פורסם 2007 ביוני 1018 שנים ^^ ניסיתי את זה וככה - הכתוביות בעברית (השורה שהצגה מתוך כל הקובץ ) הוצגה הפוך - "הקודמים בפרקים" וכשאני מנגן HD הוא מנגן לי די לאט למרות שבכל תוכה אחרת אני רואה חלק, בלי שום בעיה
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר בדקתי את gom. מבחינת וידאו הוא בסדר גמור, אבל לא הכי טוב שיש. הוא לא יודע לעבוד עם מפענחים חיצוניים. הוא בכלל לא מצליח לקרוא את ה-DTS, אני כבר אל מדבר על להעביר אותו דיגיטלית.Anatoli.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אולי תפסיק להיות כזה אודיו פיל ואז תראה איך החיים הרבה יותר פשוטים סתם בצחוק :-*
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר Nimm, זה לא קשור לאודיופיל. פשוט יש לי רסיבר שמחובר דיגיטלית לקולנוע הביתי שלי אז אני חייב יציאה דיגיטלית של סאונד.Anatoli.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר מה עובד לכולם? העברה של DTS? זה עובד לי מצוין בסרטי DVD, אבל מסיבה כלשהי עם כמה מהסרטים שיש לי כרגע של HD זה לא עובד טוב.WinDVD כבר ניסיתי. ואני עכשיו מנסה לבדוק עם גרסא חדשה יותר שלו.Anatoli.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר ^ אין מצב שזה קשור לסרטים עצמם, ולא לנגן?לא, כי ברגע שאני מאפשר DTS עם עיבוד במחשב זה פועל חלק. מה שאומר שיש בעיה כלשהי עם ההוצאה שלו החוצה.Anatoli.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים תעדכן דרייברים של הכרטיס קול\לוח אם.תבדוק עם היציאה לא נפגמה, או שזה רק מהתוכנה.תיידע מה הייתה הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.