פורסם 2007 ביוני 918 שנים יש כמה הצעות שעומדות בפניי,1. להרשם לקידום לכיתת מועדון 700 במחיר מלא (6500 ש"ח)2. להרשם ללחמן 2500 ש"ח3. להרשם להיי-קיו שנחשבים לדיי טובים במחיר מבצע של 3800 ש"חאתם בטח מבינים שעניין הכסף משחק פה תפקיד אחרת ללא ספק הייתי הולך על מועדון 700, אולי יש מישהו שלמד באחת מהמסגרות האלה ויוכל להמליץ? תודה.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים זה לא כזה קל להתקבל למעדון 700 אלא אם כן הדיאגנוסטי מאוד גבוהה או שכבר עשית פסיכו והוצאת מעל 600 נירא לי.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים אם יש לך יותר מדי חומר אפור שם למעלה ואתה רוצה באמת להוציא את הציון המירבי אז ברור שמועדון 700 יתאים לך יותר מאשר הקורסים הרגילים.מצד שני, אם אתה לא צריך ציון פסיכומטרי בשמיים (רפואה, מדעי המחשב, ועוד דברים נחמדים) אז קורס רגיל יספיק.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים אני במקומך הייתי הולך על לחמן או על הייקיו. מועדון 700 של קידום זהו קורס מזורז הקיים פחות או יותר לחזק את האגו של אלו שנמצאים בו (בדרך כלל אנשים שהולכים לטכניון ועושים "מסיבות לינוקס" פרועות בזמנם החופשי ) והשאלות שם בכמה רמות מעל המבחן האמיתי. אני עצמי עשיתי קורס בקידום תיכון (זוועה), אבל על לחמן שמעתי רק דברים טובים - המדריכים בדרך כלל עוזרים ומשיגים חומר עזר במידת הצורך וכו', המילון של לחמן קצר וקולע (במועד אפריל האחרון בו נבחנתי הופיע בו כל המילים - מילים שלא הופיעו במילונים יותר גדולים של קורסים אחרים). בנוסף לזה הקורס של לחמן הוא בין הזולים ככה שאתה יכול לקנות את אוגדן הבחינות\חומר נוסף של חברות אחרות בכסף שאתה חוסך. דבר נוסף שאני רוצה לומר הוא שסכום הכסף שהקורס עולה בשום פנים ואופן לא משקף את איכותו והתוצאה שתקבל בסוף. החלק החשוב בקורס זהו המסגרת שהוא מספק, הציון שתקבל בסוף תלוי רק ברצון שלך.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר או!אלה סוג התגובות שחיפשתי,תוכל לפרט למה הקורס של מועדון 700 נחשב מזורז ומנפח אגו ?אני הבנתי שזה דיי מה שזה וכמו שאתה מתאר, פשוט חומר מאוד קשה ולא בהכרח מפתח חשיבה, מצד שני מי שאמר את זה היה נציג של לחמן.מצד קידום הבנתי שמועדון 700 משלב לימוד אינטנסיבי (ולא מזורז) וחומר ברמה גבוהה ובנוסף טכניקות חשיבה ופתרון מתקדמות יותר (עובדים יותר על אלימנציה, ניתוח השאלה מהצד של מי שכתב אותה ועוד) הקורס הוא כזה מכיוון שתחת המילה פסיכומטרי מדובר במקבץ שאלות המשלבות: הבנת הנקרא, הבעה, מתמטיקה, אנגלית ובנוסף חשיבה מופשטת וזכרון... מן הסתם ברור לי בלי להתנשא שכיתה שאמורה להיות ברורה גם למי שיוציא ציון 400 וכיתה שמהותה להוציא ציון מינימאלי של 700 לא תלמד באותה הרמה ולא תתיחס לרמת החשיבה של התלמידים כממוצעת (מה שאומר קצב אחר, רמה אחר, שיטה אחרת) ולכן אני מתלבט כל כך.האם באמת הקורס מועדון 700 נועד לאגו המנופח או שיש תמורה בעד האגרה ?
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים תראה, אני עשיתי קורס ביה"ס של קידום בזמנו (היום כבר אין אחד כזה) והוא עזר לי המון בהוצאת הציון שלי.ללא ספק לא הייתי מוציא את אותו הציון ללא הקורס.דבר ראשון, יש לך ציון של 650 או שעשית את המבחן הדיאגנוסטי ונמצאת מתאים? כי אם לא, אתה לא יכול להרשם למועדון 700.דבר שני, לחמן היא חברת בת של קידום, ככה שקידום מעוניינת גם בהצלחה של לחמן (קח את זה לתשומת לבך).
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים הקורס נתפס כמנפח אגו, לפחות בעיניי, משום שכבר מהשם הפלצני שלו אפשר להבין כאילו מדובר באיזה קורס אקסקלוסיבי המיועד לגאוני על בו יחלקו איתך שיטות קסם כדי לקבל 700+. במציאות מדובר בקורס יקר מדי, מתומצת, וברמה גבוהה מהנדרשת, המרשה לעצמו לגבות כל כך הרבה כסף משום שמטרתו למשוך אנשים שגם ככה לא תהיה להם בעיה להוציא 700+. התירוץ של קידום לקורס שטותי. הבעה בפסיכומטרי?! ניתוח פסיכולוגי של השאלה מהצד של מי שכתב אותה?! אני לא יודע מה איתך אבל אני מעולם לא ניתחתי שאלת פ.ט.ל או מערכת משוואות (אולי הייתי צריך? ) ומעולם לא היה לי זמן במבחן לתהות על קנקנה של שאלה (אני מגחך רק מלחשוב על זה) במיוחד בפסיכומטרי שהשאלות קצרות וברורות, ואתה נמצא בלחץ זמן תמידי. בקשר לרמה של הקורס ביחס לרמה של קורס רגיל: זה ידוע שהרמה של מועדון 700 קשה הרבה מעבר למה שמוצג במבחן (מה שמאוד שימושי ליומיום כשתתקל בשאלת היגיון פורמלי סבוכה. אבל לא לפסיכומטרי). בקורס רגיל לא ישמיטו נושאים, ובזמן הזה אתה תוכל להתכונן יותר טוב בבית שזה החלק החשוב. אני יכול להגיד לך שבשתי הפעמים שניגשתי למדתי מאותו חומר אבל היה הבדל משמעותי פשוט בגלל שבפעם השנייה חרשתי הרבה יותר, ובגלל זה אני לא חושב שיש במועדון 700 שיטות מיוחדות או משהו כזה (אבל יכול להיות, מעולם לא השתתפתי בקורס הזה).
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מחבר תודה רבה, אני בכל מקרה אבדוק עלויות כדיי לבדוק האם להרשם ללחמן או למועדון 700.לכל מי שהתעניין, אם לא הייתה לי את האפשרות להרשם למועדון 700 כנראה שלא הייתי מתעניין, עדיין לדעתי הוצאתי הרבה הרבה פחות ממה שאני מסוגל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.