עבור לתוכן

IIS 7.0 on vista basic

Featured Replies

פורסם

:'( :'( :'(

צריך להתחיל לעבוד על אתר תיכנות בסביבת אינטרנט לבגרות..

אבל הIIS לא עובד. התקנתי אותו דרך הremove\add windows features. כשאני נכנס ללוקאל הוסט אני מקבל את ההודעה הבאה:

Server Error in Application "Default Web Site"

HTTP Error 404.4 - Not Found

Description: The resource you are looking for does not have a handler associated with it.

Error Code: 0x80070002

Notification: MapRequestHandler

Module: IIS Web Core

Requested URL: http://localhost:80/

Physical Path: C:\inetpub\wwwroot

Logon User: Anonymous

Logon Method: Anonymous

Handler: Not yet determined

Most likely causes:

* The file extension for the requested URL does not have a handler configured to process the request on the Web server.

What you can try:

* If the file extension does not have a handler associated with it, add a handler mapping for the extension.

* Verify that the handler associated with the file extension is properly installed and configured.

* Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.

More Information... This error means that the Web server does not recognize the file extension of the requested resource. A module handler is not configured on the Web server for this extension. If the file extension being denied is required by the Web server, add the appropriate handler for the file extension.

Server Version Information: Internet Information Services 7.0.

אני ממש חייב עזרה.. מייקרוסופט לא עזרו לי.. גוגל גם לא.

פורסם

גם הרבה מהכיתה שלי נפלו על זה (למזלי עשיתי את הבגרות שנה שעברה :)) ניראה לי שפשוט הויסטה חדשה מידי בשביל ASP רגיל

סורי שאני לא יכול לעזור אבל בנתיים אני תומך בשאלה....

פורסם

שמת שם קבצים ? :)

איך ניסית לגשת לאתר ששמת שם ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשים קבצים-לא עובד.

וגם יש שם קבצים של הדיפולט דף welcome.

באחד מהחיפושים בגוגל ראיתי שאפשר לפתור את זה ע"י שינוי הפורט בIIS ובקליינט כמובן.

אישהו הסבר לא מובן על זה שהדפדפן משתמש בפורט 80 וזה מתנגש.. משהו מאוד לא ברור, מישהו יודע אולי אם אפשר בכלל לשנות את הפורט?

בדוגמה שינו את זה ל8080 במקום 80.

*אם זה משנה ניסיתי גם בFF וגם בIE, גם 127.0.0.1 וגם Localhost

עריכה: הIIS לא מופיע ב-computer managment.

פורסם

1. אני לא בטוח שיש גירסה מלאה של IIS בגירסת BASIC

2. שהתקנת את הIIS אתה בטוח שעשית V על כל האפשרויות של IIS (ולא ריבוע שזה אומר שרק חלק מהאפשרויות נבחרו) כי לי הייתה השגיאה הזו גם בגלל השגיאה הזו....

איזה קבצים נמצאים ב WWWROOT?

פורסם
  • מחבר

בcomputer managment הIIS לא מופיע...

ניסיתי גם את הדיפולט שזה רק חלק מהאפשרות וגם את הV (לבחור ידנית את כל האפשרויות)

הקבצים הנמצאים בWWWROOT הם iisstart.htm וwelcome.png

פורסם

תריץ חיפוש בSTART לראות אם יש משהו שעונה ל "IIS"... אם אין אז כנראה באמת אין לך את הגירסה המלאה של הIIS....

תוריד ויסטה ULTIMATE

או שתתקין בנוסף XP

פורסם
  • מחבר

יש אישהי תוכנת צד שלישי אולי שיכולה לעזור?

הויסטה מקורי, ככה שאין סיכוי שאני מתקין אולטימייט..(ויסטה ועוד בלי עידכונים?!) אלא אם תגיד לי שהסריאל הנוכחי יעבוד טוב עם האולטימייט.

הממ עוד משהו.. יש מחשב ברשת עם XP.. אם אני אפעיל עליו את הIIS ואני אגש לip שלו אני אוכל לעבוד ככה?

מבחינה של פשוט לשתף את הWWWROOT בXP..?

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה.. אבל זה ממש דחוף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים