עבור לתוכן

בעקבות הכתבה בערוץ 22+המלצה על כיסא טוב

Featured Replies

פורסם

אני ממליץ לך ללכת לאופיס דיפו או משהו תבקש מהם לראות כיסאות עם תמיכה לגב במחיר שאתה רוצה ואם אהבת את הכיסא תקנה...

פורסם

אני ממליץ לך ללכת לאופיס דיפו או משהו תבקש מהם לראות כיסאות עם תמיכה לגב במחיר שאתה רוצה ואם אהבת את הכיסא תקנה...

מחזק! כיסא לא קונים מהאינטרנט או מקטלוג, אתה חייב לשבת ולבדוק...

פורסם

הבולשיט בכתבה הזאת נשפך כמו יין.

פורסם
  • מחבר

המחירים של הכיסאות באופיס דיפו מרקיעי שמיים, אין רשת זולה יותר?

פורסם

אופיס דיפוט כלל לא רשת של כיסאות.

יש בבילו סנטר (לא צומת בילו) ליד ACE חנות שכחתי איך קוראים לה - הכיסא הכי זול עולה 900~ שקל.

מה שכן - הם מתמחים בכל האורטופדיה, בריאות הגב וכו'.

פורסם

רהיטי צורעה?

פורסם
  • מחבר

^^ לא מכיר את הרשת הזאת אבל אני גר בפתח תקוה, אז אולי מישהו מפה בפתח תקוה יכול לעזור לי.

פורסם

הכסאות של רהיטי צרעה באמת טובים אבל המחירים הם בדרך כלל באזור הארבע ספרות, לדעתי זה שווה את זה אבל יש כאלו שיעדיפו להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך/מעבד/לוח אם ויקנו בכמה שקלים כסא שידפוק להם את הגב.

פורסם

רהיטי צורעה?

האמת אני לא זוכר, פעם אחרונה שביקרתי בבילו סנטר זה היה לפני כ3 שנים :-X

אם זה קרוב לACE (ממש באיזור שם) אז כנראה שזה זה.

פורסם
  • מחבר

הכסאות של רהיטי צרעה באמת טובים אבל המחירים הם בדרך כלל באזור הארבע ספרות, לדעתי זה שווה את זה אבל יש כאלו שיעדיפו להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך/מעבד/לוח אם ויקנו בכמה שקלים כסא שידפוק להם את הגב.

אךךךךך....... כמה שצריך כסף בחיים :-\.

פורסם

אחי תשמע פעם לפני שנתיים היה לי 'כיסא' גלגלים ב100 שקל וישבתי עליו 10 שעות ביום/

אחרי חצי שנה הלך לי הגב, ואז קניתי כיסא של צרעה ב500 שקל ששווה כל שקל.[ימים אחרי זה גם לאחותי קנו כזה כיסא]

אחי זה אחד הדברים שחשבו מאוד להשקיעה בהם יותר מכרטיס מסך מעבד...

פורסם

דר. גב

פורסם

אני ממליץ לך לקנות משהו בסגנון כסא מנהלים ולא כסא סטודנט קטן... אני קניתי את שלי לפני כשלוש שנים בערך ב 500 שקל והוא החלק הכי טוב במחשב שלי

פורסם

כן דר. גב בבילו סנטר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים