פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר אני עכשיו עושה את ההשלמה משלוש לחמש..אוף נו אף אחד פה לא לומד כימיה? אני לא יודע איך להתכונן חחח אין לי תרגילים לפתור כי אין לי כוח לחפש תרגילים שמתאימים למיקוד.. ככה גם היה במתכונת בעעעעיש פה מישהו עם כמה תרגילים או משהו כזה?
פורסם 2007 ביוני 418 שנים פשוט תעשה את מה שאני עשיתי בזמנו, תפתור את כל האנקורי (לפי המיקוד כמובן).לוקח משהו כמו שעתיים להכל וזאת אחלה הכנה.בהצלחה לכל מי שניגש.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים כן, היה באמת קל.שיווי משקל היה פשוט וגם חומצות ובסיסים...חשבתי שאני אלך על סטויכיומטריה, אבל אלו פשוט היו קלים!המאמר היה יותר פשוט ממה שציפיתי...אמ... מה עוד היה?מבנה וקישור נראה לי... היה סבבה.אני מקווה ל 90+
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אמרקני- לא זוכרמאמר- לפחות חצי נכוןשאלות פתוחות- שיווי משקל מעולהסטכומטריה הרוב נכוןמבנה וקישור הרוב נכוןאני מקווה ל70+ :-\
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אני עשיתי היום את ההשלמה ל-5 יחידות, שאלון 037203 השאלה הראשונה בתרמודינמיקה (1) היתה קלה מאוד, סתם עניין של הצבה בנוסחאות השאלה הראשונה בחלבונים (13) היתה סבירה ביותר והלכה טוב סך הכל אני מרוצה אה...ואין יותר כימיה
פורסם 2007 ביוני 518 שנים http://yoram.walla.co.il/files/files/f_232.pdfהפיתרון לבגרויות ..אני עשיתי את שאלות 4 5 6 וצדקתי בהכל.. במאמר טעיתי רק בגרף בחרתי 3 וזה 1..ואמריקאיות אני לא יודע כי אין לי את הטופס..אם מישהו יצליח למצוא לי את השאלון או לפחות יסרוק לי את השאלות האמריקאיות מהטופס שלו זה יעזור מאוד.. תודה מראש
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר השלמה מ3 ל5 כנראה סופי 97אוף כל הטעויות שלי דווקא בשאלה 3.. טעויות מפגרותתת ... טוב שזה רק 2 נקודות בערך לכל טעות [יש 3 כאלה]
פורסם 2007 ביוני 618 שנים האמריקאי הלך לי גרועהשיווי משקל הכל נכוןסטוכיומטריה גם הכל נכוןמאמר גם נראה לי אנרגיה לא יצא לי לבדוק עדייןדרך אגב למה אתם עושים חומצות ובסיסים?אנרגיה ממש ממש קל!!
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אני עשיתי אנרגיה וכי לא היתי בטוח ב100% מחקתי ועשיתי סטכומטריה בסוף יצא שאם הייתי משאיר את הארגיה אז בטוח הייתי מקבל את כל הניקוד על השאלה ועכשיו בסטכומטריה אני לא בטוח שאני יקבל הכל.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אני עושה את ה3 יח"ל השנה, ב9 בבוקר איזה קנס זה היה.היה קל בטירוף-אמריקאיות יש לי הכל, מאמר נכון, מבנה וקישור היה קל, סטוכיומטריה היה שטויות ביותר, ומבנה וקישור וסטוכיומטריה היה קל ביותר.קיצר, הבגרות הייתה קלה ביותר, אני מקווה ל90+.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים ארגנתי את הטופס..אין לי טעויות באמריקאיות..אין לי טעויות בשאלות..רק במאמר איזה דפוק יצאתי.בהתחלה סימנתי את גרף 2 ואז שהתחלתי לרשום הבנתי שטעיתי וזה כמו 2 רק שיש לחץ בהתחלה וזכרתי שהגרף הזה הוא 3..אז בחרתי גרף 3 והסברתי על גרף 1..חחח
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אתה יכול לסרוק את הטופס ולעלות אותו?או מישהו אחר?תגידו מתי יש מועד ב בכימיה?יש לי הרגשה שאני יכול להוציא יותר ממה שאני הולך לקבל.הציון הזה חשוב הוא 60% מכלל הציון בכימיה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.