פורסם 2007 ביוני 418 שנים נסעתי היום לקנות קצת בגדים וזה מה שקניתי.. כפכפים של QUICKSILVER מכנס של חברה לא מוכרת חולצה של QUICKSILVER מכנס ספורט של NIKE וקניתי עוד גרבים, ועוד מכנס כזה מעפן.. :-\
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אממ..תתחדש?ובלי להעליב גם QUICK SILVER לא מי יודע מה חברה מוכרת(לא שמעתי עליהם בחיים)
פורסם 2007 ביוני 418 שנים חחחחחחחחחח עלק חברה לא מוכרת..כנס כנס לחור שממנו יצאת...תתחדש אחי אבל מה הקטע לשים פה תמונות של בגדים..
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אממ..תתחדש?ובלי להעליב גם QUICK SILVER לא מי יודע מה חברה מוכרת(לא שמעתי עליהם בחיים)אז מה אם לא שמעת על QS בחיים שלך,אתה מדבר כאחד שיודע הכל ושמע על כל הדבריםquick silver נחשבת לאחת חברות הבגדים האיכותיות והטובות בארה"ב (בסגנון גלישה)וjohnnie החנות של אבא שלי בארה"ב מלאה ב QS חבל שקנית היית מבקש הייתי שולח לך אבל בגדים מהממים. תהנה ותשתמש בזמן שלך עד יולי.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אז מה אם לא שמעת על QS בחיים שלך,אתה מדבר כאחד שיודע הכל ושמע על כל הדבריםquick silver נחשבת לאחת חברות הבגדים האיכותיות והטובות בארה"ב (בסגנון גלישה)וjohnnie החנות של אבא שלי בארה"ב מלאה ב QS חבל שקנית היית מבקש הייתי שולח לך אבל בגדים מהממים. תהנה ותשתמש בזמן שלך עד יולי.בואנה אתם לוקחים ממש קשהאני לא התכוונתי לזה ככה,אתם מסיקים מסקנות לבד.הוא כתב את זה כאילו שכל אחד שני שמע על החברה הזאת אז אמרתי שאני לא שמעתי עליה
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אני חושב שהאשכול הזה לא במקום, אני חושב שרוב האנשים פה לא משקיעים בבגדים ולכן ילעגו לך. בגדים יפים, אבל כמו שאמרתי לך במגה - לא אהבתי את הצבע של הדגמ"ח (אולי במציאות נראה יותר טוב). תתחדש!
פורסם 2007 ביוני 418 שנים בגדים יפים אבל אני לא מת על הסיגנון הזה יותר מידי של ילדים מירושלים שאומרים "יא יצור" והולכים אם כובעים של בילה בונג פשוט לא אוהב בכל מיקרה תחדש תהנה
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מה רע ב BILLABONG / OP / QS / SPIDERכל אחד והטעם שלו בבגדים (וכמובן התקציב )ודרך אגב קניתי דגמ"ח דומה לשלך של BILLA
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אנשים, אני לא מאמין שאתם באמת מגיבים. את מי זה לעזאזל מעניין? ולפותח הת'רד - אתה יודע שבממוצע כל יום לפחות כמה עשרות אנשים פה קונים בגדים? ואתה רואה חדר אחד שנפתח על זה? ואתה יודע למה? כי זה לא מעניין.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אותי זה דווקא מעניין,לאור התמונות עכשיו אני יכול לומר לאבא שלי מה להביא לי מהחנות שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.