עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם כרטיס מסך 88GTX....

Featured Replies

פורסם

הכל היה טוב ויפה עד לפני כמה ימים....

היום הכרטיס התחיל לעשות בעיות- הוא לא מצליח להעלות שום משחק ליותר מדקה- לאחר דקה יש קיטועים והוא בקושי מחזיק את עצמו...

לאחר מכן היה את ההודעה: "nv4_disp display driver has stopped working normally"

התקנתי את הדרייברים החדשים של נווידיה לפני כמה ימים והיום הסרתי והתקנתי גם פעמיים אבל זה לא פתר את הבעייה...

הכרטיס הוא 88GTX מגרבת AC3 של EVGA ושאני הורדתי את הדרייברים מהאתר של נווידיה זה נורא מוזר לי שהם מבקשים שם רק לבחור סדרה ולא דגם שהרי יש הרבה הבדל בים הדגם הזה לדגם למשל 8500 או 88GTS אז למה בדיוק באתר שלהם זה לא מחולק לפי דגמים אלא רק לפי סדרות?

מה אפשר עוד לנסות לעשות כדי לפתור את הבעייה??

ניסיתי האמת גם לסרוק וירוסים וספיי וורס וכל זה ולא עזר....

תודה מראש לעוזרים

:xyxthumbs:

נ.ב

האם יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה את תקינות הכרטיס? (שלא שוקלת יותר מדי ולא 3D MARK)

פורסם

נסה להתקין גירסה ישנה יותר...

ויש סיבה למה לכרטיסים יש את אותו הדרייבר...לכרטיס שצריך דרייבר שונה הוא מחולק שונה..

לגבי תוכנות יש לך במדריך באתר...

http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/

פורסם
  • מחבר

נסה להתקין גירסה ישנה יותר...

ויש סיבה למה לכרטיסים יש את אותו הדרייבר...לכרטיס שצריך דרייבר שונה הוא מחולק שונה..

לגבי תוכנות יש לך במדריך באתר...

http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/

איך אפשר באתר של נוידיה להוריד דרייברים ישנים?

תודה

:hi:

פורסם

בדוק את חיבור החשמל לכרטיס

במקביל תראה עם הספק יכול לעמוד בהספק

לא נראה לי שזה בעיה של דרייבר

פורסם
  • מחבר

בדוק את חיבור החשמל לכרטיס

במקביל תראה עם הספק יכול לעמוד בהספק

לא נראה לי שזה בעיה של דרייבר

הספק הוא של 620W אז לא נראה לי שזה הבעיה

והכרטיס מחובר לחשמל בדקתי...

פורסם

מוזר, למרות שיש קטעים שגם אצלי זה מקרטע אני רואה דשא זוהר כזה ונעלם אחרי שנייה ושוב חוזר, ושטויות כאלה, אחרי עידכון לדרייבר 160.02 הכל היסתדר לי.

אתה מוזמן להוריד מפה.

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1640

בקשר ליבדוק את הכרטיס, אתה מוזמן להוריד Everest, וליבדוק את התדרים של הזיכרון\ליבה של הכרטיס מסך וגם את הטמפרטורה שלו.

פורסם
  • מחבר

מוזר, למרות שיש קטעים שגם אצלי זה מקרטע אני רואה דשא זוהר כזה ונעלם אחרי שנייה ושוב חוזר, ושטויות כאלה, אחרי עידכון לדרייבר 160.02 הכל היסתדר לי.

אתה מוזמן להוריד מפה.

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1640

בקשר ליבדוק את הכרטיס, אתה מוזמן להוריד Everest, וליבדוק את התדרים של הזיכרון\ליבה של הכרטיס מסך וגם את הטמפרטורה שלו.

GPU 55 °C (131 °F)

GPU Diode 62 °C (144 °F)

זה נורמלי לא?

GPU Clock (Geometric Domain) 626 MHz (original: 626 MHz)

GPU Clock (Shader Domain) 1458 MHz (original: 1458 MHz)

GPU Clock (Shader Domain) 1458 MHz (original: 1458 MHz)

התקנתי עכשיו גם את הדרייבר בטא שיצא וגם אותו בעיה...

ניסיתי גם עם התוכנה rthdribl

זה עובד כמה שניות על איזה 200+ FPS ואחרי זה זה נתקע ואני צריך לסגור אותו...

מעצבן התקלה הזו שבאה בלי שום סיבה...

פורסם

תפעיל את הסנכרון אנכי, שיהיה לך FPS יציב, ותפעיל את התוכנה\משחק\ כל מה שעושה בעיות.

פורסם
  • מחבר

תפעיל את הסנכרון אנכי, שיהיה לך FPS יציב, ותפעיל את התוכנה\משחק\ כל מה שעושה בעיות.

איך בדיוק עושים את זה?

פורסם

כנס ל"לוח הבקרה של Nvidia".

ואחרי זה יש לך אפשרות בשם "ניהול הגדרות תלת-מימד", אחרי זה יהיה לך שמה ברשימה "סנכרון אנכי", תסמן אותו על "כפה הפעלה".

פורסם
  • מחבר

כנס ל"לוח הבקרה של Nvidia".

ואחרי זה יש לך אפשרות בשם "ניהול הגדרות תלת-מימד", אחרי זה יהיה לך שמה ברשימה "סנכרון אנכי", תסמן אותו על "כפה הפעלה".

גם לא עובד...

אולי יש איזה תוכנה לבדוק אם הכרטיס מסך מקבל את החשמל כמו שצריך?

יש לי EVEREST אבל לא מצאתי שם את האפשרות הזאת...

פורסם

במדריך באתר יש לינק לתוכנות כגון 3DMARK..תריץ אותם..אם הכרטיס עובר את הבדיקות ואין שום שגיאה/קריסה...אז הכל טוב..

פורסם
  • מחבר

במדריך באתר יש לינק לתוכנות כגון 3DMARK..תריץ אותם..אם הכרטיס עובר את הבדיקות ואין שום שגיאה/קריסה...אז הכל טוב..

ניסיתי עם 3DMARK 05 הוא טוען מאוד מהר אבל נתקע עוד לפני שהוא מצליח להעלות תמונה....

איזה בעיה מעצבנת איאפשר לדעת מה הבעיה האמיתית שם :bash:

פורסם

לדעתי יש לך בעיה בתוכנה ולא בכרטיס מסך, תנסה להשים AA + AF על המקסימום בהגדרות של הדרייבר, שזה יכביד ולא ירוץ מהר מידי.

ותנסה להתקין DX9 של חודש אפריל.

בכל מיקרה עם זה ממשיך גם אחרי פירמוט וכוליי, תממש את האחריות שלך ותבקש שיבדקו את המחשב במעבדה של החנות.

פורסם
  • מחבר

לדעתי יש לך בעיה בתוכנה ולא בכרטיס מסך, תנסה להשים AA + AF על המקסימום בהגדרות של הדרייבר, שזה יכביד ולא ירוץ מהר מידי.

ותנסה להתקין DX9 של חודש אפריל.

בכל מיקרה עם זה ממשיך גם אחרי פירמוט וכוליי, תממש את האחריות שלך ותבקש שיבדקו את המחשב במעבדה של החנות.

תודה אחי הכל עובד הבעיה כנראה הייתה עם ה DIRECTX

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים