עבור לתוכן

LCD בתקציב של 2500 שח-אם אפשר בבקשה לענות לשאלה החדשה

Featured Replies

פורסם

טוב כמה שאלות ספציפיות אני קונה מחשב חדש שיהיה בו 8800 gtx והמליצו לי לקנות מסך גדול מאוד על מנת לנצל את הכרטיס יותר אז ככה קודם כל השאלה הנשאלת היא:מה עדיף למשחקים?WS או מסך רגיל?ובהתאם לזה אני אשמח לקבל המלצות למסכים גדולים טובים עד תקציב של 2500+-

תודה.

אה כן המליצו לי לקנות את ה dell 20 אינצ' שיש ב IQPC ושמתי לב שיש גם דל 22 אינצ' שעולה 400 שח פחות האם באמת יש הבדל משמעותי באיכויות כי פשוט נראה לי שאם אני אקנה WS כבר עדיף משהו גדול

פורסם

ה 22 הרחב הוא יותר גדול אבל פחות איכותי בגלל שיש לו פאנל TN

ה 20" (2007WFP,2007FP) הוא נחשב לאיכותי ביותר כי יש לו פאנל S-IPS... בגלל זה הוא עולה יותר ובגלל זה הוא יותר מומלץ

פורסם
  • מחבר

השאלה עד כמה מורגש ההבדל הזה באיכות כי פשוט הבנתי שככל שיהיה לי מסך יותר גדול ורוזלוציה יותר גבוהה בהתאם אז אני יותר ינצל את הכרטיס מסך אז השאלה אם לא עדיף לי גודל על איכות..אני מבין שה22 אינצ' לא רע אבל פשוט פחות איכותי?ועוד שאלה ראיתי של20 אינצ' של דל יש אפשרות גם למסך רגיל האם הוא יותר מומלץ למשחקים או שזה רק עניין של טעם?

פורסם

הרזולוציה היא אותה רזולוציה בשני המסכים - גודל הנקודה ב 20" יותר קטן.

ההבדל באיכות התמונה הוא גדול.

המסך הלא רחב (2007FP) מתאים יותר לשימושים משרדיים כמו אינטרנט ואופיס, הרחב מתאים כמובן לסרטים. לגבי משחקים הדעות חלוקות.

פורסם
  • מחבר

אחלה בעקרון אני חושב שאני אוכל להסתדר עם פורמט רחב במשחקים השאלה שמטרידה אותי אם אפשר לקבל תשובה ממשהו עם מסך רחב עד כמה מציק זה לגלוש באינטרנט על מסך רחב?לא קצת מציק לקרוא דברים ככה?

פורסם

מר Thunderale, קרא את חוקי הפורום ושנה בבקשה את כותרת הדיון בהתאם.

פורסם
  • מחבר

אממ שמתי לב של dell 2007 wfp יש זמן תגובה של 16 Ms..זה לא קצת הרבה למסך שמיועד למשחקים?שמתי לב גם של22 syncmaster יש זמן תגובה של 2 ms

פורסם
  • מחבר

טוב שמתי לב שלכל המסכים של דל יש זמן תגובה דיי איטי יחסית למסכים בגדלים ופורמטים דומים של חברות אחרות..במקרה שארצה ללכת על מסך 22 אינצ' שמתי לב שיש לסמסונג גם מסך 22 שעולה קצת פחות מהמסך של דל וגם עם 2ms לעומת 16?מי מהם יותר מומלץ?ה syncmaster או הדל?

פורסם

מר Thunderale, קרא את חוקי הפורום - אסור להקפיץ. בפעם הבאה שתפר את חוקי הפורום הדיון יינעל.

אם הסמסונג היה יותר טוב, היינו ממליצים עליו ולא על ה-Dell.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים