פורסם 2007 ביוני 418 שנים אחריי שאתם עצבניים כולם כעסו והיו מגעילים והיה לכם יום חרא החברה לא מדברת איתכם בבית ספר אתם עייפים מלהקשיב אז אתם הולכים למחשב ושוכחים מהכול?אני עושה לפעמים ככה ופשוט שוכח הכול
פורסם 2007 ביוני 418 שנים כשאני עצבני אני שומר מרחק מהמחשב.המחשב הקודם ספג כבר בעיטה שפירקה לו את האמא. מאז אני לא מתקרב למחשב או למכשיר יקר בכלל כשאני עצבני.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים כשאני עצבני אני שומר מרחק מהמחשב.המחשב הקודם ספג כבר בעיטה שפירקה לו את האמא. מאז אני לא מתקרב למחשב או למכשיר יקר בכלל כשאני עצבני.אז בגלל זה הדלת של המארז שהבאת לי עקומה ;Dומקום מפלט ? מיטה, שמיכת פוך על הראש..
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר ^שמיכת פוך על הראש זאת צורה טבעית של רצון להתחבאות או להתסתתר מדברים,אני למשל מנסה לישון ולחלום על דברים טובים
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אז בגלל זה הדלת של המארז שהבאת לי עקומה ;Dומקום מפלט ? מיטה, שמיכת פוך על הראש.. WT... זה לא המארז הזה...מה עשית לי לדלת?!!
פורסם 2007 ביוני 418 שנים כשאני עצוב מדוכדך שאני חושב שאף אחד לא מבין אותי אני פשוט בא פותח מסמך וורד כותב את כל מה שאני מרגיש.. ושומר את בפינה האפלה של התקיה שלי כשאני עצבני, אני מוציא את זה במשחק FPS טוב
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אני לא זוכר שיצא לי לבוא הביתה עצבני או משהו.אבל שאני עצבני אני שומע מוזיקה.כי אם אני גולש והאתר עולה לאט אני עוד יותר מתעצבן, ואם אני משחק 1.6 עם כל הצ'יטרים אני מסוגר לשבור תמחשב...
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי עצבני או עצוב. עצבני בעצם אולי לכמה דקות, פשוט אם אני כבר עצבני (וזה בקושי קורה) אני לא יכול לשמור טינה או לכעוס לטווח שיותר מקצר מאוד. מצד שני, מחשב זה דבר ממכר בצורה מסוכנת. מסוכנת ללימודים שלי בכל מקרה. מחשב זה מקום מפלט שסתם משעמם קצת ואין מה לעשות.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים כשאני עצוב מדוכדך שאני חושב שאף אחד לא מבין אותי אני פשוט בא פותח מסמך וורד כותב את כל מה שאני מרגיש.. ושומר את בפינה האפלה של התקיה שלי כשאני עצבני, ראה ערך קודם, רק שהכתיבה יותר מתוסכלת וברוטאלית אני מניח אפשר לסכם את זה שבחיבור שנה הבאה ממש לא תהיה לי בעיה
פורסם 2007 ביוני 418 שנים שמע קצת סינרגיה, שחק במשחק פלאש איכותי - הכל יהיה בסדר. אגב, אפשר גם לעשן משהו - אבל אני לא מבין בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.