עבור לתוכן

קניתי את ה DELL2007WFP צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

מה הדרך הכי טובה לכייל אותו? ומה זה ה gaming mode וכל זה? האם יש צורך כל פעם להחליף ל gaming mode שמשחקים?

מה לעשות עם "Sharpness" ?

פורסם

קודם כל תחבר אותו ב-DVI, ואז לא תהיה לך בכלל אפשרות לשחק עם ה-Sharpness

פורסם

אצלי הוא כבר מחובר על DVI

אבל באמת מה כל הקטע של GAMING MODE?

פורסם
  • מחבר

הוא כבר היה מחובר DVI, פשוט לא שמתי לב שאי אפשר SHARPNESS.

עדיין מעוניין לקבל מענה על השאלות האחרות.

פורסם

ה-Gaming mode זה אוסף של הגדרות שאמורות להפוך משחקים ליותר מהנים. שום דבר רע לא יקרה אם פשוט תנסה ותראה אם זה מתאים לך.

פורסם

כשאתה מעביר לגיימינג מוד המסך בעצם מתאים את עצמו למשחק מבחינת הצבעים , מבעים הרבה יותר אמיתיים ולא שטחיים .

תוכל לנסות את זה במשחק פיפא , ותראה הבדל של שמיים בארץ בין הדשא ב DESKTOP MDOE לגיימינג מוד ..

מקווה שעזרתי לך להבין.

פורסם

יש את זה גם בלא מעט מסכים אחרים, ואני מניח שיש גם movie mode שמאוד מועיל.

פורסם
  • מחבר

כן.. אני רואה.. רואים יותר פרטים גם.

אפשר לעשות שפותחים משחק זה מתחלף אוטומטי? כי זה מעצבן כל פעם לשנות לגיימינג וחזרה לדסקטופ.

מה לעשות עם כיול הצבעים?

פורסם

מעבד למצב Gaming בדל ובכלל ברוב המסכים שמכילים מצבי תצוגה שונים מוביל בדרך כלל לשינויים בהבאים:

1. שינוי פונקצית הגאמא של המסך בכדי להבהיר את גווני הMid Tone ולתת תחושה של בהירות גבוה(כפיצוי על סעיף 3)

2. משחק ישיר עם הגדרות הצבעים השונים, שוב בכדי לתת צבעים זעקניים ומחמיאים (אם כי כרגיל לא מדויקים)

3. הפחתת הניגודיות של המסך ויחס הניגודיות בכדי להקטין את טווח התנועה של הגבישים וע"י כך להוריד את זמן התגובה

ולהפחית את המריחות עוד יותר.

4. הגדלת בהירות המנורות האחוריות של המסך למקסימום.

5. בחלק מהמסכים ובייחוד במסכים של דל מעבר למצב כזה מוביל בדרך כלל להופעה של פוסטריזציה או Banding במעברי צבע חלקים

שהופכים להיות לא חלקים עקב השימוש במעבדי תמונה וכו.

בגדול הייתי ממליץ(במסכים של דל) להישאר בדסקטופ ולא לגעת אלא אם אתם ממש אוהבים את התמונה שמתקבלת.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים