לוקחים תמנורת פלסמה העגולה עם הברקים זאת שגיליתי שיכולה לשבש פלאפונים אז אם שמים לידה או באזור שלה שפופרת פלורסנט או אולטרה סגול היא מאירה באור ממש חלש אבל זה בכל זאת אור....

אבל כמו שאמרתי אני לא חושב שזה אותו עקרון

כן אתה יכול להגיע לפוטנציאל שיכול להפעיל גליל טסלה בבית ::)

לגבי אלה שכבר רואים מעבורות עם מנוע חשמלי(ג'יז.. ::)) - ברמות כאלה זה כבר קצת לא בריא..מי אמר סרטן ולא קיבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים