עבור לתוכן

עצות למה ללכת בצבא....עם פרופיל 82 (קרבי)

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים;

אני בכיתה י"א, וב-7 לחודש (דהיינו יום חמישי) יש לי צו התייצבות.

עכשיו אני יודע שעוד מוקדם להחלטות, במיוחד כשאני לא יודע מה הפרופיל,קב"א שלי יהיה, אבל בכל זאת אני מתלבט:

אני רוצה קרבי (חי"ר, או לפחות שריון), אבל הבחירה היא בין כ"כ הרבה פלוגות ותת מחלקות שאי אפשר להחליט!

אין לי ראיה 6\6 (לעזאזל עם המשקפיים המחורבנות האלה!!!!) אז שייטת\מטכ"ל\טייס יצאו מהמשוואה; חשבתי על חובלים, אגוז, שלד"ג ו669

מה שכן, אין לי שום עניין ברפואה,הנדסה,תומכי לחימה לא קרביים, רק קרבי פרופר 8)

אם יש לכם עצות\הערות,הארות אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

כשמוחמד יגיע להר נמליץ לו על נעלים לטיול הבא.

או בעברית פשוטה: כשתקבל פרופיל, קב"א ואת האפשרויות תתחיל לשקול ולחשב. עד אז כל מחשבה וחישוב כלשהו תהיה כנראה לשווא.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני מבין, אבל לצו ההתייצבות אני צריך להגיע עם כיוון כלשהו, לא? שואלים אותי מה אני רוצה לעשות.

פורסם

שואלים אותך אבל בת'כלס זה תלוי בעיקר בזה שאתה שפוי, מראה נכונות להיות קרבי (ולא משנה ממש מה תגיד, אני אמרתי שאני רוצה להיות טייס ונראה לי שהכי קרוב שאני אטיס זה טיסן מנייר וגם זה יהיה בחמשושים) ויש לך נתונים טובים.

פורסם

אוקיי, אני מבין, אבל לצו ההתייצבות אני צריך להגיע עם כיוון כלשהו, לא? שואלים אותי מה אני רוצה לעשות.

מעבר לזה שהצבא לא ממש מתעניין במה שאתה רוצה, גם כשהוא כן - זה לא מגיע לרמה של מטכ"ל/שייטת/שלדג, בטח לא בצו הראשון.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עכשיו הדאגת אותי בעניין השפיות :silly: , בכל מקרה הבנתי שאם אני בתנועת נוער כלשהי שעוסקת בהכנה לצבא (כן כן, אחרייניק :smile1: ) זה ישפר את מעמדי בהתקבלות לקרבי, זה נכון?; ועוד דבר, הבנתי שחל שינוי במדיניות הפרופילים, ובימנו כבר לא אומרים את הפרופיל ישר, ומצד שני יש לי חבר שהיום היה לו צו התייצבות, וכבר אמרו את הפרופיל...אז, מה נסגר עם זה?

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אופטימיות של טרום צבא..

הצבא לא מתחשב בשום דבר מלבד בצורך שלו.

ובעניין הפרופיל, הכל כרגיל. רק באתר (שאותו תכיר בהמשך) יהיה רשום כשיר לXXXXX במקום הפרופיל -אבל אפשר לברר את הפרופיל.

פורסם

אתם טועים, יש את נתון של המוטיבציה והרצון להגיע ליחידה גבוהה ששכחתי את השם שלו כרגע.

בוא נגיד שאם תראה מוטיבציה ורצון לשרת כמה שיותר גבוה בקרבי זה נשרם ויעזור לך להגיע לשם.

פורסם

אתה יכול ללכת עם משקפיים למטכ"ל וטיס.

בטיס לא תוכל להטיס F16, אבל תוכל להטיס מסוקי קרב או מטוסי תובלה. מסוקים זה אחלה עסק, לך על זה.

-זה במידה והמספר שלך לא גדול מדי, כמובן.

פורסם
  • מחבר

^מינוס 1 וצילינדר זה גבוה מדיי?

פורסם

אם אני זוכר נכון כל עוד המספר שלך קטן מ 1.25 זה אפשרי- אבל אל תתפוס אותי במילה, אני לא הרופא של לשכת גיוס....

פורסם

מספר לא יותר גדול מ2,וצלינדר לא יותר גדול מ1.5

פורסם

אתה יכול ללכת עם משקפיים למטכ"ל וטיס.

בטיס לא תוכל להטיס F16, אבל תוכל להטיס מסוקי קרב או מטוסי תובלה. מסוקים זה אחלה עסק, לך על זה.

-זה במידה והמספר שלך לא גדול מדי, כמובן.

אתה אומר "לך על זה" כאילו שאלו אותו "אז רגע מה אתה רוצה להטיס מסוקים או חלליות?"

זה לא ממש עובד ככה, מלרצות להיות טייס מסוק ועד להטיס מסוק יש הרבה שנים של עבודה קשה יזע דם ודמעות.

פורסם

מה רע בהנדסה?

אני הייתי בחי"ר אבל אחי הקטן היה בהנדסה והוא פיצץ כמות מטורפת של דברים.

החלום שלי זה לעבור עכשיו במילואים להנדסה (אני רוצה להיות נהג D9, נראה לי מגניב להוריד בתים של ערבים) לא ממש מעוניינים לוותר על נהג האמר ולוחם חי"ר אבל אני עובד על זה.

בכל מקרה אני ממליץ ללכת למטווח אם יש לך ליד הבית (הלכתי למטווח העירוני ברחובות וקיבלתי שם יסודות מעולים. תמיד הייתי הכי טוב בקליעה למטרה, אתה יורה הרבה יותר ביותר זמן ובהרבה פחות לחץ)

פורסם

אתה אומר "לך על זה" כאילו שאלו אותו "אז רגע מה אתה רוצה להטיס מסוקים או חלליות?"

זה לא ממש עובד ככה, מלרצות להיות טייס מסוק ועד להטיס מסוק יש הרבה שנים של עבודה קשה יזע דם ודמעות.

נודניק.

שאני אומר "לך על זה" אני אומר "תנסה". אתה חושב שאני לא יודע מה יש באמצע בין רצון להיות טייס עד שהופכים לאחד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים