פורסם 2007 ביוני 1018 שנים לאלו שלא ראו את הכתבה זה טוב מאוד שתראו:http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=17989&CatID=250&CurrentCatID=330ואם תוכלו תמליצו לי על כיסא טוב שהמשענת שלו זזה עד 300 ש"ח.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אני ממליץ לך ללכת לאופיס דיפו או משהו תבקש מהם לראות כיסאות עם תמיכה לגב במחיר שאתה רוצה ואם אהבת את הכיסא תקנה...
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אני ממליץ לך ללכת לאופיס דיפו או משהו תבקש מהם לראות כיסאות עם תמיכה לגב במחיר שאתה רוצה ואם אהבת את הכיסא תקנה...מחזק! כיסא לא קונים מהאינטרנט או מקטלוג, אתה חייב לשבת ולבדוק...
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אופיס דיפוט כלל לא רשת של כיסאות.יש בבילו סנטר (לא צומת בילו) ליד ACE חנות שכחתי איך קוראים לה - הכיסא הכי זול עולה 900~ שקל.מה שכן - הם מתמחים בכל האורטופדיה, בריאות הגב וכו'.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר ^^ לא מכיר את הרשת הזאת אבל אני גר בפתח תקוה, אז אולי מישהו מפה בפתח תקוה יכול לעזור לי.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים הכסאות של רהיטי צרעה באמת טובים אבל המחירים הם בדרך כלל באזור הארבע ספרות, לדעתי זה שווה את זה אבל יש כאלו שיעדיפו להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך/מעבד/לוח אם ויקנו בכמה שקלים כסא שידפוק להם את הגב.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים רהיטי צורעה?האמת אני לא זוכר, פעם אחרונה שביקרתי בבילו סנטר זה היה לפני כ3 שנים :-Xאם זה קרוב לACE (ממש באיזור שם) אז כנראה שזה זה.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר הכסאות של רהיטי צרעה באמת טובים אבל המחירים הם בדרך כלל באזור הארבע ספרות, לדעתי זה שווה את זה אבל יש כאלו שיעדיפו להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך/מעבד/לוח אם ויקנו בכמה שקלים כסא שידפוק להם את הגב.אךךךךך....... כמה שצריך כסף בחיים :-\.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אחי תשמע פעם לפני שנתיים היה לי 'כיסא' גלגלים ב100 שקל וישבתי עליו 10 שעות ביום/אחרי חצי שנה הלך לי הגב, ואז קניתי כיסא של צרעה ב500 שקל ששווה כל שקל.[ימים אחרי זה גם לאחותי קנו כזה כיסא]אחי זה אחד הדברים שחשבו מאוד להשקיעה בהם יותר מכרטיס מסך מעבד...
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אני ממליץ לך לקנות משהו בסגנון כסא מנהלים ולא כסא סטודנט קטן... אני קניתי את שלי לפני כשלוש שנים בערך ב 500 שקל והוא החלק הכי טוב במחשב שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.