Yoav פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 פיסטור זה תהליך שמשמיד חיידקים חיים אבל לא נבגים(חיידקים רדומים). לכן יכול להיות שחלב שהיה הרבה זמן על המדף בינתיים התעוררו הנבגים והפכו לחיידקים, ואז הפיסטור באמת יעזור וככה זה כמו גלגל התהליך. עכשיו חוץ מהקטע של החיידקים גם כמו שאופל אמרה כבר, כל פיסטור זה חום גבוה וזה הורס את החלב מבחינת המרכיבים שלו.חוץ מזה שבלי קשר אם זה אמיתי או לא, היום אני מאמין שחברה מסוגלת לעשות הכל בשביל להרוויח יותר.נבג הוא אינו חיידק אלא שלב מוקדם של פטרייה (במקרה הזה): http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%91%D7%92 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ag43 פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 צודק, אבל שאר המידע נכון. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
dabaz פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 תצאו מהסרט שחלב זה בריא, הוא לא מיועד למערכת העיכול שלנו ותראו לי יונק אחד בטבע ששותה חלב לאחר שהוא עובר את שלב ההנקה. סידן עדיף לספוג מטחינה ורצוי משומשום מלא. אני מערבב בבית טחינה גולמית, מהבני דודים בשכם (שדרך אגב זו התעולת העיקרית שלהם.) עם סילאן (דבש תמרים) מקפיא את זה, ויוצאת לי אחלה חלווה! חוץ מכמות הסוכר המופרזת... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ag43 פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 צודק מעבר לכך גם שאנחנו היחידים ששותים חלב של חיה אחרת (שלא מיועד למערכת העיכול שלנו). לא צריך להפסיק לחלוטין אבל צריךלהוציא מהראש את המיתוס שחלב זה בריא. למרות שהקשר בין החלב שאנחנו קונים במכולת והחלב של הפרה הוא די קלוש (פעם חשבתםעל העוברה שהחלב הוא רק 3% שומן מהחלב המקורי ועוד הרבה מאוד רכיבים שהולכים לאיבוד בדרך). כל מי שהכין נס קפה מחלב שנחלבבמקום יודע על מה אני מדבר. חוץ מזה הסידן שנקלט הכי טוב בגוף נמצא בכלל בבשר (ובעיקר בעצמות בשר בהמה). קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Judas Iscariot פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 בלעעע חלב עמיד זה אף פעם לא טוב קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yossarian22 פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 חלווה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bear Cub פורסם 2007 ביוני 7 מחבר Share פורסם 2007 ביוני 7 צודק מעבר לכך גם שאנחנו היחידים ששותים חלב של חיה אחרת (שלא מיועד למערכת העיכול שלנו). לא צריך להפסיק לחלוטין אבל צריך להוציא מהראש את המיתוס שחלב זה בריא. במילה יחידים אתה מתכוון לכל הזן האנושי?... ברור שחלב פרה זה בריא, עם כל הכבוד לכל ה"זבל" שמוכנס לשם, אבל חלב עיזים הרבה יותר בריא, אבל גם פחות טעים. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
rk666 פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 חלווה זה דבר טעים. אבל על טעם ועל ריח...נכון, אם כבר לשתות חלב, אז חלב של עיזים.פרה היא חיה גדולה הרבה יותר מבני אדם וכמויות חומרים שם מותאמים לפרה, לא לאדם.בעיזים כמות החומרים מותאמת לעז אמנם אך עז מבחינת גודל וכמויות חומרים אותם הוא צריך (בינהם זרחן) הרבה יותר דומה לאדם. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Guy King פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 ומה עם שקיות החלב? למה המייל לא התייחס אליהן? :-\ קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ag43 פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 גם חלב עיזים לא מתאים לבני אדם רק שחלב פרות מתאים הרבה פחות. בכ"מ בכמויות של כוס נס קפה או שתים ביום לא זה ולאזה ישפיעו הרבה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
genia פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 היה אפילו בטלוויזיה שזה סתם מייל שמישהו המציא ולא צריך להתייחס לשטויות האלה.יום טוב קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Ghtm פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 פיסטור זה תהליך שמשמיד חיידקים חיים אבל לא נבגים(חיידקים רדומים). לכן יכול להיות שחלב שהיה הרבה זמן על המדף בינתיים התעוררו הנבגים והפכו לחיידקים, ואז הפיסטור באמת יעזור וככה זה כמו גלגל התהליך. עכשיו חוץ מהקטע של החיידקים גם כמו שאופל אמרה כבר, כל פיסטור זה חום גבוה וזה הורס את החלב מבחינת המרכיבים שלו.חוץ מזה שבלי קשר אם זה אמיתי או לא, היום אני מאמין שחברה מסוגלת לעשות הכל בשביל להרוויח יותר.הנבגים הופכים לחיידקים בתוך גוף פונדקאי, לא סתם מעמידה בחלב. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Ido.G פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 עצוב. עצוב שיש אנשים שלוקחים את השטויות האלה ברצינות."חומרים מפסטרים"?! WTF מי ישמע כאילו זה בכלל משתלם כלכלית למחזר את החלב, אפשר לחשוב שזה זהב או משהו.חלב בהחלט לא ממש בריא.מבחינת ערכים תזונתיים- אין שם יותר מדי דברים חיונים.יש בחלב פרה אנטיביוטיקה וכל מני שטויות שנותנים לה.חלב פרה גורם לליחה ומועדד חצ'קונים.פעם הייתי מקנח המון את האף והיו לי המון חצ'קונים.מאז שהפסקתי לשתות כל יום שוקו ולאכול כל יום מעדן חלב התופעות האלה הצתמצמו אצלי מאוד.(כמובן שהחצקונים גם ירדו בגלל הגיל, אני כבר לא צעיר כל כך)ד"א, זה לא רק אצלי.עם זאת, יש מוצרי חלב שדיי בריאים. יוגורט, לדוגמה.[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 18:28:52הנבגים הופכים לחיידקים בתוך גוף פונדקאי, לא סתם מעמידה בחלב.מאיפה הבאת את זה? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Ac-Boy פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 יש לי על שני הקרטונים מס' 3... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
xyo פורסם 2007 ביוני 7 Share פורסם 2007 ביוני 7 שאלה:איך אני אמור לאכול קורנפלקס אם חלב זה לא טוב? [לא טוב אני מתייחס לטעון- מבחינת ערכים תזונתיים- אין שם יותר מדי דברים חיונים.יש בחלב פרה אנטיביוטיקה וכל מני שטויות שנותנים לה.חלב פרה גורם לליחה ומועדד חצ'קונים.] קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.