עבור לתוכן

מחשב חדש קורס הרבה פעמים

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב חדש .

AMD ATHLON X2 3800

ASROCK ALIVESATA2-GLAN

1GB DDR II 667 MHZ.

התקנתי את הכרטיס רשת מהדיסק בלי בעיה. הייתה קצת בעיה להתחבר לאינטרנט אבל בבזק בינ"ל עזרו לי. אז נזכרתי שלא התקנתי כ.קול. אז התקנתי גם אותו מהדיסק. במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים של המערכת (כלומר של וינדוס XP ) ולהכניס את הדיסק של וינדוס כדי למנוע בעיות בעתיד. הכנסתי, סיימתי להתקין את הכרטיס קול ולא הייתה בעיה.

כשהפעלתי עוד הפעם את המחשב,לא היה זכר לכ.רשת. התקנתי אותו עוד הפעם וגלשתי. ואז המחשב התחיל להיתקע.

שאני פותח כמה חלונות באקספלורר, המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט. ואז לפעמים לא מופיע הכ.רשת, ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו ואז יש כ.רשת

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
  • מחבר

אף אחד?

פורסם

ASROCK ALIVESATA2-GLAN

זאת הבעיה.

פורסם

תסיר את שני הדריברים. תבדוק אם המחשב עובד כמו שצריך.

1 אם כן, תתקין את הדריבר של הכרטיס קול ותבדוק אם הכל עובד כמו שצריך.

1.1 אם כן, תתקין את הדריבר השני ותבדוק אם הכל עובד כמו שצריך.

1.1.1 אם כן, סבבה!

1.1.2 אם לא, תעבור לשלב 1.2

1.2 אם לא, תסיר את הדריברים ותתקין את הדריבר של הכרטיס רשת ותבדוק אם הכל עובד כמו שצריך.

1.2.1 אם כן, תעבור לשלב 1.1

1.2.2 אם לא, תסיר את הדריבר הזה ותעשה שחזור מערכת לנקודה לפני שהתקנת את הדריברים.

2 אם לא, תעבור לסעיף 1.2

אם שום דבר לא עובד אני לא יודע מה להגיד לך. :nixweiss:

פורסם

כרטיסי רשת זה כן פלאג אנד פלי PNP (הכנס הפעל בעיברית) בדרך כלל הPCI הסטנדרט וכל הUSB והמשולבים

את מיתכוון קווי

או אלחוטי

כי לי יש קווי שהוינדוס מוצא את הדריוור שלו (לוח ASUS P4S333 VM לP4 משנת 2001-02)

אולי וינדוס לא מזהה כרטיסים חדשים אז צריך DRIVER

המחשב נתקע שהוא לא זז או שהדפדפן נתקע?

פורסם
  • מחבר

פירמטתי את המחשב וזה עדיין נמשך. לא נראה לי שזה קשור, אבל במהלך ההתקנה קיבלתי את ההודעה:

windows live messenger:

לא הייתה אפשרות לכתוב ערך DW0200 למפתח..... . ודא כי יש לך הרשאות גישה מתאימות למפתח זה, או פנה לצוות תמיכה.

פורסם
  • מחבר

התקנתי דרייברים חדשים ועדיין זה קורה.

זה קורה רק באינטרנט, שאני משחק זה לא נתקע

פורסם

או שההתקנה שלך לא תקינה

אחרי התקנת הווינדוס אתה צריך להתקין את הדרייברים לפני התקנת כל תוכנה אחרת

או שאחד הכרטיסים לא תקין

תנסה לבטל את הדרייבר של הכרטיס ולראות אם הכל עובד כמו שצריך

ולאחר מכן עם הכרטיס השני

פורסם

גם לי זה קורה במחשב החדש, אבל רק שאני מתקין את התוכנה של הצורב, הוא תוקע לי את הווינדוס הצורב מישתתק, וקיצר אפשר ליחיות בלי התוכנה הזו.

רוב הסיכויים יש לך בעית תוכנה, תנסה לפרמט או להתקין גירסה שונה של הדרייבר, עם זו בעיה פיזית אז כניראה שהכרטיס פגום.

פורסם
  • מחבר

אחרי שהתקנתי וינדוס,התקנתי את הדרייברים של הכ.מסך ושל כ.רשת שהורדתי מהאינטרנט. לא התקנתי אף תוכנה.

רוצים לשמוע משהו מצחיק (יותר נכון עצוב)? חיברתי למחשב מסך LCD והמסך לא עבד. המחשב עשה צלילים ופשוט לא קיבל את המסך

פורסם

זאת הבעיה.

מצטער אבל זה פשוט נכון,האיכות של הלוחות הללו שואפת לאפש וכך גם ה-QA שעושים להם,אני מציע לך לגשת לחנות שקנית ממנה את המחשב שהם ישברו את הראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים