עבור לתוכן

אהלן צריך עזרה מחודשת בקניית מסך 19 LCD!!0עד 1900)

Featured Replies

פורסם

אז ככה לאחר המלצות בפורום קניתי את המסך 971P של סמסונג.

מסך מעולה להכל פרט למשחקים.. רואים מעולה במשחקים עד הרגע שבוא מזיזים את העכבר בג"נרלס או

מוסרים מסירות ארוכות בפיפא. ואז רואים איזה צריבה רצינית במסך שהורגת לכם את העינים .

ככה שכל מי שחושב על המסך הזה לצורך משחק שיוותר.

עיקרון מחר אני מדבר עם החברה על ההחזרה של המסך כי הם הבטיחו שהוא יהיה טוב למשחקים.

קניתי מרואים עולם ,נראים אחלה חברה.

בקיצור אני צריך מסך אחר 19 לא משנה לי רחב או לא.

שתהיה בו חדות בערך כמו הסמסונג או יותר טובה ושיהיה מעולה למשחקים עם פאנל איכותי.

כמובן שאני אצטרך אותו ללימודים בעוד שנה וחצי ככה אז שיהיה טוב לטווח ארוך..

טווח המחירים עד 1900 .

ומה דעתכם על המסך :

NEC LCD MultiSync 19" 1970NXP

פורסם

מריחות הם מאוד סוביקטיביות, לך זה יפריע מאוד, מישהו אחר לא יראה את זה בכלל.

בכל מקרה אם אתה רוצה תחליף שיהיה מהיר יותר ובעל פאנל דומה ואיכותי אתה יכול ללכת על ה VP930 של ViewSonic.

הוא מהיר יותר מה-971P ומציג זויות צפיה רחבות בדומה ל 971P אם כי יחס הניגודיות שלו פחות גבוה.

פורסם
  • מחבר

מריחות הם מאוד סוביקטיביות, לך זה יפריע מאוד, מישהו אחר לא יראה את זה בכלל.

בכל מקרה אם אתה רוצה תחליף שיהיה מהיר יותר ובעל פאנל דומה ואיכותי אתה יכול ללכת על ה VP930 של ViewSonic.

הוא מהיר יותר מה-971P ומציג זויות צפיה רחבות בדומה ל 971P אם כי יחס הניגודיות שלו פחות גבוה.

אחלה אז זאת אומרת שה VS יהי מעולה למשחקים לא תהיה לי מין מריחות כזאת כל פעם שאני יזיז את העכבר במשחק וכו..?

אני רוצה שהמסך יעבוד עם כל משחק מהיר .

ויש אופציה לעוד מסכים ? עם פאנלים כאלה? מה עם ,NEC?

ומה עם ה DELL יש עדיפות גדולה ושווה את הכסף לעומת ה VS או שלמשחקים אני צריך להתפשר?

פורסם

אם אתה רוצה למשחקים אולי תחשוב בכוון של מסך רחב 22 אינץ'

פורסם

אם נשארים בתחום ה-19" בעלי פאנל איכותי(איכות תצוגה עדיפה בהרבה על פני 22") יש לך בחירה בין ה-VP930 ל-1970NXP.

מבחינת ביצועים שניהם מצוידים בפאנל P-MVA, לפי נתונים גירסת הפאנל בנק ישנה יותר אבל קשה לדעת

מה הם מכניסים למסכים שלהם היום, ה VP930 זול יותר מהנק ועבר הרבה ביקורות שמצאו מסך מהיר ואיכותי עם ארגונומיה טובה.

לדל אין אין פתרון איכותי ב-19" ואילו משני המסכים הללו ניתן רק לעלות למסך איכותי של איזו כגון ה S1931 שעולה כ 500-700 ש"ח יותר.

פורסם
  • מחבר

אם נשארים בתחום ה-19" בעלי פאנל איכותי(איכות תצוגה עדיפה בהרבה על פני 22") יש לך בחירה בין ה-VP930 ל-1970NXP.

מבחינת ביצועים שניהם מצוידים בפאנל P-MVA, לפי נתונים גירסת הפאנל בנק ישנה יותר אבל קשה לדעת

מה הם מכניסים למסכים שלהם היום, ה VP930 זול יותר מהנק ועבר הרבה ביקורות שמצאו מסך מהיר ואיכותי עם ארגונומיה טובה.

לדל אין אין פתרון איכותי ב-19" ואילו משני המסכים הללו ניתן רק לעלות למסך איכותי של איזו כגון ה S1931 שעולה כ 500-700 ש"ח יותר.

סבבה תודה איש אני הזמנתי היום את ה VS930B ואני מקווה לפי כל ההמלצות בפורום לא להתאכזב ..

כי ב 971P מאוד מאוד התאכזבתי הוא היה פשוט גרוע למשחקים והמלצתי לכל מי שרוצה מסך מעולה גם למשחקים זה לא המסך!

אני מקווה שהבחירה ב VS930 הייתה טובה.

בעיקרון רציתי את ה DELL2007 המעולה אבל צריך לחכות יותר מידי והוא ייקר מידי אני מקווה שזה יספיק.

פורסם

לך או על ה VS930 או על ה-EIZO S1910

פורסם
  • מחבר

לך או על ה VS930 או על ה-EIZO S1910

לא תהיה לי בעיה אחרי זה במשחקים נכון? מריחויות וכאלה כמו בפיפא? והמסך יהיה טוב ללימודים לאחר מכן לקריאה כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים