עבור לתוכן

22" ב 1500 ש"ח או 19" איכותי - איפה לקנות את ה VP930-3 ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע הקרוב אני מתכוון להזמין מערכת חדשה מ IQPC ויש לי מספר שאלות

קראתי מספר דיונים על מסכי 22 שאין בדרך כלל ללאפאנל איכותי בטווח מחירים זה, כמו כן קראתי את המדריכים ל LCD שהחבר'ה רשמו פה

ויש לי מספר לבטים .. המחשב החדש יהיה דיי חזק, 8800 320 מגה וכו' ולמרות שהרבה אומרים שתיהיה בעיה עם כמות הזכרון במשחקים ברזולוציה של 22 אינצ' אני עדיין מאוד להוט על 22" :P .

לחשוב על מסך בגודל כזה בחדר מחשב... גררר...

עוד בעיה , רובכם ודאי מכירים שאחרי תקופה ממושכת על 19" כל דבר קטן מזה נראה ממש פצפון .. אם אני אתרגל ל 22 יהיה לי מאוד קשה לחזור אחורה במידה ואני אצטרך.

בעבודה יש לי מסך LCD הכי מעפן שאיי פעם שיצרו (חברת UTOPIA - לא הצלחתי לדלות מידע על המסך הזה באף אתר) ואני עדיין מרוצה ממנו.

מה שאני בעצם שואל זה האם אני ארגיש בכזה הבדל בין TN לפאנל איכותי של 19" ?

בעבר חשבתי שאני לא ארגיש הבדל בין אוזניות של 70 שקל למשהו איכותי ואז כשרכשתי את ה JBL ב 350 שקל (בהמלצת הפורום) עולמי אכן השתנה.

לדעתכם אני יכול להתרשם מהבדלים בין הפאנלים בעזרת תמונות ברשת?

תודה לעוזרים.

פורסם

אם אתה אומר שהמחשב יהיה למשחקים ואתה קונה את גירסת ה 320MB לדעתי כדאי בכל מקרה ללכת על 19' איכותי כמו הסמסונג 971P וככה גם למשחקי ה DX10 יהיה לך FPS גבוה.

פורסם

לך על ה - VS VP930.

פורסם

בהחלט VP 930

האיכות של ה VP 930 הרבה יותר

גבוהה מאשר איכותם של מסכי 22 אינצ'

עדיף איכות על גודל, תאמין לי

פורסם
  • מחבר

19 אינצ' .. אין ברירה

ה VP 930 טיפה יקר לי, ¤ 1,640 בזאפ וב IQPC הוא יותר יקר ב 130 שקל.

זה שווה לי את החריגה מ 1500 שקל? אני קצת בבעיה כספית..

התקציב של המחשב קרע אותי ...

פורסם

לדעתי בתקציבך על תתפשר על פאנל פחות איכותי מ S-IPS .

קח את : NEC 1970NX .

ביחס למסכים אחרים בתקציבך למסך זה יש

1) זוויות הצפייה הטובות ביותר

2) איכות הצבעים הטובה ביותר

בהצלחה

פורסם

אם אתה אומר שהמחשב יהיה למשחקים ואתה קונה את גירסת ה 320MB לדעתי כדאי בכל מקרה ללכת על 19' איכותי כמו הסמסונג 971P וככה גם למשחקי ה DX10 יהיה לך FPS גבוה.

\

אחי אפילו בצחקו אל תקנה את הסמסונג למשחקים הוא לא בנויי לזה.

היה לי אותו תוך יומיים הוא כבר לא היה אצלי בבית בדרך חזרה לחברה להזמנת ה VS930B...

ויש לי מחשב קצת יותר טוב משלך 8800 640 מגה ....(זה רק הכרטיס :))

פורסם
  • מחבר

\

אחי אפילו בצחקו אל תקנה את הסמסונג למשחקים הוא לא בנויי לזה.

היה לי אותו תוך יומיים הוא כבר לא היה אצלי בבית בדרך חזרה לחברה להזמנת ה VS930B...

ויש לי מחשב קצת יותר טוב משלך 8800 640 מגה ....(זה רק הכרטיס :))

ואללה? אתה מדבר על הסמסונג 971P ? דווקא קראתי עליו ביקורת טובה.

מאיזו בחינה לא היית מרוצה, מריחות וכדומה?

פורסם

תיקון, המסך הזה באמת לא מתאים למשחקים.

לדעתי תשקיע עוד קצת באמת בשביל ה VP930. מסך זה אחד המרכיבים שהכי חשוב להשקיע בהם במחשב חדש, אולי במפרט שלך תקח במקום E6600 את E4300 ותסגור עניין עם OC.

פורסם
  • מחבר

Bear Cub צפויה איזה ירידה במחירים ?

P.S : ומה הקטע הזה ביום שישי בצהריים שכל המוצרים אצלכם עלו בכמה אחוזים ויקרו לי את המפרט ב 130 שקל?

פורסם

עליית המחירים נובעת משער הדולר. כל מוצר באתר הוא פונקציה של שער הדולר שקפץ ל 4.2 כמדומני.

ירידה במחירים לגבי מה?

פורסם
  • מחבר

כן, תיארתי לעצמי שזה זה..

התכוונתי לירידה בכלל, בלי קשר לדולר .. לפעמים יש ניבואים כאלה ואחרים שבתאריך ככה וככה יש ירידה במחירים אז אולי כדאי לחכות קצת

למרות שאני אף פעם לא בעד לחכות .. בכל זאת שווה לשאול

פורסם

טוב ידוע שבקרוב המרובעי ליבה ירדו בערך בחצי מחיר, וגם בעקבות הכרטיסי מסך החדשים של AMD-ATI שיגרמו לתחרות עם NVIDIA תתכן גם ירידת מחירים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, אני ממש מתלבט ... אין לי בעיה של כסף (בגבול ה 1600 ש"ח :) ) אבל שלשום ראיתי את ה VP930 בתצוגה והרגל שלו ממש לא לטעמי. לעומת זאת, ראיתי את ה 932B של סמסונג והוא ממש אחד המסכים היפים .. ברור שאיכות המסך היא מה שתקבע אבל גם החיצוניות חשובה (לפחות לי)

יתכן מאוד שבסופו של דבר אני אקח את ה VP930B ויתמודד עם החוסר אלגנטיות החיצונית שלו, מה שאני רוצה לשאול זה, אני היחיד שחושב שהמסך הזה מכוער?

(האמת שאני גם מקווה שמישהו יקפוץ ויגיד "הייי!, יש לך את המסך X שהוא גם יפה חיצונית וגם איכותי עם פאנל וכו' וכו'.." אחרי הקריאה הארוכה שלי בפורום LCDהסבירות נמוכה, אבל בכל זאת .. ;))

עריכה: במידה והחלטתי, יש מקום מומלץ בו לקנות את ה VP930 ? קראתי בעבר משהו בנוגע ליבואן רשמי..?

פורסם

טוב, אני ממש מתלבט ... אין לי בעיה של כסף (בגבול ה 1600 ש"ח :) ) אבל שלשום ראיתי את ה VP930 בתצוגה והרגל שלו ממש לא לטעמי. לעומת זאת, ראיתי את ה 932B של סמסונג והוא ממש אחד המסכים היפים .. ברור שאיכות המסך היא מה שתקבע אבל גם החיצוניות חשובה (לפחות לי)

יתכן מאוד שבסופו של דבר אני אקח את ה VP930B ויתמודד עם החוסר אלגנטיות החיצונית שלו, מה שאני רוצה לשאול זה, אני היחיד שחושב שהמסך הזה מכוער?

(האמת שאני גם מקווה שמישהו יקפוץ ויגיד "הייי!, יש לך את המסך X שהוא גם יפה חיצונית וגם איכותי עם פאנל וכו' וכו'.." אחרי הקריאה הארוכה שלי בפורום LCDהסבירות נמוכה, אבל בכל זאת .. ;))

עריכה: במידה והחלטתי, יש מקום מומלץ בו לקנות את ה VP930 ? קראתי בעבר משהו בנוגע ליבואן רשמי..?

אני לא יודע כמה פעמים בחיים שלך שמעת את המשפט הזה

אבל הנה הוא הולך לחזור על עצנו פעם נוספת:

"אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בתוכו"

במקרה הזה הדבר משמעותי מאד

אך אני לא אקבע בשבילך,

מה שאני כן יכול (ורוצה) לעשות

בשבילך זה לשכנע אותך ללכת על ה-930,

אף על פי שהוא לא לטעמך, הוא פשוט שווה את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים