עבור לתוכן

בעייה מעצבנת רצח שפתאום קרתה...הוינדוס לא מזהה קבצי url כאילו האייקון השתנה

Featured Replies

פורסם

לקובץ לא מזוהה..וכתוצאה מכך בהרבה תוכנות שאפשר נגיד להכנס לדף בית לדוגמא דרך התוכנה...אני פשוט לוחץ ולא קורה כלום...וגם כשאני סתם לוחץ על קובץ url לא קורה כלום...כאילו לא לחצתי בכלל...בעע זה קרה סתם ככה פתאום יש למישהו מושג אולי איך זה קרה ואיך לסדר את זה? תודה

פורסם

בדקת Spywares ? נשמע ככה ..

פורסם
  • מחבר

זה לא ספייוואר בדקתי כבר...אני בטוח שזה בגלל התוכנה usenext....יש לה מעין דפדפן "פנימי" כזה שנראה לי דפק משו עם קבצי url במחשב...כשהתקנתי אותה מחדש אז כשעשיתי uninstall היו מלא errors וend now של קבצי מערכת..כאילו יש לתוכנה קולנפליקטים איתם..וזה לא עזר למחוק אותה :\...

מה עושים?

פורסם

אני משער ש System Restore יחזיר הכל אחורה, אבל השאלה היא עד כמה אתה רוצה את זה..

פורסם
  • מחבר

אמממ system restore עלול גם להחזיר דברים לא רצויים אחורה,וגם לעשות בעיות אחרות מניסיון...

זה לא כזה קריטי,אבל השאלה אם זה דפק גם דברים אחרים שאני אולי לא יודע עליהם...

חוץ מזה חייבת להיות עוד אפשרות לסדר את זה..זה דיי מעצבן כי יש תוכנות שצריך ללחוץ על משהו שפותח אתר מסויים ועכשיו שום קישור בתוכנה\קובץ url לא עובד לי

פורסם

תנסה לחצן ימני על אחד מאותם קבציי URL, ותבחר "פתיחה", או "פתח באמצעות" , כאילו "open with", ושם תבחר את התוכנה שאתה רוצה שתפתח לך את הקובץ, וכשאתה בוחר, תעשה V למטה, כי זה אומר שהתוכנה הזאת תפתח לך תמיד סוגי קבצים כאלה..

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל כבר ניסיתי את זה...וזה לא עזר...משהו ממש מוזר...מופיעים לי שתי סוגי אקספלורר כשאני בא לבחור תוכנה שתפתח את הקבצי url,נראה לי שאחד מהם זה כאילו הדפדפן הפנימי הזה של הusenext...יש לו אייקון כזה של בית... וגם כשאני בוחר בexplorer השני עם האייקון הנורמאלי אז עדיין הקבצים לא רוצים להפתח..אפילו כשבחרתי בפיירפוקס זה עדיין לא מסדר את הבעייה :\

איזה מוזררר,יש פה מישהו שהusenext אולי עשתה לו את אותה הבעייה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים