פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מה קורה חבר'ה? מי מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה? איפה? ואם בא לכם, מה אתם מתכוונים ללמוד?
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אחותי מתחילה ללמוד בטכניון כימיה, והיא צריכה להשלים לפני איזה משהו מהתיכון של פיזיקה (והיא הייתה במגמת כימיה ואמרו לה שלא צריך כימיה ... )
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מתחיל ללמוד באוקטובר תואר תלת חוגי פיזיקה-מתמטיקה-מדעי המחשב באונ' העברית בירושליים במסגרת תוכנית תלפיות.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מתחיל ללמוד באוקטובר תואר תלת חוגי פיזיקה-מתמטיקה-מדעי המחשב באונ' העברית בירושליים במסגרת תוכנית תלפיות. כל הכבוד
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים הנדסת תעשיה וניהול בשנקר (כנראה).אני בהמתנה בטכניון, אבל לא נראה לי שאלך לשם בסוף, אפילו אם אתקבל.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים על מה היה הפרוייקט שלך?Advanced Computed Tomography Reconstruction under SPECT
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מחבר מזל טוב למסיימים!!! :yelclap: זוהי כל קהילת הסטודנטים של האתר? יש מישהו שמתכוון ללמוד בבן גוריון? אני הולך ללמוד שם הנדסת חשמל ואלקטרוניקה.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מזל טוב למסיימים!!! :yelclap: זוהי כל קהילת הסטודנטים של האתר? יש מישהו שמתכוון ללמוד בבן גוריון? אני הולך ללמוד שם הנדסת חשמל ואלקטרוניקה. רציני?! גם אני! אתמול קיבלתי את המכתב מהם שמאשר את הקבלה שלי. עכשיו רק צריך להתארגן על מעונות וכל החרא הזה. אפשר לארגן דירה של חברים מהאתר Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.