עבור לתוכן

עצות למה ללכת בצבא....עם פרופיל 82 (קרבי)

Featured Replies

פורסם

בטיס לא תוכל להטיס F16, אבל תוכל להטיס מסוקי קרב או מטוסי תובלה. מסוקים זה אחלה עסק, לך על זה.

-זה במידה והמספר שלך לא גדול מדי, כמובן.

אל תגיד דברים שאתה לא יודע, או לפחות תציין את האפשרות שאתה טועה כדי שהבחור לא יקח את מה אתה אומר כמובן מאליו. המגבלה היא 1.75- וכל עוד הוא עומד במגבלה (צילינדר סיפור אחר...) יש לו אפשרות להתקבל לכל המגמות.

פורסם

זה נכון, אני עם שלושת רבעי מספר בתחילת ראשוני..לא פסול לשום מגמה..

פורסם

תירגעו קצת, זה מה שאמרו לי בלשכה, אם יש לכם תלונות או תיקונים- אליהם.

פורסם

הכי טוב ל72 זה 64... :P

ואח"כ כנראה סטי"לים באמת...

פורסם

דבר אחד אני יכול לאמר לך מנסיון...

אם אתה רוצה להיות קרבי .. תשאף להיות הכי קרבי שיש.. והכי טוב בהכל... מוביל ! (למרות שלפעמים לא תראה הרבה זמן את הבית חברים וכו')

אם אתה רוצה להיות ג'ובניק... תשאף להיות הכי ג'ובניק שיש ותדאג שלא ימציאו לך תפקידים מיותרים

לרוב הצבא לא מתחשב כל כך ושם אותך איפה שחסר לו

אם יקבע לך פרופיל 72 תוריד\תעלה אותו כמה שיותר מהר ותחפש כמה שיותר דרכים להוריד \ להעלות אותו

נ.ב

תצא לגיבושים גם אם אתה לא כל כך רוצה... (זה עוזר בהמשך וגם סתם ככה לעצמך לכיף...)

פורסם
  • מחבר

מצטער להקפיץ את הדיון, פשוט לא ראיתי לנכון לפתוח דיון חדש על אותו הדבר....אמממ, אז הייתי בלשכה, וגיליתי שיש לי פרופיל 82, הבנתי שטייס ירד מהפרק, לגביי השאר אני לא בטוח, וגם אין לי כל כך רעיונות למה ללכת (לא סגור אם למטכ"ל אפשר להתקבל עם פרופיל כזה), אז עכשיו כשיש את הפרופיל, יש לכם רעיונות?

פורסם

אם אין לך מספר גבוה מדי במשקפיים, אין סעיפים פוסלים וקב"א מתאימה, אתה תקבל יום סיירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים