פורסם 2007 ביוני 1018 שנים בדרייבר של ATI יש את האופציה הזו ומדי פעם כשאני נכנס למשחקים (זה קורה בעצם רק ב GRAW )אז אני עף מהמשחק ומקבל את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה.השאלה שלי היא אם אפשר לבטל את ההגדרה הזו ולהתעלם ממנהאו שהיא אלמנט חשוב בשמירה על הכרטיס מסך.תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אפשר לבטל אותה ללא חשש.היא בעקרון אמורה לעזור אבל בת'כלס היא עושה יותר בעיות משהיא עוזרת.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר אוקי,אז אתה אומר בעצם שזו הגדרה שאין לה בכלל יתרונות,רק חסרונות?אם כך,למה היא בכלל מופיעה?
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים כי בעקרון שלה היא אמורה לסייע לשחזור פעולת הכרטיס מסך אחרי קריסות אבל היא בעצמה גורמת לקריסות.. לא ברור מדוע ATI לא מבטלת אותה בדרייברים שהיא מוציאה. אולי מתוך אמונה עיוורת בפיצ'רים שהיא מייצרת
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים לי אישית אף פעם לא היו בעיות עם הפיצ'ר הנ"ל.תנסה לבטל אותו ולראות אם הבעיה נעלמת, אם כן אז תשאיר אותו מבוטל.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים הפיצ'ר הזה נועד כדי למנוע קריסות לא רצויות וכך במקום לאתחל את המחשב הוא מונע את הקריסה בכך שהוא בדר"כ מחזיר את הקלוקים הרגילים של הכרטיס ויוצא לדסקטופ(בדר"כ הקריסות נגרמות מ-OC)
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר אולי זה קשור לזה שהגדרתי תדרים שונים לדסקטופ (2D) ותדרים אחרים למשחקים (3D)דסקטופ-תדרים 500/600משחקים-תדרים 648/99 (שזה אגב מהירות הכרטיס המקורית)קראתי איפשהו שאין טעם שהכרטיס "יעבוד" על התדרים הגבוהים כשלא ממש עושים בהם שימוש.למשל,בלילה כשהמחשב לא בפעולה/בגלישה באינטרנט כשלא צריך 3D יש קשר בין השניים?
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים הגיוני פשוט שהמעבד יהיה לו חד מידיולכן הוא אולי רואה התחממות מהירה וזה בעצם עמו הבבעיה של OC
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר אז לבטל את ה VPU ולסגור ענין?ניסיתי עכשיו לשחק בדמו של GRAW2 ואין כבר את הבעיה הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.