עבור לתוכן

מידע חשוב בנוגע לחלב ה"טרי" שתנובה משווקת!

Featured Replies

פורסם

אם קיבלתה את זה באימייל זה כבר מוכיח שזה שקר

  • תגובות 124
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

וגם אם היינו רואים את זה בעיתון

פורסם

זה לא נשמע אמין.

א) אין דבר כזה "חומרים מפסטרים" פיסטור זה העברת החלב בחום גבוה מאוד לזמן קצר בשביל להשמיד חיידקים.

ב) כל החלב בארץ מפוסטר.

ג) פיסטור חלב מקולקל, לא הופך אותו לטרי.

ד) זה לא חוקי... או שהם צריכים להוריד את הסימון של ה"טרי", וזה לא דבר שהם היו מסתכנים בו.

פורסם
  • מחבר

רעיון נחמד, אם זה היה דור הפסטור באמת היה עדיף להם לעשות את זה בהזרקת דיו, אבל זה עדיין לא מוכיח כלום.

פורסם

פשוט אל תשתו חלב, זה לא בריא..

wtf?! מה זה השטויות האלה? ???

פורסם

אם תשאלו אותי, זה מבחן לאינטיליגנציה של משתמשי האינטרנט בארץ.

ועוד משהו- כל פעם שמפסטרים את החלב מכניסים אותו לקופסא חדשה? עם מספר אחר בתחתיתה? רק זה לבד כבר לא משתלם, עדיף לזרוק את החלב לפח מאשר לעשות 5 פסי יצור עם 5 מספרים שונים בתחתית הקופסא.

פורסם

פיסטור זה תהליך שמשמיד חיידקים חיים אבל לא נבגים(חיידקים רדומים). לכן יכול להיות שחלב שהיה הרבה זמן על המדף בינתיים התעוררו הנבגים והפכו לחיידקים, ואז הפיסטור באמת יעזור וככה זה כמו גלגל התהליך. עכשיו חוץ מהקטע של החיידקים גם כמו שאופל אמרה כבר, כל פיסטור זה חום גבוה וזה הורס את החלב מבחינת המרכיבים שלו.

חוץ מזה שבלי קשר אם זה אמיתי או לא, היום אני מאמין שחברה מסוגלת לעשות הכל בשביל להרוויח יותר.

פורסם
  • מחבר

אם תשאלו אותי, זה מבחן לאינטיליגנציה של משתמשי האינטרנט בארץ.

ועוד משהו- כל פעם שמפסטרים את החלב מכניסים אותו לקופסא חדשה? עם מספר אחר בתחתיתה? רק זה לבד כבר לא משתלם, עדיף לזרוק את החלב לפח מאשר לעשות 5 פסי יצור עם 5 מספרים שונים בתחתית הקופסא.

תחשוב על כל קופסאות החלב שמצטברות במשך כל השנים זה יכול לצאת הפסד גדול.

חוץ מזה לא צריכים לעשות 5 פסי יצור שונים פשוט משנים את הקוד בהדפסה.

פורסם

הטמטום, הטמטום...

מה יותר מטומטם?:

1. הביטוי חומרים מפסטרים.

2. העובדה שלפי המייל הזה עדיף לשתות חלב שבכלל לא עבר פסטור.

???

פורסם

LOL עוד מכתב שרשרת ועוד מפגרים שמאמינים לשטויות שהם מקבלים בדואר.

עכשיו אני בטוח שמפגרים לא מתים הם אפילו לא מתחלפים - הם מתרבים.

מה יכול להיות יותר נכון מהמשפט הזה

פורסם

אני לא מביע דעה לגבי נושא הטררד הזה. אלא להזכירכם שתנובה לפני כמה שנים נתפסה, שהכניסה לחלב חומר שעלול לסרטן. בהתחלה הם הכחישו רק לאחר שהחומר נתגלה במעבדה הם הודו. ואני זוכר שהייתה עריפת ראשים בתנובה. מאותו זמן הפסקתי לקנות חלב עמיד של תנובה. אלא בחלב של מחלבות רמת הגולן...

כי פשוט הפסקתי להאמין להם...

פורסם

אבל זה לא קשור אחד לשני.

פורסם

ראבאק אתם חיים בסרט. באמת נראה לכם שתנובה מחזירה חלב, בודקת אם הוא טוב ואז משנה עטיפות :screwy: :screwy: :screwy:

בתור התחלה - הדבר הכי יקר במוצרים אלו הוא לא עלות היצור אלא ההובלה ופה מדובר על הובלה X 2 + בדיקה. חוץ מזה איך לכל

הרוחות התאריך ארוך יותר מעכשיו? כלומר איך הם מוציאים חלב חדש עם תאריך רחוק יותר על המדף אם באמצע הם צריכים להחזיר

אותו לפיסטור? :s07: :s07: :s07:

בכל מקרה החמצת החלב נגרמת בגלל חיידקים שנמצאים באופן טבעי בחלב (באותה צורה גם בצק תופח ועוד תופעות כאלו). לואי

פסטר גילה שהרתחת החלב מעל ל80 מעלות הורגת את החיידקים וכך מונעת את החמצת החלב עד שהנבגים (שעמידים לטמפ'

האלו) הופכים לחיידקים והתהליך חוזר על עצמו. אני משער שתנובה פשוט מעבירה את החלב תהליך פסטור בטמפרטורות גבוהות יותר

שמחסל גם חלק מהנבגים וכך מאריך את תאריך התפוגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים