פורסם 2007 ביוני 718 שנים שלום,בזמן האחרון הווינדוס (xp pro) נתקע מדי פעם מפעולות פשוטות ולפעמים זה ממש לכמה דקות. כל התוכניות לא מגיבות או לפעמים רק התוכנית הספציפית. אני לפני כמה ימים פירמטי את המחשב ועדיין זה קורה מדי פעם. ברוב הזמן המחשב מעולה לא מתקע מפעיל משחקים ובכללי בסדר אבל זה מתחיל לקרות יותר מדי פעמים.יש לכם מושג מה זה יכול להיות?תודה מראש
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר המפרט:לוח אם ASUS M2N-Eמעבד AMD 3800X2ארדיסק 160GB SATA2 WDספק LIBERTY ENERMAX 400Wכרטיס מסך 1900GT 256MB SAPPHIRE זיכרונות TWINMOS DDR2 667MHz 512X2 MBאין שום תוכנה שפועלת ברקע
פורסם 2007 ביוני 818 שנים המפרט לא מהווה שום בעיה ..דרייברים של צ'יפסט מותקנים ?כשיש תקיעה, מה קורה עם נורית ההארדיסק ? מהבהבת / מכובה / דולקת קבוע ?
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר יש דרייברים של הצ'יפסט וגם דרייברים מעודכנים של הכרטיס מסך.כשזה יקרה אני אבדוק את הנורית.הפעליתי סריקה עם NOD32 בסייף מוד ומצאתי 4 קבצים בערך עם ווירוס.אני חושד בתוכנית מסויימת ScanningProcess.exe שפועלת במנהל משימות תחת שם המשתמש SYSTEM. גם שמעולם לא ראיתי אותה וגם שפועלים שתיים כמוה באותו הזמן. כל אחד תופש 23,700 בערך מהזיכרון וכלום מה CPU.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים ScanningProcess.exe באמת נשמע חשוד, אבל בדיקה קצרה העלתה כי הוא תהליך של ZA.יש ZA מותקן ?
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר כן הוא מותקן... וגם בדקתי סגרתי אותו ואז שניהם נעלמו.מה עם התוכנית VSMON.EXE??? הוא בדרך כלל לוקח את הכי הרבה זיכרון כשאין שום תוכנית שפועלת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.