פורסם 2007 ביוני 318 שנים כמו שתיארתי המחשב קורס, הבעיה היא לא ביישום אחד ספציפי אלא בכמה - מכאן אני מבין שהבעיה היא ככל הנראה בחומרה\ווינדוס\דרייבריםעידכנתי דרייברים לכרטיס מסך, ושום דבר לא השתנהמאיפה אני אמור לדעת מהיכן הבעיה, מחומרה או מתוכנה?יש תוכנות שיכולות לבדוק את מצב הכרטיס מסך שלי?הכרטיס שלי הוא radeon x1950xtכמו כן שאני אומר שהמחשב קורס, אני לא מקבל מסכים כחולים של ווינדוס אלא פשוט מעין ערבול של המסך והמחשב לא מגיב יותר עד לריסט ידנימלבד זאת המחשב איננו קורס אפילו לא פעם אחת בזמן שאני לא מפעיל ישומי גרפיקהתודה על העזרה =]
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר שללתי לגמרי את האפשרות שזוהי בעיית תוכנה, ופירמטתי את המחשבעדיין הבעיה חוזרתמפרט :CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz (8 x 267)Motherboard Name Gigabyte GA-965P-S3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (256 MB)טמפרטורותGPU VRM : 73GPU ambient : 61CPU #1 core #1: 51CPU : 42Motherboard : 49כמו שאמרתי אני מאוד חושד שזה הכרטיס מסך, יש אפשרות לבדוק את זה ? (מלבד להביא כרטיס מסך אחר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.