עבור לתוכן

בקשר ל931b-עיניים דומעות

Featured Replies

פורסם

איך אני יכול להגדיר אותו שאני אראה טוב

כאילו בקשר לבהירות ולניגוד איך להגדיר אותם כמה אחוזים?

למה העיניים שלי דומעות כבר שאני מסתכל איזה חצי שעה על המסך

פורסם

תשחק בהגדרות של הדרייברים שלך כאילו דא

פורסם

אם יש למסך כפתורי שליטה אז דרכם ,ו/או דרך התוכנות המצורפות בתקליטור שקיבלת עם המסך.

פורסם

זה מסך בהיר

וזה היתרון שלו במשחקים

לעבודה עם טקסט הוא לא מתאים

אבל זה אפשרי אם עושים הפסקות כל 20 דקות בערך...

ה 931C פחות בהיר ממנו ואיתו אפשר להסתדר עם טקסט

פורסם

להיפך, ה931C הוא מסך בהיר מאוד שקשה לעבוד איתו בטקסט.

פורסם

תוריד בהירות והכל יסתדר, או שתאלץ להתרגל. גם לי לקח קצת זמן עד שהתרגלתי למסך שלי, אבל עכשיו אני עם בהירות 100% ולא מפריע בכלל.

פורסם

זה שכבר לא מפריע לך לא אומר שזה לא ממשיך לפגוע בראיה שלך לאורך זמן....

פורסם

למסכי LCD אין קרינה, מה כבר יכול לפגוע?

פורסם

הפגיעה בראיה נובעת מהמאמץ של העיניים בגלל הגדרות לא נכונות כמו בהירות גבוהה מדי או טקסט קטן מדי המאמץ את העיניים ולא בהכרח מהקרינה הנפלטת מהמסך, והיא בהחלט קיימת.

פורסם

אפילו אם לא מרגישים שהעינים מתאמצות / דומעות?

פורסם

אם העיניים לא מאדימות לאחר זמן קצר לא נראה לי שיש בעיה. מה שכן רופאת עיניים אמרה לי פעם שזה לא משנה מהו גודל המסך או סוג טכנולוגיית התצוגה אלא מה שמשנה זה מידת הבהירות, מידת הריצוד וגודל הטקסט שלא יהיה קטן מדי, אלא גדול וחד ולא משנה אם הוא מפוקסל או לא - גודל הטקסט הוא החשוב (וגודל הטקסט שבעתיים קריטי כאשר יש לך מיופיה וכבר יש משקפיים). בכל מקרה כל חצי שעה יש לעשות הפסקה ולתת לעיניים מנוחה.

פורסם

והרופא עיניים שלי אמר שהמספר קופץ איך שבא לו, בלי קשר למה שעושים.

מסכי LCD לא מרצדים.

פורסם

זה נכון המספרים משתנים ללא קשר למה שעושים עם העיניים. אבל יש מסכי LCD שגורמים לעין לפחות מאמץ ולהרגשה הרבה יותר נינוחה, ולא כל ה-LCD למיניהם מקנים איכויות תצוגה זהות.

דרך אגב אני התייחסתי למידת הריצוד של CRT... בצגי ה-LCD אין ריצוד - ולא אמור להיות - אם כי יש מקרים, שבהם אנשים עם ראייה רגישה שבכל זאת מבחינים בריצוד בגלל מנורת CCFL באיכות ירודה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים