עבור לתוכן

איזה סוג גיר (ברכב) אתה מעדיף

איזה סוג גיר (ברכב) אתה מעדיף 986 הצבעות

1. 1. איזה סוג גיר (ברכב) אתה מעדיף

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זה שדודה שלך לא יודעת לנהוג לא אומר שכולם לא יודעים לנהוג בידני....וסמוך עלייי שאת הניסיון שלי לא קיבלתי מההורים או מהמורה נהיגה....קודם כול נסעתי והישתפשפתי לבד....דבר שני נסעתי עם דודים ועם חברים ולמדתי עם הזמן לנהוג יותר ויותר טוב עכשיו אתה יכול לנהוג איתי ולחשוב שאתה נוסע על אוטומוט...

נ.ב

יש אוליי את התיבה שאמרת אבל לדעתי ידני עדיין יותר טוב...לפחות אני יותר אוהב....ככה אתה לא צריך לסמוך עליו שכשאתה בהילוך חמישי ורוצה לעשות עקיפה שהוא יעשה קיקדאון לרביעי כדי שתעשה עקיפה....וכבר קרה לי שנסעתי ולחצתי עד הסוף על הדוושה והאוטו סירב לעשות קיקדאון (ניראה לי היה אופל כולשהי-אל תתפוס אותי במילה) ---וזאת סתם דוגמא

קיצר לדעתי ידני עדיין יותר טוב...העדפה אישיתי שלי.

עריכה: ולא חייבים ללמוד מנהג "מקצועי" כמו שהגדרת....הרי אתה לא מצפה שכולם יילמדו מנהגי פורמולה 1 נכון?

לדעתי אם אתה לומד מדוד או מישהו מהמישפחה שיש לו ניסיון של יותר מ15 שנה נהיגה ר-ק על ידני זה מספיק

פורסם

מעדיף אוטומט

אבל רוב הסיכוי שבאוטו שאני ארכוש זה יהיה ידני, בגלל שפשוט זה יותר זול

ומי שאמר שאוטומט לא מספיק טוב, ברגע שתיבות DSG יכנסו לשוק (גולף עכשיו מושקת לראשונה עם תיבת DSG, ופורד מתכננת תיבה כזאת לשוק הזול) לא תיהיה שום סיבה בעולם לידני, התיבה מהירה יותר מכל יד אנושית, לא מורגשת במעבר בין הלוכים וחסכונית בלדק

עכשיו לכל אלה שאומרים שמעדפים ידני, זה פשוט שטויות

אם ההדרכה של מורה לנהיגה איך לנהוג בידני, שהיא כל ההדרכה שאתם מקבלם אתם לא יודעים איך לנהוג

כמו למשל דודה שלי שמתעקשת לקנות מכוניות ידניות, אבל פשוט לא ידעת לתפעל אותם, מעבירה בסלדים יחסית גבוהים (יוצר בלאי להילוכים), נשארת בהילוכים נמוכים בשיוט שצריך להעביר להילוכים גבוהים יותר (ביזבוז של דלק). ולא משתמשת בהילוכים בתהליך בלימה (בלאי של בלמים)

בקיצור כל אלה שאמרו ידני, אם אתם יודעים איך לנהוג רק ממורה הנהיגה שלכם או מההורים שלכם ולא מנהג מקצועי אז אתם לא באמת יודעים להשתמש בידני ועדיף לכם אוטומטי

כל תיבה אוטומטית רגילה מעבירה הילוכים הרבה יותר מהר מכל יד אנושית,זה אומר שזה יותר טוב מידני? לא.

יש הבדל גדול מאוד בין תיבה אוטומטית לDSG והיא לא כ"כ אוטומטית כי אתה בכל זאת צריך ללחוץ כדי להעביר הילוך.

ועד ש DSG יכנס לשוק ויחליף את הידני,יעברו לפחות לפחות 10 שנים.

התיבה הזו יותר מדי יקרה לתיקון.

והדבר האחרון שדודה שלך צריכה לדאוג לו כשהיא מעבירה בסלד גבוה הילוך ,זו התיבת הילוכים,שתדאג למנוע.

פורסם

ברור שידני טוב יותר בנסיעה חופשית, ובהחלט מחזק את הקשר של הנהג לרכב (פיזית ומנטלית).

אבל במדינה שלנו (פקקים) זה לפעמים מרגיש כמו הבחירה הלא נכונה. :nixweiss:

פורסם

הכי טוב כמובן להנות משני העולמות..

במזדה 3 שלי יש גיר אוטומטי עם אפשרות לעבור למצב ידני (בלי קלאץ' כמובן)

כן זה דבר נחמד
פורסם

ידני.

מכמה סיבות:

1. שותה פחות דלק

2. יותר זול

3. יותר אמין

4. הרבה הרבה הרבה יותר כיף

+1

להורים שלי יש שני רכבים, אחד ידני ואחד אוטומטי (לאמא אלא מה...).

גיר ידני פשוט יותר טוב להכל, אפילו לפקקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים