פורסם 2007 ביוני 418 שנים שלום רבלפני כחודש התקנתי את ויסטה מאז היתה בעיה שמעיקה עליי זה ההעתקות בויסטההם יותר איטיות מה ה xp אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאני מעתיק משהו אז המחשב בקושי מתפקד כאילו הוא משתמש בכל הכוח של המעבד בשביל להעתיק במקום הדיסק הקשיחאני לא יודע מה לעשות...אם למישהו יש נסיון עם זה אני ישמח לפתרוןתודה מראש,עידן
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר תבדוק עם הדרייברים של הצ'יפסט אם ההארדיסקים מוגדרים כ UDMA 5/6.מצטער על הבורות אבל איך אני מגיע אל זה בויסטה ?אני לא מוצא את זהתודה מראש.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים כשאתה נותן דאבל-קליק על nVidia nforce SerialATA Controller Properties ב Device Manager, באיזה מצב מופיע הכונן ? אפשר אפילו לבצע בדיקת מהירות שם.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר כשאתה נותן דאבל-קליק על nVidia nforce SerialATA Controller Properties ב Device Manager, באיזה מצב מופיע הכונן ? אפשר אפילו לבצע בדיקת מהירות שם. אתה בטוח שזה בויסטה ? למה אין מסך כזה שם
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אני לא יודע אם זה קשור, אבל גם אצלי אני מרגיש שבוויסטה העתקות של קבצים מההארד דיסק יותר איטיות.אבל בניגוד לאקס פי- שם כאשר העתקתי- המחשב היה "מושבת" עד סוף ההעתקה- בוויסטה הוא מאפשר עבודה חלקה יחסית במקביל להעתקה.אולי זה עניין של עדיפות בגישה לדיסק או משהו כזה...
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר תתקין דרייברים של צ'יפסט (nVidia / יצרנית הלוח , מה שתעדיף), ותחפש שוב.אתה צודק !אני לא נראה לי התקנתי נתתי לווינדווס לעשות את זה בעצמו...אני ינסה ויחזור עם תשובה !תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.