פורסם 2007 ביוני 718 שנים פיסטור זה תהליך שמשמיד חיידקים חיים אבל לא נבגים(חיידקים רדומים). לכן יכול להיות שחלב שהיה הרבה זמן על המדף בינתיים התעוררו הנבגים והפכו לחיידקים, ואז הפיסטור באמת יעזור וככה זה כמו גלגל התהליך. עכשיו חוץ מהקטע של החיידקים גם כמו שאופל אמרה כבר, כל פיסטור זה חום גבוה וזה הורס את החלב מבחינת המרכיבים שלו.חוץ מזה שבלי קשר אם זה אמיתי או לא, היום אני מאמין שחברה מסוגלת לעשות הכל בשביל להרוויח יותר.נבג הוא אינו חיידק אלא שלב מוקדם של פטרייה (במקרה הזה): http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%91%D7%92
פורסם 2007 ביוני 718 שנים תצאו מהסרט שחלב זה בריא, הוא לא מיועד למערכת העיכול שלנו ותראו לי יונק אחד בטבע ששותה חלב לאחר שהוא עובר את שלב ההנקה. סידן עדיף לספוג מטחינה ורצוי משומשום מלא. אני מערבב בבית טחינה גולמית, מהבני דודים בשכם (שדרך אגב זו התעולת העיקרית שלהם.) עם סילאן (דבש תמרים) מקפיא את זה, ויוצאת לי אחלה חלווה! חוץ מכמות הסוכר המופרזת...
פורסם 2007 ביוני 718 שנים צודק מעבר לכך גם שאנחנו היחידים ששותים חלב של חיה אחרת (שלא מיועד למערכת העיכול שלנו). לא צריך להפסיק לחלוטין אבל צריךלהוציא מהראש את המיתוס שחלב זה בריא. למרות שהקשר בין החלב שאנחנו קונים במכולת והחלב של הפרה הוא די קלוש (פעם חשבתםעל העוברה שהחלב הוא רק 3% שומן מהחלב המקורי ועוד הרבה מאוד רכיבים שהולכים לאיבוד בדרך). כל מי שהכין נס קפה מחלב שנחלבבמקום יודע על מה אני מדבר. חוץ מזה הסידן שנקלט הכי טוב בגוף נמצא בכלל בבשר (ובעיקר בעצמות בשר בהמה).
פורסם 2007 ביוני 718 שנים מחבר צודק מעבר לכך גם שאנחנו היחידים ששותים חלב של חיה אחרת (שלא מיועד למערכת העיכול שלנו). לא צריך להפסיק לחלוטין אבל צריך להוציא מהראש את המיתוס שחלב זה בריא. במילה יחידים אתה מתכוון לכל הזן האנושי?... ברור שחלב פרה זה בריא, עם כל הכבוד לכל ה"זבל" שמוכנס לשם, אבל חלב עיזים הרבה יותר בריא, אבל גם פחות טעים.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים חלווה זה דבר טעים. אבל על טעם ועל ריח...נכון, אם כבר לשתות חלב, אז חלב של עיזים.פרה היא חיה גדולה הרבה יותר מבני אדם וכמויות חומרים שם מותאמים לפרה, לא לאדם.בעיזים כמות החומרים מותאמת לעז אמנם אך עז מבחינת גודל וכמויות חומרים אותם הוא צריך (בינהם זרחן) הרבה יותר דומה לאדם.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים גם חלב עיזים לא מתאים לבני אדם רק שחלב פרות מתאים הרבה פחות. בכ"מ בכמויות של כוס נס קפה או שתים ביום לא זה ולאזה ישפיעו הרבה.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים היה אפילו בטלוויזיה שזה סתם מייל שמישהו המציא ולא צריך להתייחס לשטויות האלה.יום טוב
פורסם 2007 ביוני 718 שנים פיסטור זה תהליך שמשמיד חיידקים חיים אבל לא נבגים(חיידקים רדומים). לכן יכול להיות שחלב שהיה הרבה זמן על המדף בינתיים התעוררו הנבגים והפכו לחיידקים, ואז הפיסטור באמת יעזור וככה זה כמו גלגל התהליך. עכשיו חוץ מהקטע של החיידקים גם כמו שאופל אמרה כבר, כל פיסטור זה חום גבוה וזה הורס את החלב מבחינת המרכיבים שלו.חוץ מזה שבלי קשר אם זה אמיתי או לא, היום אני מאמין שחברה מסוגלת לעשות הכל בשביל להרוויח יותר.הנבגים הופכים לחיידקים בתוך גוף פונדקאי, לא סתם מעמידה בחלב.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים עצוב. עצוב שיש אנשים שלוקחים את השטויות האלה ברצינות."חומרים מפסטרים"?! WTF מי ישמע כאילו זה בכלל משתלם כלכלית למחזר את החלב, אפשר לחשוב שזה זהב או משהו.חלב בהחלט לא ממש בריא.מבחינת ערכים תזונתיים- אין שם יותר מדי דברים חיונים.יש בחלב פרה אנטיביוטיקה וכל מני שטויות שנותנים לה.חלב פרה גורם לליחה ומועדד חצ'קונים.פעם הייתי מקנח המון את האף והיו לי המון חצ'קונים.מאז שהפסקתי לשתות כל יום שוקו ולאכול כל יום מעדן חלב התופעות האלה הצתמצמו אצלי מאוד.(כמובן שהחצקונים גם ירדו בגלל הגיל, אני כבר לא צעיר כל כך)ד"א, זה לא רק אצלי.עם זאת, יש מוצרי חלב שדיי בריאים. יוגורט, לדוגמה.[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 18:28:52הנבגים הופכים לחיידקים בתוך גוף פונדקאי, לא סתם מעמידה בחלב.מאיפה הבאת את זה?
פורסם 2007 ביוני 718 שנים שאלה:איך אני אמור לאכול קורנפלקס אם חלב זה לא טוב? [לא טוב אני מתייחס לטעון- מבחינת ערכים תזונתיים- אין שם יותר מדי דברים חיונים.יש בחלב פרה אנטיביוטיקה וכל מני שטויות שנותנים לה.חלב פרה גורם לליחה ומועדד חצ'קונים.]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.