פורסם 2007 ביוני 918 שנים PUNK עשית על "500" ? כי עד 125 יוצא הרבה יותר זול חוץ מזה אני גם בקרוב עושה ל"500" יש כבר רישיון לאוטו SUBAREL מזל טוב בלי הגבלה ? כאילו אתה יכל לצאת מהבית או בלי הגבלת סמ"ק
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר עכשיו אני מתלבט בין 2 דברים .1. לרדת עם חברים לאילת בחופש2. לעשות רישיון לקטנוע אני יותר רוצה לעשות רישיון לקטנוע אבל אני מפחד לקנות קטנוע כי אני גר באזור שיש פה הרבה גניבות של קטנועים וכאלה ואין לי מקום טוב לשים אותו בגלל זה ההתלבטות .
פורסם 2007 ביוני 918 שנים זה באמת בעיה שמים מנעול דיסק ואזעקה אם יש כסף אני אישית היתי יורד לאילת ( ) כי גם בתחילת הלימודים אפשר לעשות רישיון
פורסם 2007 ביוני 918 שנים איפה יותר מסוכן לנהוג עם אופנוע? בעיר או בכבישים בין-עירוניים?יש לי כרגע רכב אבל זה מסורבל להיות איתו בתל-אביב, לכן אני חושב לעבור לאופנוע\קטנוע.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים אם בזמן תאונה אז בבן עירוני יותר מסוכן אם בדרך כלל אז בעיר יותר מסוכן מבחינת הסיכוי לתאונה מה גם שאם אתה לא יודע לרכב אתה תסתכן בשניהם ומאד
פורסם 2007 ביוני 918 שנים SUBAREL מזל טוב בלי הגבלה ? כאילו אתה יכל לצאת מהבית או בלי הגבלת סמ"ק תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.