פורסם 2007 ביוני 618 שנים Download via TeleglobeDownload via GlobalCrossingDownload via TeliaSoneraDownload via Level(3)Download via TeliaSonera #2Download via Level(3) #2Download via Level(3) #4Download via Cogent #2Download via CogentDownload via Level(3) #3?
פורסם 2007 ביוני 618 שנים Level(3)לרוב אני מוריד משם וזה מגיע למקסימוםויש גם את teliasonera שעובד מהר מאוד רוב הפעמים
פורסם 2007 ביוני 718 שנים אז מה כבר יש להוריד? רק אלבומים (של אנשים שמפיקים בבית ומפיצים את זה) וכאלה, וגם זה אתה יכול רק איזה אחד ביום...
פורסם 2007 ביוני 718 שנים חח אלבומים שמפיקים אנשים בבית?בחור אתה לא יודע מה אפשר להוריד מראפידשאר.יש שם הכול,סרטים חדשים וישנים,אלבומי מוזיקה,תוכנות שונות,קראקים,משחקים שלמים,פורנו מכל הסוגים,כל מה שאתה מעלה על דעתך מישהו כבר העלה לראפיד.לגבי להוריד משהו אחד ביום-ממש לא יש דרך לעקוף את זה והיא דיי פשוטה,אני לא יודע אם אפשר לספר כאן אז אני אמנע.לגבי שרת LEVEL3 אמור להיות מהיר,זה גם משתנה לפי שעת היום
פורסם 2007 ביוני 718 שנים ^ המצב קשה הא?כתבתי שאני מוריד דרך פלאשגט, אז כנראה שיש לי פרמיום, אז כנראה שאני יודע מה אפשר להוריד שם...
פורסם 2007 ביוני 718 שנים ^ המצב קשה הא?כתבתי שאני מוריד דרך פלאשגט, אז כנראה שיש לי פרמיום, אז כנראה שאני יודע מה אפשר להוריד שם... הא?למה מצב קשה?וזה שאין לי כוח לשחק עם להעלות שטויות ושאחרים יורידו ואז עם הנק' לפתוח פרימיום לא אומר שהמצב קשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.