עבור לתוכן

בעקבות הכתבה בערוץ 22+המלצה על כיסא טוב

Featured Replies

פורסם

תאמין לי יש לאופיס דיפו כסאות מצוינים(של צרעה ווקסמן) ויש להם עכשיו כל מיני מבצעים

אז אולי שווה לך לבדוק שם

פורסם

כתבתי כמה פעמים על הכיסא שלי

מאופיס דיפו, דגם לונדון (מבד ולא מויניל)

בזמנו הוא נמכר ב-750 שקל ואני קניתי במבצע ב-600 (המבצע זו הסיבה היחידה שבכלל הסתכלתי על הכיסא הזה באותו רגע)

היום נמכר בסביבות ה-400-450 שקל, ושווה הרבה הרבה יותר

פורסם

לפותח הת'רד,

עוד מעט שנת הלימודים מסתיימת ובחופש הגדול יהיו המון מבצעים שקשורים בכיסאות... אני ממליץ לחכות כמה שבועות ולקנות אז (אלא אם אתה ממש נואש, או רוצה את זה מייד!).

פורסם

אני ממליץ לך לקנות משהו בסגנון כסא מנהלים ולא כסא סטודנט קטן... אני קניתי את שלי לפני כשלוש שנים בערך ב 500 שקל והוא החלק הכי טוב במחשב שלי

לדעתי ההפך.. יש לי כסא מנהלים והוא לא נוח ממש לעבודה מול המחשב, משום שאין ממש תמיכה בגב(צריך להשען אחורה).

ראיתי גם כסא סטודנט, יש לו משענת מתכווננת, ככה שיש תמיכה בגב, הוא יותר נוח (אלה עם המשענת הגבוהה, לא הנמוכה). שניהם עלו אותו מחיר בערך.

פורסם
  • מחבר

אני סה"כ רוצה כיסט נוח ושוב מאוד חשוב שהמשענת שלו מתכווננת, כמה שיותר זול והבתמורה יותר טובה.

פורסם

כמו שכבר אמרו..עדיף ללכת לחנות וליראות מה אתה מוצא מה ניכנס לך בתקציב/דרישות וכו...

תבדוק באופיס דיפו...יש גם בהום סנטר (אצלנו בעיר יש לפחות בקרית שמונה)

או כל מקום אחר שאתה מוצא

כמו שנאמר כיסא לא קונים מהאינטרנט או כן במיקרה שאתה יודע מה אתה קונה

פורסם

אנשים טיפשים.

אני כל היום מול המחשב ואני בסדר גמור.

למה? כי אני קם, זז, מזיז את עצמי.

בצבא (בו אני עובד מול מחשב) אני קם שעה מקס' קם, עושה סיבוב ומדבר כמה דקות עם אנשים.

בבית ההפסקות קטנות יותר, אבל גם כן, אני מדי פעם הולך לשתות, לקרוא קצת, לאכול וכו'.

בצבא אני רואה הרבה אנשים שנצמדים למסך, שמים אותו נמוך מאוד, תוקעים את המקלדת צמוד למסך וכו'. אחרי זה הם מתפלאים שכואב להם הראש.

ד"א, אני משתמש בכיסא "מנהלים" שעלה איזה 300 שקל. האמת? הוא היה הרבה יותר נוח בכל כסא "סטודנט" במחירים שנמוכים מ 800 שקל בערך.

אמא שלי מתעצבנת על כך שאני משתמש בו כי היא אומרת שבגלל שהוא רחב אני דופק את הבית (צריך לפעמים להוציא את הכסא מהחדר בשביל לשטוף וממש קשה להוציא אותו בלי לדפוק את הדלת (הם כמעט באותו רוחב). היא רוצה לקנות לי כסא חדש. דיי מעצבן כי כמו שאמרתי- באופיס דיפו הכסאות סטודנט הנוחים מתחילים ממחיר של 500 שקל.

עוד פעם אני אנסה: מישהו מכיר מקום עם כסאות במחירים יותר סבירים? (באופיס דיפו מוכרים מלא כסאות ב 350 שקל שהם ממש לא נוחים ומרגישים כמו זבל)

פורסם

למה לא המליצו על משטח לעכבר של Razer או משהו דומה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים