פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר תגידו ל-Asus PW201 יש גירסאות שונות מבחינת חומרה כמו למסכים מסוימים אחרים או שהכל אותו דבר?ובאיזה צבעים אפשר לקנות אותו? ראיתי ברשת אפור ושחור יש עוד?
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר טוב היתה תמונה אפרפרה אחת והיתר שחור פשוט אני גולש אם מסך שהיה צריך למות לפחות לפני שנה (נתתי תCRT הטוב שלי לאחי)
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים לא לגבי הצבע של המסך! אם בן-אדם שמבין בנושא מסכי LCD ממליץ לך על מסך מסוים, הוא כנראה צודק! (אם לא הבנת, התכוונתי ל dennis14)
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר הוא לא אמר שהאסוס גרועה הוא רק הצביע על מסך אחר ואני ישקול את זה אני עדיין לא קראתי ביקורת על האסוס ואני אולי יקרה מחר תן לי זמן ללמוד תחומר לפני המבחן :lol:
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר עדכון טילפנתי לבאג בקשר לאסוס והם לא היו מוכנים לרדת מסכום של 2780 שזה סכום גבוה מידי מבחינתי אז אני יחפש חנויות אחרות
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר טוב אז ככה אחרי הרבה חיפושים למחיר זול יותר ואחרי הרבה ביקורות שקראתי החלטתי בסוף להזמין תתאסוס PW 2001 מיבאג המחיר מאוד גבוה -2780 שקל אבל האחריות אמורה להיות מצוינת המסך כולל מצלמה פשוטה -לא שאני צריך ובחלק מהביקורות היא לא פעלה טוב אבל זה די נחמד יש כניסות לכל דבר חוץ מכבלים אנלוגי :lol: זה HD זה מתאים למשחקים וסרטים ואינטרנט יש אפילו כניסה לאוזניות שדי טוב לפורנו :lol: בנוגע לדל -המסך טוב מאוד ויותר זול אבל יש בו "הגרלת פאנלים" חוץ מיזה ה"בעיה " הגדולה של האסוס זה ציפוי גלוסי ואני דווקה מאוד אוהב תציפוי הזה ובכל מיקרה החדר שלי חשוך בדרך כלל (אני עובד באור יום אז אני אוהב חושך בחדר)
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר ברור-אני אפילו יחבר לו תPS2 בקומפוננט ויריץ איזה DVD וDIVX וקובץ ביוטיוב וכמה אמולטורים ליראות איך הוא מתפקד במיגוון תחומים דרך אגב איפה אפשר להוריד סירטוני HD חינמים לבדיקות של HD ?
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים בגוגל תוכל למצוא הרבה מאלהhttp://www.google.co.il/search?hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahe%3Aofficial&hs=rzq&q=+free+HD+clips&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta=
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים האתר המועדף עליי לצפיית סרטוני HD ....טריילרים לסרטים באיכות HD http://www.apple.com/trailers/
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים חבל אבל שאתה קונה אותו בבאג במחיר כזה.בזאפ יש שתי חנויות שהוא עולה 2290 ש"ח שם, לא חבל על ה - 500 ש"ח ?
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר תיראה בחנויות בזאפ יש חנויות ווירטואליות לגמרי יש לדוגמה את אדס מחשבים שמפרסמים שיש להם חוזה אם משרד הביטחון סבבה גם אם זה נכון מה יקרה אם אני צריך לממש אחריות? אני צריך לחפש אותם? ובכלל בארץ היו הרבה מקרים של נכלויות בסגנון של מחיר נמוךואז אתה לא מקבל תמוצר או תשרות שאתה אמור לקבל באדס מחשבים אין כתובת פיזית לקונה הקטן ואני לא מוכן לקחת סיכוןאולי היא חנות טובה ואולי חראה יש לי ניסיון מר אם חנויות בסגנוןלמשל קניתי לפני שנים ולפני שידעתי להתקין כרטיס מסך ת8500 (הכרטיס של AMD לא החדש של הנווידה) בגירסה שמשולבת אם כרטיס מולטימדיה והזמנתי גם התקנה ויום אחרי זה הלך הדריוור ושטילפנתי לקבל שרות הם אמרו שזה באחריות הטכנאי והוא לא הסכים להתקין בחינם בקיצור אף אחד לא היה מוכן לעזור אפילו לא בטלפון בסופו של דבר למדתי אחרי כמה שעות להתקין כרטיסי מסך ודריוורים (בהתחלה החזרתי תכרטיס הישן \עשיתי שחזור לאחור בWINXP \קראתי חומר ברשת אז בטכנו אני חושב ולמדתי מה שצריך) זה אומנם עזר לי הרבה בסופו של דבר אבל מסכים אתה לא יכול לתקן לבד
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=4451900 ש"ח !!! (אני מת לקנות אבל אין לי כסף :'().
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר המחיר הזה מאוד חשוד וגם ביררתי ולוקחים יותר מיסים על מסכים שיכולים לחבר הליהם ממיר כי זה נחשב כמו טלוויזיה ברוב החנויות בזאפ המחיר גבוה משמעותית ונה בסביבות ה2600 ומעלה אני קונה ב2780 שזה יקר אבל אני קונה את זה בחנות קרובה יחסית לבית שלא עשתה לי אף בעיות בעבר ובמחירים כאלה אני רוצה מוצר אם אימא ולא מוצר שאולי מחודש אולי לא יסופק בכלל וכו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.