עבור לתוכן

HOT/YES אפשר לראות בהם כל סרט.. איך זה לא בעית זכויו

Featured Replies

פורסם

הם משלמים כסף לwarner bros וכאלה..??

הרי אם הם לא משלמים כלום.. זה לא אמורה להיות בעיה של זכויות יוצרים?

פורסם

הם משלמים...

פורסם

הם עובדים עם חברות הפצה שהחברות האלה עובדות עם חברות ההפקה...כל סרט יש לו תקופת הרצה בקולנוע ואז בDVD עד שהוא מגיע לטלויזיה..

פורסם
  • מחבר

אממ מספר שאלות..

1.מהי תקופת ההרצה של סרטים בקולנוע ובDVD עד שמגיעים למסכי הטלוויזיה? (בוא נניח בארצות הברית לא בארץ..)

2.יש מצב אתה מביא לי דוגמא לחברת הפקה והפצה.. למשל warner bros dreamworks וכאלה מה הם נחשבים..?

3.ובעצם אז HOT וYES משלמות לחברות ההפצה?

4.ומה לגבי סדרות? גם שם יש זמני המתנה קודם שיצא בDVD או ששם לא? שם יש גם חברות הפצה וכאלה?

5.ואיך הם מקבלים את הסרטים מהם..? חברות ההפצה מביאות להם..?

פורסם

אממ מספר שאלות..

1.מהי תקופת ההרצה של סרטים בקולנוע ובDVD עד שמגיעים למסכי הטלוויזיה? (בוא נניח בארצות הברית לא בארץ..)

2.יש מצב אתה מביא לי דוגמא לחברת הפקה והפצה.. למשל warner bros dreamworks וכאלה מה הם נחשבים..?

3.ובעצם אז HOT וYES משלמות לחברות ההפצה?

4.ומה לגבי סדרות? גם שם יש זמני המתנה קודם שיצא בDVD או ששם לא? שם יש גם חברות הפצה וכאלה?

5.ואיך הם מקבלים את הסרטים מהם..? חברות ההפצה מביאות להם..?

1.קולנוע זה בערך 3-4 חודשים אני חושב, מיד אחרי לDVD בערך שנה אחרי שהסרט בקולנוע הוא מגיע לטלויזיה חלק ישר לערוצים הרגילים וחלק להזמנה..רוב הסרטים בכלל לא יוצאים לקולנוע או שהם בקולנוע אבל בהפצות קטנות והם מגיעים יותר מהר לטלויזיה.

2. אני לא מכיר חברות הפצה החברות שציינתה הם חברות הפקה של סרטים לא יודע אם לגבי הפצה..

3. כן

4.סדרות ישר בטלויזיה זאת המטרה שלהם

5. דיסקים או ברשת כל שהיא בין החברות..בעבר זה היה קלטות..

פורסם

חברות הפצה זה כמו גלובוס גרופ, רב חן (שהם בעלי בתי קולנוע גם)

פורסם

רב חן: אתה מתבלבל עם פורום פילם שהם נמצאים תחת אותה בעלות של תיאטרות ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים