עבור לתוכן

מסך גמור? יש תמונות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אתמול באתי למחשב אחרי שהוא היה כמה דקות במצב שהמסך כבוי (אחרי שומר מסך) ושהזזתי את העכבר כדי שהוינדוס יחזור ראיתי דברים מוזרים על המסך. בהתחלה שהבעיה היא בכרטיס מסך ולאחר בדיקה קצרה הגעתי לכך שהבעיה היא במסך.

הבעיה היא שהצבעים של המסך השתנו והתמונה מתחלפת כל הרבה מאוד זמן, רואים קווים על המסך, התמונה הקודמת נשארת על המסך ולוקח לה זמן רב להעלם.. בקיצור נדפק המסך??? להלן תמונות של הבעיה:

dscn1365ys6.jpg

dscn1367hg7.jpg

dscn1366zd3.jpg

dscn1368tm6.jpg

dscn1369dc2.jpg

מדובר במסך PRIMEVIEW 17' LCD

מישהו מכיר את הבעיה? אם כן אפשר הסבר עליה? יש אפשרות לסדר אותו? אם כן כמה עולה תיקון בערך? עוד הצעות אם יש..

תודה!

עריכה: מצטער על הגודל של התמנונות.. איך אני עושה שהם יהיו קטנות ושלוחצים עליהם הם יגדלו?

פורסם

הכי טוב זה שתקח את המסך למחשב אחר שאתה יודע שהוא תקין מבחינת כ.מסך וכו' ותבדוק..אם זה ממשיך ככה אז ככל הנראה הלך המסך.

תבדוק עדיין אם יש לך אחריות,אם לא אז אין ברירה כ"כ

פורסם

לדעתי זה בר תיקון. יש שם רכיב שנשרף. העניין הוא, שלבקש רכיב מקורי כזה עולה החצי מהמסך.

תנתק אותו מהחשמל ל10 דקות וואז תחזיק. אם הבעיה חוזרת (ואין לך אחריות) אז תפתח את המסך ותנקה אבל. אולי יש קצר שנגרם מאבק ולחות. לדעתי אין מה לעשות כאן.

פורסם

כמה זמן יש לך את המסך?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

המסך בן כ-3 וחצי שנים. אין אחריות

אם אפשר הסבר על מה נשרף שם? זה לא בעיה בפאנל עצמו?

הבעיה קרתה אתמול והוצאתי אותו מהחשמל למשך כל הלילה. וזה בטוח המסך. (גם שהוא לא מחובר למחשב וגם התפריט שלו רואים ככה וגם אחרי שאני מכבה את המחשב והוא נדלק בשביל לכתוב NO VIDEO אז רואים את התמונה הקודמת. (רואים את זה בתמונה האחרונה.))

פורסם

שמע, אני אברר עם אחד המרצים שלי(מומחה לעיבוד תמונה ולטלויזיות). הוא היה סמנכל אלביט , בטוח הוא ידע.

בינתיים, אני ממליץ לך ללכת איתו לחנות שמתקנים טלויזיות ומסכי מחשב. יש כאלה שיבדקו ללא תשלום. לפחות תדע מה לא בסדר איתו. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה מושיקו! אני מאוד אשמח.

עכשיו עוד שאלה קטנה, התקציב שלי כרגע למסך הוא נמוך. התזמון לא היה נכון. והפאנל של המסך הזה היה די איכותי.

לכן אני שואל האם אפשר לקנות מסך פשוט בכ-1000 ש"ח ולהחליף לו את הפאנל עם הפאנל של המסך הזה במידה והבעיה אינה בפאנל?

פורסם
  • מחבר
כבה את המסך ותן לו לנוח כמה ימים.

תודה על ההצעה! במה זה יעזור? כי ניתקתי אותו מהחשמל למשך לילה שלם וזה לא עזר. מה בדיוק קורה בזמן ה"מנוחה"?

פורסם

פשוט מסך לא פורק את החשמל שיש לו תוך יום, תן לו כמה ימים לנוח, ותיראה עם זה היסתדר לך אחרי יומיים שלושה, כמובן תוציא אותו מהתקע ותדליק אותו בישביל ליגמור את החשמל מימנו, היה לי מסך נגיד שמנתקים אותו מהחשמל אחרי שלוחצים על הלחצן הפעלה הוא היה נידלק לחצי שנייה ומיתכבה.

אני מקווה שהבנת.

עם לא הולך תנסה לשחק עם הכבל, וליפני שהוא הולך לפח סתם לניסיון קח מגנט של רמקול או משהו קיצר שיהיה חזק, ותשים ליד המסך ותנסה לסדר אותו אני יודע

אבל זו אופצייה אחרונה ליפני הזריקה של המסך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מדובר במסך LCD ככה שהקטע עם המגנט לא נראה לי שיעזור (אבל אתה מבין כנראה הרבה יותר ממני). והבעיה היא לא רק הצבעים היא גם קצב הריעונון של המסך.

לגבי ההצעה שלך הבנתי למה אתה מתכוון אני אנסה את זה. וזה בטוח לא קשור לחיבור או משהו זה במסך עצמו. (גם שהוא לא מחובר יש את הבעיה עם התפריטים שלו והוא לבן)

אה, ואצלי איך שמנתקים אותו מהחשמל הוא נדלק לשניה לבד אבל בכל זאת לחצתי על הכפתור.

פורסם

בכל מיקרה תן למסך לנוח מיספר ימים שיפרוק את החשמל, ואחרי זה תיבדוק, מגנט במסך LCD לא ניראה לי יעזור לך, פשוט לא שמתי לב שרשמת שיש לך LCD.

עם המסך ממשיך לעשות בעיות אחרי שתיתן לו לנוח מיספר ימים, תממש את האחריות שלך, כניראה המסך עומד למות.

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתך אבל אני חושב שהוא כבר מת. ;)

קצת קשה יהיה לי לתת לו כמה ימים אבל אם זה יחסוך לי 1500 ש"ח לזמן הקרוב אז אין ברירה. ;D

פורסם

קשה להבחין מהתמונות אם זאת בעיה של "צריבה" או בעיה אחרת.

מגנט כמובן לא יעשה למסך כלום מלבד לשבש מעט את הפעילות של הבקר שלו.

אם המסך פשוט צרוב, מנוחה של כמה ימים למסך תעלים את הצריבה.

פורסם

בקשר לקצב הריענון, תבדוק שלי שינית את זה במחשב שלך לקצב מאוד נמוך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים