פורסם 2007 ביוני 1618 שנים המחיר הזה מאוד חשוד וגם ביררתי ולוקחים יותר מיסים על מסכים שיכולים לחבר הליהם ממיר כי זה נחשב כמו טלוויזיה ברוב החנויות בזאפ המחיר גבוה משמעותית ונה בסביבות ה2600 ומעלה אני קונה ב2780 שזה יקר אבל אני קונה את זה בחנות קרובה יחסית לבית שלא עשתה לי אף בעיות בעבר ובמחירים כאלה אני רוצה מוצר אם אימא ולא מוצר שאולי מחודש אולי לא יסופק בכלל וכו למה חשוד? אתה משלם ומקבל בידיוק אותו דבר כמו שתשלם בחנות אחרת יקרה יותר לא?ו YARDEN PC החנות שמוכרת את האסוס יש המלצות טובות עליה בזאפ
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר המלצות בזאפ לא אומרות הרבה פשוט המחיר שהם מציגים נמוך בצורה חשודה רק הם ואדס מחשבים מציגים מחיר כזה ולך תידע איך המחיר כל כך נמוך היו כבר חנויות רשת שהציגו מחירים נמוכים לא סיפקו כלום וברחו אם הכסף אני מעדיף לעבוד כמו חמור לחסוך יותר ולישון בשקט מבחינת אחריות
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים ירדן PC העלו את מחיר האסוס מ1900 ל2400 ביום, מה זה? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=445
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר אתה רואה אם הייתי קונה מהם הם בטח היו מוצאים תרוצים לא לישלוח תסחורה וחנות אחת עשתה לי דבר כזה בעבר מחיר של 2400 הרבה יותר נורמלי להיום אבל עדיין זול באיזה 200 שקל מהמתחרים
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר תיראה להבנתי ואין לי אפילו תאסוס עדין אז זה רק מקריאת ביקורות האסוס עדיף אם אתה אוהב ערך מוסף+מסך גלוסי בעניין הדל יש לו פחות דברים נוספים והמסך מט ככה שמי שמעדיף מסך מט הדל עדיף (לאסוס יש גם מצלמה פשוטה וגם יותר כניסות ויציאות לכל מיני דברים )
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר טוב האסוס הגיע כרגע הוא יושב בקופסה ואני חיב להגיד למרות שאני אדם חזק הקופסא די כבדה בכל מיקרה אני לא יעשה את כל הביקורות היום אבל אני הולך להחליף תCRT 17 אינטס שקניתי בשנת 2000באסוס (היה לי מסך CRT 19 טוב אבל נתתי אותו לאחי לפני כמה חודשים)
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר טוב חיברתי לקח די הרבה זמן המסך מגיע אם המון חיבורים כולל כל מיני סוגי חיבורים לחשמל באופן מוזר לא מצאתי חשמל שמתאים לי אז לקחתי מי מסך אחר וחיברתי לשנאי וזה פועל מצוין המסך לא מכויל ואפילו לא מבין כמוני מבחין בזה אבל עדין האיכות תמונה הרבה יותר טובה מהמסכים שהיו לי אני ימשיך בבדיקות
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים טוב חיברתי לקח די הרבה זמן המסך מגיע אם המון חיבורים כולל כל מיני סוגי חיבורים לחשמל באופן מוזר לא מצאתי חשמל שמתאים לי אז לקחתי מי מסך אחר וחיברתי לשנאי וזה פועל מצוין המסך לא מכויל ואפילו לא מבין כמוני מבחין בזה אבל עדין האיכות תמונה הרבה יותר טובה מהמסכים שהיו לי אני ימשיך בבדיקות נמשיך לעקוב אחרי ההודעות שלך. תבדוק אותו עם משחקים סרטים אינטרנט וכו'. תתחדש
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר טוב בדקתי אם כל מיני קיבצי סרטים באיכות בינונית ומטה DVD מימרחק 2 מטר רואים מצוין ומספיק גדול מיקרוב מאוד זה סביר אבל זה DVD ולא HD וחוץ מיזה ליראות סרט מיקרוב כל כך זה לא בדיוק הדרך ליצפות בסרט מי 2 מטר על המיטה\כורסה ובירה זה חוויה אמיתית למרות שעוד לא צפיתי בסרטים שלמים נארוטו שופידן רואים פשוט מצוין למרות שהרזולוציה לא HD (טוב זה אנימציה) מאמולטורים פחדתי בגלל עניין הרזולוציה אבל כל מה שבדקתי עובד מצוין ואפילו פאק מן לNES ניראה טוב :lol: וגם הזוויות מצוינות בינתים פורנו טלוי באיכות אבל גם באיכויות נמוכות מאוד מיתרחקים 2 מטר והכל טוב אינטרנט הכל ניראה מאוד מדויק אבל אני צריך ליתרגל וגם זה בהיר מידי אז אני יצתרך לכוון בינתים אני מאוד מרוצה המסך גם מתאים לסרטים ומשחקים וגם מתפקד טוב באינטרנט וסרטים באיכות נמוכה אני מחר יחבר תPS2 לבדוק ויתקין תוכנות והכל -יש מצלמה\USB הוב וכו חוץ מיזה אם ארז או מישהו רציני רוצה לתת ביקורת רצינית אז שיצור קשר בפרטי זה יהיה גם יזדמנות מצוינת שמישהו יכיל לי תמסך ;D ;D ;D
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר P-MVA עד כמה שהבנתי אין הגרלת פאנלים במסך הזה בכל מיקרה חיברתי בסוף תPS2 והתמונה בסדר אבל קצת מרוחה לפחות בגרנדיה 3 מה שכן זה לא מכאיב בעינים כמו בטלוויזית CRT אבל בכל זאת הPS2 לא מציג ביצועים מעולים במסך הזה אבל זה היה צפוי לפחות התמונה בסדר ואפשר לשחק
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר טוב אני מעדכן תדיון כי היה לי מספיק זמן להכיר תמסך אז קודם כל בעיה אחת שהיתה לי זה להפעיל תמצלמה כי שניסיתי עברתי לויסטה ורק היום ראיתי שיש תוכנה חדשה בכל מיקרה זה מצלמה מאוד פשוטה שלא מתאימה לאור בחדר שלי שבדרך כלל חשוך וגם שלא אם מנורת 60 במקום 100 שזה אור די חלש קבלו תמונות כרגע ובאור יום אני יתן תמונות יותר נורמליות -אחד בחושך ואחד באור כמובן בכל מיקרה יש בעיה עדין בתוכנה של הPIVOT בויסטה וחוץ מיזה הבעיה האמיתית היחידה במסך שלא קשורה לתוכנות זה הלחצני מגע שלא מספיק מדויקים אבל עושים תעבודה למשחקים וסרטים המסך מאוד מומלץ ואיך שהוא מטפל באורות זה מדהים סוף סוף יכלתי ליראות אפקט של אורות בC3PO ואני מדבר על מלחמת הכוכבים הישן בסרטים חדישים בכלל לטקסט המסך בסדר גמור אבל לא מעולה עריכה יש גם ביקורת בYNET-http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3419521,00.html[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.