פורסם 2007 ביוני 718 שנים כן ויום שני לאחר מכן מסיימים עם היסטוריה ב' 8) הסוף של התיכון קרב! מוהאהאהא
פורסם 2007 ביוני 718 שנים אני במקומך לא הייתי שמח שהתיכון מסתיים.כשתגיע לצבא תבין כבר למה. אין כמו החיים בתיכון, מתגעגע מאוד לתקופה הזאת :-[ :-[
פורסם 2007 ביוני 718 שנים לי יש מחר מתכונת שניה(שאני האמת עוד לא התחלתי ללמוד אליה, חח אין לי כח ). במתכונת הקודמת קיבלתי 73.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים אני במקומך לא הייתי שמח שהתיכון מסתיים.כשתגיע לצבא תבין כבר למה. אין כמו החיים בתיכון, מתגעגע מאוד לתקופה הזאת :-[ :-[לא יודע מה איתך אבל אני הייתי לפני כמה ימים ב"בסיס" ברמת גן איפה שנמצא ממרם או יותר נכון בסמח והמקום נראה סבבה לגמרי. שפע של כוסיות והם כל היום לא עושים כלום, כולם, כל היום בשקם.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מגישים אותי על 80...זה הולך להיות קל אני מקווה.זה לפחות לא הרבה חומר כמו תנ"ך בעע.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים כן סוף סוף!!מגישים אותי על 70, המורה כל השנה נטפלה אליי, חיפשה אותי, ובגלל זה הורידה לי ):ואז בגרות בתעבורה יש לי =\
פורסם 2007 ביוני 718 שנים לא יודע מה איתך אבל אני הייתי לפני כמה ימים ב"בסיס" ברמת גן איפה שנמצא ממרם או יותר נכון בסמח והמקום נראה סבבה לגמרי. שפע של כוסיות והם כל היום לא עושים כלום, כולם, כל היום בשקם.זה הכל עניין של איפה אתה נופל...אתה יכול להגיע למקום חרא ולסבול כל השרות שלך ואפשר גם ההפך...
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מגישים אותי על 80 כניראה, המורה לא סגורה על זהאזרחות זה מיקצוע שיכול להיות דיי מעניין, אבל מלמדים אותו כ"כ גרוע שזה פשוט X_Xיש אתרים עם סיכומים מומלצים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.