פורסם 2007 ביוני 418 שנים יש לי radeon x1950xt.המחשב שלי קורס בעת הפעלת ישומי גרפיקה (משחקים) - ואך ורק בכאלו מקרים.איך אני יכול לבדוק את תקינות כרטיס המסך שלי ואם הבעיה נובעת ממנו ?ע"פ התוכנה אברסט הטמפרטורות הם :GPU VRM : 70GPU ambient : 58לוח האם שלי זה Gigabyte GA-965P-S3והטמפרטורה של הלוח אם היא 47.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים לפי מה שניראה הכול הכרטיס אצלך חם מאוד, אבל לא בטוח שהבעיה נובעת ממנו.תנסה להריץ בדיקה של ATI TOOL ותגיד אם יש בעיות כלשהן.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר ATI tool ?אתה מתכוון הקאטאליסט?בכל מקרה שוב נכנסתי למשחק מחשב, ספלינטר סל הפעם (אחרי התקנה מחדש של דרייברים)והמחשב קרס אחרי בדיוק 4 דקות, זמן שבו הכרטיס התחמם יתר על המידה כנראה..במהלך המשחק (לפני הקריסה) בדקתי את הטמפ' והיא הגיעה ל90 מעלות (ע"פ הקאטאליסט של ATI), לאחר מכן מי יודע..זה תקין? הכרטיס שלי מתחמם יותר מדי?וכמו שאמרתי במצב "מנוחה" טמפ' הכרטיס היא 64 מעלות (ע"פ הקאטאליסט של ATI)
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אם אתה גר בבאר שבע או אילת או במקום מאוד חם אחר ואתה רוצה לוודא שזה באמת הטמפ'- אתה יכול לעשות משהו קצת טיפשי אבל יעיל- תשאיר את המארז פתוח ותכוון אליו מאוורר (גדול, לא מאוורר למחשב ) מטווח קרוב. זה יוודא שהטמפ' שלך לא תעלה- ותוכל לראות אם זה עדיין קורס.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר בATI tool הגברתי את מהירות המאוורר ל95% באופן קבועוהדבר הזה עשה פלאים! הכרטיס נשמר בטמפ' נורמליות והמחשב לא קורס יותר בהפעלת משחקים ובעת מאמץ של הכרטיס.בכל אופן מספר שאלות על ה"טיפול" שעשיתי :עד כמה הטיפול הזה דופק את המאוורר של הכרטיס אם בכלל?יש אלטרנטיבות אחרות מלבד זאת? זה מרעיש בטירוף..אם וכאשר אני אחליט לקנות אמצעי קירור חדש לכרטיס, כמו שאמרתי לכרטיס x1950xt של ספייר, על איזה ללכת?למה זה קרה עכשיו? עד עכשיו לא נאלצתי לעשות שום דבר והכרטיס פעל בצורה חלקה ללא קריסות מספר חודשים.ד"א תודה רבה על העזרה שנתתם בתרד הזה!
פורסם 2007 ביוני 518 שנים הגברת המהירות לא תדפוק לך את המאוורר, אולי יקצר לו את החיים אבל בשביל זה יש לך אחריות ועד שזה יקרה הכרטיס שלך כבר יהיה מיושן ותרצה לשדרג אותו. האלטרנטיבה הכי טובה שלך תהיה בדמות קירור של AC X2 תוכל להעלות את האיוורור ל 100% ומרוב שהוא חרישי ,תחשוב שהוא בכלל לא עובד מומלץ בחום! סליחה,בקור... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.