פורסם 2007 ביוני 618 שנים טוב זה ממש מוזר.ספרתי כבר 4 מטוסים במהירות מטורפת בגובה נמוך טסים לכיוון לבנון.וכשאני אומר מטורפת אני מתכוון למחרישת אוזניים ומפעילת אזעקות של מכוניות.עדיין יש לי כאבים באוזן מהמטוס האחרון..וזו לא טיסת צילום כי הם לא טסים בגובה נמוך בכזאת מהירות בשעות כאלה.עוד מישהו שמע אותם?
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אתה מדבר?אני גר ברמת ישי, צמוד לרמת דוד, כבר 3-4 ימים שיש טיסות בלי סוף, ואלו לא טיסות אימונים. הם יוצאים במהירות הרבה יותר גבוהה מבד"כ, ובתדירות הרבה יותר גבוהה מבד"כ.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר איפה אתה גר? באיזה שעות ראית אותם?אני גר ליד קריית שמונה ולא שמעתי כלום.לא ראיתי מן הסתם.. שמעתי.אני נמצא בקו החוף.בטח עוד איזה גלשן רוח של החיזבאלה "עושה סיבוב" באזור.עריכה:הכל שקט כבר זמן מה.. מוזר.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3409686_184,00.htmlכמובן שייתכן וזה כסת"ח, אבל אם אלו לא היו אימונים, כל העולם כבר היה יודע מזה.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים שוב, אם זה לא היה אימונים, היית שומע על זה ב-CNN. לא מקפיצים סתם מטוסי קרב לצפון, אם לא מתכוונים להשתמש בהם. ואם הייתה כוונה להשתמש בהם, כנראה שמשהו מאוד השתבש איפשהו מאחורי הגבול.לא שמעת על זה ב-CNN, משמע לא קרה שום דבר חריג.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר מקפיצים מטוסים גם במקרה של חשד לחדירה מהאוויר ועל זה לא היית שומע בתקשורת.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים התחילה מלחמה... מה אתה רוצה שאנשים יגידו לך? אתה רוצה לאכול סרטים? שב ליד החלון ותסתכל לשמים
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אוקי, נגיד שהיה חשד לחדירה מהאוויר - כל כמה חודשים יש חשד כזה. אז? גם במקרה הזה, אם היה משהו ממשי היית שומע על זה.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מה, ארבעה ימים יש חשד לחדירה מהאוויר? תעזבו אתכם מהשטויות האלה, במקרה הזה ההסבר של אימונים הוא סביר בהחלט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.