פורסם 2007 ביוני 818 שנים נראה לי שזה מריחות...קבלתי אותו יחד עם המחשב החדש מעבד E6600 וכרטיס מסך 8800640
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר תגדירי>שאני מפעילה משחק אז נכון לפני משחקים יש סרטים?אז בסרט של המשחק כזה הסרט לא עובר בצורה חלקה,זה לא נראה לי קרטוע כי במשחק הכל עובד חלק בהגדרות הכי גבוההות.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים התקנת את הדרייברים של המסך ?תוכלי להביא תמונות ? אבל תצלמי עם זמן חשיפה כמה שיותר נמוך..
פורסם 2007 ביוני 818 שנים גם אני לא הצלחתי להתקין את הדרייבר של המסך שלי.תעשי עידכון לווינדוס ע"י "Windows Update", תיבחרי באופצייה "מותאם אישית" > אחרי זה יהיה לך אופצייה בצד בשם "(תוכנה, אופציונלי)" תילחצי עליו.אחרי זה תיבחרי מהרשימה את העידכון הרצוי, במיקרה הזה הוא של ה-Dell ותורידי אותו.ד"א, גם ללא הדרייבר אני רואה חלק בסרטים, במשחקים, ובסרטים של הטעינות במשחקים.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר לבחור את Custom Select from optional and high-priority updates for Windows and other programs ?
פורסם 2007 ביוני 818 שנים תגדירי את הסנכרון אנכי ככפה הפעלה, אחרי זה יהיה לך FPS קבוע על 60, וככה התמונה תיהיה לך חלקה ולא חתוכה.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר אוקי עדיין במשחק joint task force הסרט בהתחלה לא זז בצורה חלקה גם אם אני מורידה רזולוציה והכל זה זז לאט בדיוק אותו דבר כמו עם רזולוציה גבוהה
פורסם 2007 ביוני 818 שנים עם זה רק במשחק הזה זו בעיה במשחק עצמו.עם זה בכל המשחקים שאת מריצה אז אין לי מושג.איזו גירסת דרייברים יש לך?
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר הורדתי מהאתר את הדרייברים האחרונים, רגע אולי עדיף לבדוק את זה בסרט DVD זה יותר בטוח ואמין לא?הקטע שהבעיה יכולה להיות בכרטיס ולא במסך.בדקתי בסרט דיוידי הכל בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.