עבור לתוכן

בזכות האגוזים: "יריחו" תחזור לעונה שנייה

Featured Replies

פורסם
מחאה אפקטיבית של צופים, שכללה משלוח ענק של אגוזים, הצליחה לגרום לרשת CBS לחזור בה מההחלטה להסיר מלוח המשדרים את סדרת הדרמה "יריחו". זה לא אומר שהמעריצים יכולים לנוח: ברשת עדיין לא פוסלים את האפשרות שהסדרה תרד אם לא תמשוך יותר צופים

:)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3409717,00.html

ההודעה המקורית: http://jerichoboard.cbs.com/n/pfx/forum.aspx?tsn=1&nav=messages&webtag=CBSMBJericho&tid=13329

פורסם

הרשה לי להיות הראשון שיצעק באופטימיות:ווהו!!

פורסם

תסלחו לי אבל - יייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

חיכיתי לזה!!

סלר הצהירה בשם הרשת ששבעה פרקים חדשים כבר הוזמנו וישודרו באמצע עונת השידורים של 2007-08, אבל סייגה את פרץ הנדיבות הפתאומי בו לקתה באזהרה, שגורלה של הסדרה בסופו של דבר ייגזר לפי היכולת שלה למשוך קהלים רחבים יותר מאלה שצפו בה עד כה. "אם תצליח, קיים פוטנציאל להזמנת פרקים נוספים. אבל כדי שיהיה יותר 'יריחו' אנו זקוקים ליותר צופים".

ואו רק שנה הבאה? :'(

פורסם

GO NUTS !!! GO NUTS !!!! GO NUTS !!!!GO NUTS !!!! :jump: :jump: :jump:

פורסם

איזה יופי :xyxthumbs:

פורסם

WTF !!

אין לי מילים להגיד כמה אני שמח..

רק צריך שהאוס יגיע לעונה רביעית וזהו..

Hidden Palms

House

Jerico...

פצצה!

פורסם

Xtract לקחת לי את המילים, לפחות לגבי האוס ויריחו.

כרגע שתיהן לא משודרות (כלומר נגמרה העונה) ואני פשוט מת שיתחילו העונות הבאות....

מהרגע שהודיעו על ביטול יריחו התבאסתי נורא, כי אני ממילא לא רואה טלוויזיה ורק רואה את שתי הסדרות האלו (מה לעשות, סטודנט בלי זמן לחיות...).

כל יום הייתי נכנס לפורומים של האתר של יריחו ב-CBS ומייחל להודעה אופטימית עד שסופסוף קיבלנו אותה מנשיאת CBS.

אבל יחד עם זה, החוצפה שהייתה לה בהודעה. CBS קיבלו יחסי ציבור ופרסום שללא אוהדי הסידרה, הם היו צריכים לשלם מליונים כדי להשיג כזה פרסום (טוב, אולי לא מליונים אבל הרבה, בעצם אולי כן מיליונים :nixweiss:).

בכל מקרה, אני ממש שמח שהסידרה חזרה ונראה לי שהיא תפתיע, אחרי הכל על העונה הראשונה שלה היא הייתה צריכה להתחרות ב- American Idol.

לך תתחרה בזה... ועדין הם השיגו כמעט 10 מליון צופים בארה"ב...

NUTS!!!!!!!

פורסם

לא רוצה להרוס תחגיגה אבל כרגע מדובר רק על עוד 8 פרקים כאשר גם הם מתוכננים רק למה שנקרה אמצע עונה כלומר ששאר התכניות בהפסקה. רוב הסיכויים שאו שהם ישתמשו בפרקים האלו כדי לסיים יפה את הסיפור או במקרה הגרוע שהם ישדרו כמה ואם הרייטינג לא יספק אותם פשוט יזרקו את היתר ולא ישדרו בטלויזיה בארה"ב.

פורסם

Kawabanga!

פורסם

טוב מאד!

CBS כנראה קלטו שהם עשו טעות. הם לא הבינו שהאמריקאים העדיפו לראות אמריקן איידול בלייב ואח"כ לצפות ביריחו ב-TIVO שלהם...

כלומר, לסדרה יש קהל מעריצים גדול - אך רייטינג נמוך יחסית שהתבסס על שיבוץ לא נכון של הרשת..

בכל מקרה, חדשות מעולות!

פורסם

אם למישהו יש כבר תאריך+- לזמן שבו היא אמורה לעלות לשידור אני אשמח לדעת...

רק שלא יצא כשאני מתגייס :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים