עבור לתוכן

חינוך תעבורתי - צריך עזרה/עצה

Featured Replies

פורסם

שלומות חבריה,

אני מניח שהיו כמה מכם שנתקלו במקצו"ע הנ"ל, שעה בשבוע שהיא בעצם בול כמו תאוריה, רק שהיא לא עוזרת להשיג רשיון :) (י"א).

אני למדתי השנה חינוך תעבורתי והיו לנו בערך שני בחנים ועוד איזה שני מבחנים, בכולם יש לי בערך 70 - לא באמת אכפת לי, זה לא מופיע בשום מקום בבגרות וגם ככה אני אלמד את זה כאשר אני אגש לתאוריה.

הבעיה היא המבחן "האחרון".

מועד א' שלו היה בזמן שהייתי בניתוח.

מועד ב' שלו היה בזמן שהייתה לי מתכונת במדעי המחשב(קצת יותר חשוב).

מועד ג' שלו היה בזמן שהייתה לי בגרות בתנ"ך.

ועכשיו היה מועד ק"ז שלו, ולא הייתי, בגלל שפשוט לא זכרתי שיש אותו.

אותו מורה לחינוך תעבורתי התקשר היום לביתי, איים עם הדברים הרגילים שאני לא אהיה זכאי לתעודת בגרות בגלל זה ידה ידה ידה.

עכשיו, מתחילת השנה המורה הזה... איך נאמר... נובח, אך לא נושך.

הוא ניסה הכל בשביל שתלמידים ייקחו את המקצוע הזה ברצינות(הוא גם האחראי ספורט בבית ספר או משהו בסגנון), וזה לא עבד לו.

הוא רצה שהנהלת בית ספר תהפוך את המקצוע לבגרות פנימית של הבית ספר עם ציון הגשה והכל - לא הלך לו.

בקיצור, שאלתי היא - האם יש אמת באיומים(אין בגרות) או שאם פיספסתי מבחן אחד במקצוע לא קשור לעולם אני בסדר?

ואם הבגרות שלי אכן בסכנה, מה עליי לעשות? יש לכם עצות בשבילי כיצד אוכל לגשת למועד ת' רק בשביל לקבל בו את ה60 ולהיות זכאי לבגרות?

תודה לעוזרים

פורסם

למה לזלזל?

זה מקצוע של 85+ בשקט..

תעשה מבחן וזהו..

זה מקצוע חשוב לחיים.

מישהי אצלנו לא ידעה מה מסמל "אור לבן המופיע באחורי הרכב"

פורסם
  • מחבר

לא, זה לא מקצוע חשוב לחיים כי אתה לומד בדיוק את אותו דבר לתיאוריה, שאותה אתה לומד ביום-יומיים, ולא פורסים לך את זה על שנה עם מורה שיש לו ריח רע מהפה ובכלל לא נוהג(אירוני הא?).

מי שירצה רשיון חייב גם תיאוריה = הוא כבר לומד את זה לתיאוריה = מקצוע מיותר

מי שלא ירצה רשיון = לא צריך לדעת שאם אתה פונה ימינה האור המסויים שם נדלק = מקצוע מיותר

זה לא באמת "חינוך תעבורתי"(שלפי דעתי היה אמור לשפר התנהגות על הכביש), אלא פשוט חזרה מיותרת על החומר של התיאוריה.

חוץ מזה, זה לא הנושא של הת'ראד, הנושא של הת'ראד הוא האם אני באמת בסכנה של לא לקבל בגרות בגלל זה, ואם כן - מה אני יכול לעשות בעניין? לדבר איתו? לדבר עם המנהלת? לדבר עם המחנכת?

פורסם

לא קשור שזה שטויות,אם אתה יכול להוסיף לתעודה שלך עוד ציון של 90 מינימום למה לא?

רק מעלה לך את הממוצע.

כי בדוגרי מה שאתה לומד שם בשנה אתה יכול ללמוד בשבוע ולגשת לתאוריה.

פורסם

קודם כל, סחטיין.

אני את החינוך התעבורתי שלי ביליתי בהכנת הביוטופ.

המורה ידע את השם שלי מהסיבה הפשוטה שבכל שלושת השיעורים שכן הייתי, עשיתי בעיות (מלחמת מים, קפיצה על שולחנות וכד'.)

את הבוחן היחיד שחייבו אותי לעשות עשיתי וקיבלתי 70 (זה היה בוחן שצריך לסמן Xים על דף תשובות, אז סימנתי Xים בצורת השם שלי, שתבינו.)

עכשיו - אם אתה באמת רוצה ציון "טוב" בתעבורה, תלך למורה ותגיד לו את זה.

אתה התלמיד הראשון שאמר לו את זה אי פעם, הוא ייתן לך לעשות.

פורסם

לא הלכתי לשיעור הזה פעם אחת מתחילת המחצית השנייה :-X (ואני נורא מתבייש בזה)

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי ציון טוב לא טוב, גם ככה הציון הזה סה"כ מופיע בתעודה הרגילה ולא בתעודת בגרות(שכנראה בכלל לא מקבלים בגלל כל העיצומים) שסליחה על הביטוי, אבל באמת שאפשר פשוט לנגב איתה את התחת.

אכפת לי האם באמת הדבר יימנע ממני תעודת בגרות? או שמדובר בעוד איום סרק מטופש ואכזרי? זה מה שאכפת לי.

לעזאזל, בכל המקצועות האחרים אני מוגש על 100 ויחסית השקעתי השנה, ועכשיו בגלל זה אני לא אקבל בגרות? בא לי לא טוב.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד קוראים לו רונן במיקרה?

פורסם
  • מחבר

ניין.

פורסם

חחחחח אוקי כי לנו יש את רונן שגם כל הזמן מנסה לאיים כדי שכולם ישימו ז*ן על המקצוע ועוד יש לנו איתו שעה 9 (יענו מ3 עד 4) וגם הוא מורה לספורט הקטע הוא שאף אחד לא היה בשיעורים שלו כבר לפחות 5 חודשים והוא כולו מתוסכל כאילו גם היום כבר אף אחד לא הולך לבצפר ואז היה איזה יום שכן היינו צריכים ללכת אז הוא רצה להשאיר אותנו לשיעור שלו אז הלכנו לבכות לסגנית מנהלת והיא שחררה אותנו זה היה הכי מצחיק בעולם "טוווב אין בעיה אני ישחרר אותכם אתם יכולים ללכת "

-" אבל נילי צריך להיות לנו שיעור היום ועד שהם הגיעו!"

" אוי תרגע זה כולה תעבורה!"

- רונן בתגובה כולו עם מבט מבואס על הפנים

פורסם

לנו זה היה שנה שעברה, בשעה הראשונה בבוקר.. אפחד לא בא.

כולם קיבלו 100 בתעודה.

פורסם

חחח, היה לי את זה השנה. למזלי, אני מאלה שלא תהיה להם בגרות על זה :hat:.

בתכלס זה מקצוע שכונה דורש 0 מחויבות ומאמץ. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים