עבור לתוכן

משהו מאיביי עד 50 דולר- הגיע. P: עמ' 2

Featured Replies

פורסם

תנסה אתה להטיס את ההוני בי במקום עם תקרה נמוכה כמו איפה שהיה הכנס. בלתי אפשרי.

לגבי ה XRB, פשוט אין מה לעשות איתו שם. וגם אין איך לסחוב אותו S: להוני בי יש לי מעין מזוודה שכזו.

ולא, זה לא מבאס שזה טס רק 12 דקות, זה נשמע קצת, אבל זה בעצם המון. למעשה אין מצב שמישהו גם יטיס 12 דקות ברצף, תמיד נוחתים פעם פעמיים באמצע.

מה עושים עם מסוקים? מטיסים אותם. משוטטים, תחרויות גם יש (והרבה), ואפשר כמו שאמרת גם לחבר אליהם מצלמה קטנה, למרות שזה לא הכי שימושי.

מי שלא מעוניין בתחביב לא יבין. כמו שאני לא מתעניין בכדורגל. מה כיף בלרדוף אחרי כדור?

לקחת ברצינות.. צחקתי.

ותגיד אין סכנה שזה יגיע לגובה שהשלט כבר לא יוכל להשפיע עליו וזה יאבד שליטה?

• תגובות 47
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מקסימום יפול והתקשורת תחזור ;D

אבל אני חושב שהרדיוס הוא מאוד גדול - 1-2 ק"מ לפחות.

אני צודק אופק?

פורסם
  • מחבר

תלוי בתדר ובמשדר. תדר יותר גבוה- בד"כ טווח גדול יותר. ובד"כ המקלטים במסוקים צורכים פחות חשמל ויותר חלשים משל טיסנים, שכן לא מטיסים אותם רחוק במיוחד.

לטיסן שלי לדוגמה יש טווח של 2 ק"מ (2.2 למעשה)

למיקרו מוסקיטו יש טווח של 12 מטרים- אבל דבר כזה קטן מטיסים במרחק של 5 מטרים גג

ל XRB טווח של 500 מטר

ולהוני בי טווח של קילומטר.

-יש חוק לא כתוב בעניין הזה, שאומר שהטווח צריך להיות המרחק שבו אי אפשר כבר לראות את הטיסן/מסוק- או גדול יותר. השיטה הזו עובדת.

אין מצב שמישהו מטיס מסוק (אפילו את מסוקי הדלק הגדולים שאורכם מעל מטר וחצי) במרחק של יותר מ 300 מטר ממנו. זה הורס את כל הכיף שבעניין.

פורסם

הרגע נכנסתי למכירה פומבית על אחד כזה, תוצאה בעוד שעה וחצי :)

פורסם

אפשר לינק לאחד כזה מ EBAY בבקשה?

פורסם

כדאי (מאוד) לברר לגבי ה"קנס" במכס.. יכול להיות שבארץ זה יצא במחיר דומה :cool2:

פורסם

בבקשה, על זה אני הצעתי:

הנה

אבל אל תהיה נקניק ותציע על שלי, תלך על זה - אותו דבר ומוכר גם טוב:

הנה

שים לב שיש גם את ה2 ערוצים הרגילים ב20-25$....

עמית: עד 50 דולר אין מכס/מע"מ. מעל לזה נדמה לי שעל דברים כאלו יש 30% בערך.

פורסם

מצד שני, מי מזמין דברים שעולים פחות מ50 דולר.. רק המשלוח יעלה יותר מהמוצר עצמו ומהמחיר בארץ. :screwy:

פורסם

הנה, הרגע הצעתי על משהו 43$ כולל משלוח, יש גם דברים שהמשלוח שלהם עולה סה"כ 5 דולר. גם במקרים של משלוח 40 דולר או שאפילו זה עובר את ה50$ כולל משלוח ויוצא שצריך לשלם מכס ומע"מ זה יותר זול.

חוץ מזה, רוב המוכרים מצהירים על החבילה כמתנה ואז אתה לא משלם מכס ומע"מ וגם אם לא אז יש סיכוי לא רע שלא יפלו על החבילה שלך ויבדקו אותה.

פורסם

ואם יתפסו אותך... תצטרך הרבה וזלין.

פורסם

לא ממש, פשוט קצת בלאגן. העבירה כאן היא של השולח, ואף אחד לא יתעסק עם אזרח זר שאפילו לא דרך בארץ בשביל 20$ מיסים.

מה שיקרה זה או שאני אערער והסיכויים שלי לזכות הם אפסיים או שאני אשלם כרגיל וזהו.

פורסם
  • מחבר

כדאי (מאוד) לברר לגבי ה"קנס" במכס.. יכול להיות שבארץ זה יצא במחיר דומה :cool2:

עמית, אני רואה שאין לך הרבה נסיון עם הדברים האלו.

נתחיל בזה שב 99% מהמקרים, הזמנה מאיביי תהיה זולה יותר מבארץ אפילו עם מכס.

דוגמה- המיקרו מוסקיטו עלה לי 43 דולר, המוכר הכריז עליו כמתנה בשווי 30 דולר.

לא שילמתי מכס מן הסתם, בארץ הוא עולה 350 שקל!

על רוב הדברים, אם הם עוברים את ה 50 דולר, יש מע"מ בלבד של 15.5%, לא אסון. על קונסולות וטלפונים סלולאריים יש מכס גבוה, על רוב הדברים שמזמינים (חלקי מחשב, מחשבי כף יד, נגני mp3, וכמעט כל דבר שגרתי אחר) יש רק מע"מ.

קרה לי כבר שתפסו חבילה שלי במכס, שמשום מה רצו לקחת עליה מכס למרות שהיא מתחת ל 50 דולר

באתי עם הקבלות של פאיפאל, לא שילמתי אגורה, החבילה שוחררה.

אלימלך- למה מכרז? לך על buy it now, הכי טוב.

הודעה קטנה למי שקונה את המסוק המגניב הזה- שעולים הוא מתחיל להסתובב כמו משוגע עד שתייצבו אותו בגובה מסוים, ואז הוא ישב בשקט, לא להיבהל.

פורסם

דרך אגב, ממי קנית?

פורסם
  • מחבר

tchseller999

אין לו מכירה של אחד פעילה כרגע.

הבנאדם לא יודע לארוז בגרוש, החבילה הגיעה קצת חבוטה- אבל אין סכנה לדברים, הם בתוך קלקר עבה בתוך הקופסה, ומעוגנים למקום ככה שהם לא יכולים לזוז/להיחבט.

פורסם

עמית, אני רואה שאין לך הרבה נסיון עם הדברים האלו.

נתחיל בזה שב 99% מהמקרים, הזמנה מאיביי תהיה זולה יותר מבארץ אפילו עם מכס.

דוגמה- המיקרו מוסקיטו עלה לי 43 דולר, המוכר הכריז עליו כמתנה בשווי 30 דולר.

לא שילמתי מכס מן הסתם, בארץ הוא עולה 350 שקל!

על רוב הדברים, אם הם עוברים את ה 50 דולר, יש מע"מ בלבד של 15.5%, לא אסון. על קונסולות וטלפונים סלולאריים יש מכס גבוה, על רוב הדברים שמזמינים (חלקי מחשב, מחשבי כף יד, נגני mp3, וכמעט כל דבר שגרתי אחר) יש רק מע"מ.

קרה לי כבר שתפסו חבילה שלי במכס, שמשום מה רצו לקחת עליה מכס למרות שהיא מתחת ל 50 דולר

באתי עם הקבלות של פאיפאל, לא שילמתי אגורה, החבילה שוחררה.

וואלה? הייתי בטוח שכמעט על כל מוצר יש מכס היום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים