פורסם 2007 ביוני 1118 שנים טוב, אני כבר עם אייפי של ישראל. זאת כנראה הדרך הכי גיקית שקיימת להגיד נחתנו בארץ
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים לא ראינו כתבה אחת על התקדמותה של AMD במעבדים החדשים.. =|וזאת מסיבה אחת פשוטה, לא היה התקדמות.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים וזאת מסיבה אחת פשוטה, לא היה התקדמות.אני חושב שהסיבה היא ההפך. אולי הייתה התקדמות ענקית שלוקח לכתוב עליה הרבה זמן...
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים אני חושב שהסיבה היא ההפך. אולי הייתה התקדמות ענקית שלוקח לכתוב עליה הרבה זמן...מי יודע אולי זה מאמר ולא כתבה?
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים טוב, אני כבר עם אייפי של ישראל. יש לנו עוד טון חומר לעלות, ועובדים על זה בשיא המרץ. יום יומיים וחוזרים לשיגרה - היה פצצות. ראול - חכה למאמר - אל תקנה עוד מקלדת חדשה... אחרי הצהרה כזו בומבסטית אני מצפה בקוצר רוח.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים נראה לי שהוא התכוון שאתה תזיל עוד הרבה ריר.. פשוט תקנה לך דלי סטייל קארטמן בפרק של WOW.
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים זה לא חד משמעי. יכול להיות שהוא מתחבר מטאיוואן דרך פרוקסי. זאת כנראה הדרך הכי גיקית לחפות על הגיקיות הכי גיקית. נ.ב, הבאתם איתכם את התחפושת הזאת של הרובוט של אינטל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.