עבור לתוכן

כל מיני שאלות- שיער, משקאות אנרגיה והתכוננות למבחן...

Featured Replies

פורסם

אה, אני עדיין חושב שאתה מעמיס מעט הרבה אבל כל הכבוד.

בכל מקרה אני בשגרת אימונים רק חודשיים וחצי אז יכול להיות שאני טועה.

אה ומישהו מכיר משקה ספורט טעים?

מים, זה הדבר!

• תגובות 53
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ויטמינצ'יק זה זה!!! כן ראיתי בפרסומת שילד שתה ואז נהפך למפלצת עם שרירים :silly:

פורסם

ניסיתי, זה לא עובד...

מאז אני פשוט מתאמן קבוע :xyxthumbs:

פורסם

תחליט,או שאתה עושה רק ארובי (ריצות) או שאתה מפתח מסת שריר,אי אפשר לעשות אירובי ואז פיתוח.

אתה צריך לחלק את האימון שלך , בהתחלה פיתוח מסת שריר,כמה שבועות ואז רק אירובי.

פורסם

^ ריצות צריך להתמיד, וכנ"ל לגבי פיתוח שריר. אתה לא יכול לעבוד כמה שבועות על שרירים ואז להזניח את זה...

פורסם
  • מחבר

תחליט,או שאתה עושה רק ארובי (ריצות) או שאתה מפתח מסת שריר,אי אפשר לעשות אירובי ואז פיתוח.

אתה צריך לחלק את האימון שלך , בהתחלה פיתוח מסת שריר,כמה שבועות ואז רק אירובי.

אני פשוט חייב סיבולת לב ריאה.. הלב שלי דופק מהר מדי משום מה ואמרו לי שטוב לעשות ריצות

פורסם

אני פשוט חייב סיבולת לב ריאה.. הלב שלי דופק מהר מדי משום מה ואמרו לי שטוב לעשות ריצות

זה טוב,אבל לא שאתה עושה ביחד עם פיתוח מסת שריר.

תראה,אתה צריך להחליט מה אתה רוצה לעשות במכון,לפתח סיבול לב ריאה? תתחיל בריצות,תפתח את הסיבולת,ואחרי 6 שבועות תתחיל לעסוק בפיתוח שריר,אחרי 6 שבועות תחליף שוב,וככה תמשיך.

^ ריצות צריך להתמיד, וכנ"ל לגבי פיתוח שריר. אתה לא יכול לעבוד כמה שבועות על שרירים ואז להזניח את זה...

אתה גם לא יכול לעשות את שניהם ביחד.

פורסם
  • מחבר

מה הסיבה?? ריצה מתאמנת גם על פיתוח השריר ברגל (שכחתי איך קוראים לו)

פורסם

שאתה מפתח מסת שריר,השריר נהרס ונבנה יותר חזק,הוא צריך את האנרגיה שיש לך בגוף כדי לחדש את עצמו,ברגע שאתה רץ אתה מונע ממנו את האנרגיה הזו ופשוט האימון שעשית נאבד.

אתה יכול למשל לעשות יום אחד פיתוח מסת שריר,ואימון אחר באותו שבוע סיבולת לב ריאה,אבל בהפרש של יומים לערך.

התאמנתי במשך 4 שנים,בשנה וחצי הראשונות רק ירדתי במשקל ולמרות שעשית פיתוח מסת שריר ,השריר לא התחזק משמעותית,אחרי שעשיתי פחות אירובי התחלתי לגדול,ואז עברתי למכון אחר ושם כבר הסבירו לי הכול מא' עד ת' .

פורסם

אני עושה שלושה אימונים של שעה וחצי - כוח. ורוכב כשמונה פעמים בשבוע רבע שעה *2 פעמים.

בחודש בחצי הראשונים הורדתי מ 86 ל 78 קילו ובחודש האחרון המשקל התייצב על כ80.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להעלות מסת שריר ואם אפשר אז גם שומנים (אני די אנורקס- מטר 75~ ו58-60 קילו)

פורסם

אם אתה רזה מאוד אז זה יותר קל כי לא תהיה לך בעיה לאכול הרבה כדי לספק לגוף את החומרים לבניית השריר ללא החשש מלעלות במשקל... רק תקפיד באמת על מאכלים מזינים ולא ג'אנק פוד

פורסם

אם אתה רזה מאוד אז זה יותר קל כי לא תהיה לך בעיה לאכול הרבה כדי לספק לגוף את החומרים לבניית השריר ללא החשש מלעלות במשקל... רק תקפיד באמת על מאכלים מזינים ולא ג'אנק פוד

מאיפה הגעת למסקנה שלרזים קל לאכול? זה כמו שלשמנים יהיה קשה לא לאכול

בתור אחד שהיה 1.78 על 55 קילו הנה כמה עצות:

בוקר:100 גרם ש''ש בננה וחצי קופסת קוטג'

10:לחם מלא עם חצי קופסא טונה/5 הודו/2 ביצים/3 גבינה צהובה 5 אחוז

12: אגוזים שקדים פירות בהגבלה

צהריים:150 גרם חזה עוף עם אורז/תפוח אדמה/ספגטי

שעתיים לפני אימון:50 גרם פחמימה כלשהי עם חצי טונה/קוטג'

10 דקות לפני:תפוח

אחרי אימון:2 תמרים/בננות חצי קופסת טונה/קוטג' חלבון מהיר

שעה וחצי אחרי אימון:2 ביצים 5 לחם מלא ירקות 2 כפות טחינה

לפני השינה:חופן אגוזים+ברנפלקס עם חלב 3 אחוז + סלט ירקות עם 2 כפות שמן זית.

בתיאבון

פורסם

עקרונית יהיה להם יותר קל, כמובן שיש אנשים רזים עם מטבוליזם בעייתי שבאמת קשה להם לעלות במשקל ובשביל זה יש עזרים אחרים כמו אבקות "גיינרים" שמספקות תחליף לארוחה מלאה עם כל המרכיבים החיוניים

פורסם

כן אבל העסק הזה יקר מאוד בערץ כמו כל דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים