פורסם 2007 ביוני 518 שנים הדבר הזה שאתה מרביץ לו ואז כואבות לך כפות הידיים ואתה עוד יותר מתעצבן? :s05:יצא לי לפגוש
פורסם 2007 ביוני 518 שנים ^שמיכת פוך על הראש זאת צורה טבעית של רצון להתחבאות או להתסתתר מדברים,אני למשל מנסה לישון ולחלום על דברים טוביםלא, זה גורם לי לשכוח ממחשבות כאלה, מבין ? אדון GIL.Z
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אם כבר עצבניים אז עדיף לשחק במשחק כמו קונטר סטרייק כי אז העיצבון נותן לך רפלקסים טובים... 8)
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אם כבר עצבניים אז עדיף לשחק במשחק כמו קונטר סטרייק כי אז העיצבון נותן לך רפלקסים טובים... 8)ואז בא אליך איזה צ'יטר עם קול של צפצפה, זורק עליך 10 פלאשים ומוריד אותך עם AIM.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים כשאני עצבני מה שמרגיע אותי זה להכנס למיטה, להתחבא מתחת לפוך, להדליק את המזגן, לחבק את הבובות שלי(אם אין לך קח מאחותך הקטנה) ולראות סרטים מצויירים בטלוויזיה או אם אני רוצה גם להירדם אז לשים מוזיקה - אבל אני לא עושה את זה אף פעם.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים כשאני עצוב מדוכדך שאני חושב שאף אחד לא מבין אותי אני פשוט בא פותח מסמך וורד כותב את כל מה שאני מרגיש.. ושומר את בפינה האפלה של התקיה שלי כשאני עצבני, אני מוציא את זה במשחק FPS טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.