עבור לתוכן

שעות שינה שלי סדירות?

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני הולך לישון ב 12 בלילה וקם ב 7 בבוקר ,לומד עד 2 בדר''כ לפעמים יושן צהריים 3 שעות

זה טוב?

פורסם

זה בסדר איגור בלאט.

במקום לישון בצהריים עוד שעה-שעתיים בלילה לא יזיקו [מינימום 8 שעות זה מומלץ]

פורסם
  • מחבר

אין מצב פשוט לקראת שעה 11 -12 אז אני עושה את כל הבילויים שלי במחשב ושאר היום לימודים וכו'

פורסם

כשאני למדתי בבית הספר ישנתי גם 7 שעות. אני לא חושב שיש עם זה בעיה. אם אתה מרגיש שאתה נרדם בשיעורים, אז תישן שעה אחת יותר.

פורסם

אני ישן בין 3:30-5:00 וקם ב 7:00 ולפעמים ב 7:30 תלוי מתי אני מתחיל

פורסם

בסדר גמור, אני הולך לישון ב1 קם בקושי ב7 וחצי ~ ואם היה לי שבוע (לא יום) קשה אולי אני אפילו אירדם בצהריים לשעה :o

פורסם

אני לא משנה כמה אני ישן אני עייף.. ישן בממוצע בשנת לימודים- שבע וחצי שעות ועדיין עייף מת..

פורסם

זה בסדר איגור בלאט.

במקום לישון בצהריים עוד שעה-שעתיים בלילה לא יזיקו [מינימום 8 שעות זה מומלץ]

המקסימום זה 8 שעות, המינימום זה 6 שעות. לא רצוי לישון יותר מדי.

פורסם

ישן כל יום 6 וחצי שעות, לא עייף במשך היום ומצליח להתעורר בלי בעיה, אם אני ישן יותר זמן אז זה גורם אצלי לעייפות כך שאצלי 6 וחצי שעות הן האידאל.

פורסם

לחברים מבניכם שעדיין בשלב הגדילה- לידיעתכם בשינה (בחושך בלבד) משתחררים הורמונים שאחראים על הגדילה, בנוסף לעוד דברים בסגנון.

דיי מומלץ לישון מעל ל 7 שעות בלילה עד לגיל 18.

אני מאז שהתגייסתי התחלתי להתרגל לישון מעט (4-6 שעות בלילה. 6 זה טוב למדי ולא קורה יותר מדי.). אני חייב לציין שהתוצאות לא טובות לדעתי.

יש כאלה שמעקשים שזה לא משנה יותר מדי לישון מעט. אני מתפקד הרבה יותר טוב בשבועות שבהם אני ישן נורמלי והאמת- ממש מרגיש שאני מזדקן בשבועות בהם אני בקושי ישן.

פורסם

המקסימום זה 8 שעות, המינימום זה 6 שעות. לא רצוי לישון יותר מדי.

למה?

מה קורה אם יושנים יותר? :nixweiss:

פורסם

אני ישן בחודש האחרון מ3-4 עד 10-11...

רק לפני מתכונות ו בגרויות אני ישן פחות.. :-\

יאללה לילה טוב!

פורסם

למה?

קמים עייפים יותר.

פורסם

למה?

אתה תימצא את עצמך פתאום גבוה ב10 סנטימטר בבוקר!! :jump1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים