עבור לתוכן

ארה"ב נותנת לישראל להחזיר את הגולן לסוריה

Featured Replies

פורסם

"ידיעות אחרונות" חושף הבוקר כי ראש הממשלה קיבל אור ירוק מהאמריקנים והעביר מסר חשאי לנשיא סוריה דרך מתווכים מגרמניה ומטורקיה: "אני הפרטנר שלך לשלום. אני יודע שהסכם מחייב את החזרת רמת הגולן - ומוכן לשלם את המחיר". אסד עדיין לא הגיב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3410165,00.html

• תגובות 47
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני נותנת אישור לארה"ב להחזיר את עצמה לאינדיאנים. מה זה הדבר הזה?!

ואולמרט נתן אישור כזה לשלוח מסר כזה? תראה, אני בטוחה שהוא ימכור את אמא שלו בעד חופן עדשים, אבל עכשיו גם את המדינה? :-X

פורסם

אם הוא יצא בהצהרות פומביות לגבי העניין, במקומו הייתי חושש לחייו.

פורסם

צריך לפתוח דיון על הראשי ממשלה הכי טיפשים שהיו לנו פה.

לפחות זה יהיה דבר אחד שאולמרט מוצלח בו :s07:

פורסם

העסקה הזאת היא כמו לשלם כסף למגדת עתידות. אתה משלם בחומריות ומקבל "התחייבות" כמו " לפרק בשלבים את הבריתות שלה עם איראן, חיזבאללה וארגוני הטרור הפלסטינים ולהפסיק את מימון הטרור ועידודו."

בולשיט. גם אם הם ממש היו רוצים הם בחיים לא יכולו לממש את זה.

פורסם

הפגנת חולשה - מהלך טפשי.

פורסם

אולמרט ברגע זה שבר את שיא הטמטום, כנראה הוא שכח למה כבשנו את הגולן ? שהוא בעצם רצועת הגנה, שמונעת מהסורים להתקרב לגבול ולהשתמש בארטלרטיה שלהם לעומק ישראל, כמו שהם כבר ניסו, וכמו שהם אוהבים לעשות סתם ככה כי הם שונאים אותנו, ומה בכלל המפגר הזה מתפרס בפני אסד, צה''ל מוכן ומזומון רק להכנס לסוריה, והוא מסוגל בפחות מכמה שעות לסלול תדרך עד דמשק, ולעשות ממנה מגרש חנייה, אז מה הוא מטומטם ? הסורים חוץ מטילי ט''קק אין להם כלום.

פורסם

אולמרט ברגע זה שבר את שיא הטמטום, כנראה הוא שכח למה כבשנו את הגולן ? שהוא בעצם רצועת הגנה, שמונעת מהסורים להתקרב לגבול ולהשתמש בארטלרטיה שלהם לעומק ישראל, כמו שהם כבר ניסו, וכמו שהם אוהבים לעשות סתם ככה כי הם שונאים אותנו, ומה בכלל המפגר הזה מתפרס בפני אסד, צה''ל מוכן ומזומון רק להכנס לסוריה, והוא מסוגל בפחות מכמה שעות לסלול תדרך עד דמשק, ולעשות ממנה מגרש חנייה, אז מה הוא מטומטם ? הסורים חוץ מטילי ט''קק אין להם כלום.

זה היה נכון פעם ,כמו שהחיזבללה הוכיח במלחמה האחרונה זאת לא בעיה לירות מעומק סוריה/לבנון ועדיין

להגיע לריכוזי אוכלוסיה בארץ.

צריך להבין שאולמרט יודע שהוא בדרך החוצה והוא מחפש מישהו או משהו שיציל אותו.

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//1119542

כבר אין מילים הבן אדם גמור ורוצה לגמור את כל המדינה איתו :pissed:

http://news.walla.co.il/?w=//1119609

WTF אחד באפריל או משהו כזה ??

לפותח התרד תשנה את הכותרת זה כבר, אולמרט לאסד: ישראל מוכנה לסגת מהגולן

פורסם

לו רק שהוא ראש ממשלה גרוע

הוא גרוע גם בתור איש עסקים

כדי לשמור על הכיסא הזבל הזה יעשה הכל

ואין לי בעיה מוסרית להחזיר את הגולן

אבל לא בצורה הזאת

למה להבטיח מראש? למה להבטיח את כל הגולן?

פורסם

אם הוא יצא בהצהרות פומביות לגבי העניין, במקומו הייתי חושש לחייו.

ואם זה הולך ככה, אני אהיה הסיבה שבגללה הוא יצטרך לחשוש.

אם הצעד הזה אכן יתקדם, לא איכפת לי לשבת בכלא כל החיים בשביל שזה לא יקרה. בשם אלוהים, איזה מין בנאדם מפגר יושב בראשות הממשלה?!

צריך להדיח אותו מהתפקיד הזה, עכשיו.

"ישראל רצית? באול-מרט קנית!"

בתקופת הבחירות הרצנו את המשפט הזה כבדיחה. מסתבר שזה נכון.

פורסם

אתה לא היחידי, כולם רוצים להעיף תמפגר הזה מהכסא גם אם צריך לשבת בכלא בשביל זה, אריק שרון בטח מתהפך בהדסה, אני לא מאמין, פשוט ביזיון

פורסם

זה רק עניין של זמן עד שברק או אילון יעיפו את אולמרט מהכיסה

אף אחד מהם לא מטומטם מספיק להיות אם אולמרט באותה הממשלה

אני רק לא מבין מה ליברמן עושה בממשלה?

איך הוא מסוגל לישון בלילה אחרי בגידה כזאת בבוחרים

פורסם

בסופו של דבר שלום עם סוריה הוא מהלך מצויין...

אם במחיר הגולן נקבל לבנון עצמאית לחלוטין וסוריה שמנותקת מציר הרשע (איראן) אז זה מחיר שצריך לשלם.

את ברית איראן-סוריה אפשר לנתק - סוריה היא לא מדינה פאנדמנטאליסטית כמו איראן - השיוך בינהם הוא סביבנו ולא סביב איזשהוא חזון איסלאמי שלו רק האיטולות האירניות שותפות.

זה גם יחזק את ישראל מול הפלסטינים כיוון שהנהגת החמאס יושבת בדמשק - ופרט לכך זה גם יחזק את הזרם המתון במזרח התיכון שלא מת על התנהלות הפלסטינים גם ככה.

פורסם

מה שאתה אומר נכון

אבל הבעיה היא שלא יהיה שלום אמת עם סוריה גם אם נחזיר להם את הגולן.

זה רק יהיה צעד אחד נוסף בדרך שלהם להשמדה שלנו. אם היה יושב שם מישהו רציונלי עם אינטילגנציה גבוהה מזו של אמבה, היה על מה לדבר

אבל נכון לעכשיו, המצב בעייתי מדי ואין ביטוח שאם ניתן את הגולן תהיה לזה תמורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים