עבור לתוכן

אלטלנה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב,אדוני שלא לציטוט אני לא מבין מה הנקודה פה.

מה לעשות שהציבור בישוב היהודי סלד מהארגונים האלו,ולא האמין בתורה שלהם.

אם האוניה היתה מגיעה,ואם המצב הזה של מיליציות בקום המדינה היה נמשך-היו נראים כמו הפלסטינאים.וזהו כול ההבדל ביננו לבינם-אנחנו השכלנו להלחם ב"חמאס" שלנו,הם לא.

באה לה קבוצת אנשים, זניחה בגודלה, ומחליטה שהיא יודעת מה לעשות וגוררת את כל הישוב בארץ אחריה. לא שואלת אף אחד ומתחילה לרצוח על ימין ועל שמאל. אפשר להתווכח עם הסזון היה חכם, אבל מבחינה מוסרית אין שום מחוייבות להגן על רוצחים.

ואת מי בדיוק הם רצחו? יושבי האוניה הכוונה

שוב כל העובדות ולא הניחושים שלכם מראים על שילוב של אצ"ל בצה"ל אם הם כל כך סלדו מהאצ"ל למה קיבלו אותם לצה"ל וזה התחיל כמה חודשים טובים לפני אלטלנה

בנוסף איפה ההגיון בזה שאצ"ל פירק מנגנונים של אצ"ל אם הוא רצה לעשות מהפכה הרי הדברים שלכם חסרי כל שחר ובסיס

ולפי מה שאני יודע ישראל הוקמה למען היהודים כדי לתת להם מקלט זה המטרת על שלה הריגת יהודים בלי ביסוס ותכלית זה ההפך ממטרת המדינה

בנוסף ממתי בישראל נותנים עונש מוות על הריגה רצח או אפילו רצח המוני וטרור?

• תגובות 48
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ושוב האצ"ל הסכים למסור את רוב תכולת האונייה- זה לא מעשה מי שמנסה למרוד

פורסם

זה כבר פשוט לא נכון.... הוא הסכים למסור את תכולת האוניה לעצמו... או יותר נכון ל"צהל" אבל לא לצהל אלה ליחידות מסוימות בצהל ששהיו חלק מהאצל לפני צהל...

להבטיע את האוניה זה היה הדבר היחיד שהיה ניתן לעשות ברגע שבגין סירב להביא את הנשק לצהל ושצהל יעשה את הנשק מה שבא לו

הקמת מדינה היא לא עסק פשוט ואי אפשר לתת לאנשים להקים צבא פרטי... כי כמו שאמרו כאן קודם אם היו נותנים להם להמשיך בתוכניות שלהם בסופו של דבר היינו בדיוק במצב של הפלסטינאיים עם מילציות חמושות בכל פינה שמתנגדות לממשל... ככה בחיים לא היינו מתקדמים לאנשהו

פורסם
  • מחבר

זה כבר פשוט לא נכון.... הוא הסכים למסור את תכולת האוניה לעצמו... או יותר נכון ל"צהל" אבל לא לצהל אלה ליחידות מסוימות בצהל ששהיו חלק מהאצל לפני צהל...

להבטיע את האוניה זה היה הדבר היחיד שהיה ניתן לעשות ברגע שבגין סירב להביא את הנשק לצהל ושצהל יעשה את הנשק מה שבא לו

הקמת מדינה היא לא עסק פשוט ואי אפשר לתת לאנשים להקים צבא פרטי... כי כמו שאמרו כאן קודם אם היו נותנים להם להמשיך בתוכניות שלהם בסופו של דבר היינו בדיוק במצב של הפלסטינאיים עם מילציות חמושות בכל פינה שמתנגדות לממשל... ככה בחיים לא היינו מתקדמים לאנשהו

טוב לא נשאר לי אלא לצתת את עצמי בתקוה שמשהוא יחלל

ואת מי בדיוק הם רצחו? יושבי האוניה הכוונה

שוב כל העובדות ולא הניחושים שלכם מראים על שילוב של אצ"ל בצה"ל אם הם כל כך סלדו מהאצ"ל למה קיבלו אותם לצה"ל וזה התחיל כמה חודשים טובים לפני אלטלנה

בנוסף איפה ההגיון בזה שאצ"ל פירק מנגנונים של אצ"ל אם הוא רצה לעשות מהפכה הרי הדברים שלכם חסרי כל שחר ובסיס

ולפי מה שאני יודע ישראל הוקמה למען היהודים כדי לתת להם מקלט זה המטרת על שלה הריגת יהודים בלי ביסוס ותכלית זה ההפך ממטרת המדינה

בנוסף ממתי בישראל נותנים עונש מוות על הריגה רצח או אפילו רצח המוני וטרור?

וזה היה "צבא פרטי" של העם היהודי בארץ ישראל ששמו צה"ל

פורסם

הראיות לא משנות כלום.

בגין מסרב להעביר את הנשק לצהל זה מספיק בשביל שבן גוריון יחשוד שמשהו כאן מאוד מסריח, זה לא משנה אם באמת המטרות של בגין הם הכי מוצדקות שבעולם, במדינה מתוקנות אי אפשר לתת לדבר כזה להתקיים.

פורסם

רק שנייה... זה לא היה בגין שהסכים למסור כמעט את כל הנשק??

פורסם

בגין הסכים למסור את הנשק, אבל לא בדיוק לצה"ל (אלא בעקיפין)

הדרישה שלו היתה שהנשק ישאר בידי יחידות האצ"ל שיסופחו לצה"ל. למעשה הדרישה שלו היתה שאצ"ל לא יפורק אלא יהיה סוג של צבא בתוך צבא.

דבר שהיה בלתי מתקבל על הדעת במדינה הצעירה.

פורסם

רק שנייה... זה לא היה בגין שהסכים למסור כמעט את כל הנשק??

אז אתה מודה שיש נשק שבגין לא הסכים למסור.

פורסם
  • מחבר

הראיות לא משנות כלום.

בגין מסרב להעביר את הנשק לצהל זה מספיק בשביל שבן גוריון יחשוד שמשהו כאן מאוד מסריח, זה לא משנה אם באמת המטרות של בגין הם הכי מוצדקות שבעולם, במדינה מתוקנות אי אפשר לתת לדבר כזה להתקיים.

לא היה נסיון לפתור את זה בכללנתנו לו 10 דקות אולטימטום וכשבגין הציעה את מה שהוא הציעה לא היה שום משא ומתן לא היה כלום פשוט ירו על והסםינה וזהוא כמו סתומים

אז אתה מודה שיש נשק שבגין לא הסכים למסור.

בהחלט היה נשק שבגין רצה להשאיר לאצ"ל שבירושלים ששם עדין לא אוחדו ה"צבאות" וההגנה על העיר היתה סקטוריאלית אבל שוב רוב הנשק היה צריך לעבור לצה"ל

פורסם

לא היה נסיון לפתור את זה בכללנתנו לו 10 דקות אולטימטום וכשבגין הציעה את מה שהוא הציעה לא היה שום משא ומתן לא היה כלום פשוט ירו על והסםינה וזהוא כמו סתומים

אין שום סיבה לעשות משא ומתן, אין כאן על מה לדון, אסור שישאר אצלהם נשק ואין מצב אחר שניתן להתפשר עליו

אבל שוב רוב הנשק היה צריך לעבור לצה"ל

זה פשוט שקר. הוא לא רצה שהנשק יעבור לצהל אלה לצבא הפרטי שלו, זה שהוא "אוחד" עם צהל לא משנה לו עובדה שהדרישה היתה שהוא יגיע רק ליחידות של האצל.

פורסם
  • מחבר

זה פשוט שקר. הוא לא רצה שהנשק יעבור לצהל אלה לצבא הפרטי שלו

השקרן פה הוא אתה תוכיח

ואני אומר להשים את גולני על ספינה ולהטביע אותם ככה יעשה לכל המורדים החותרים תחת השילטון :screwy:

פורסם

אש"ל, אתה באמת מזכיר לי גביע אשל בלי שכל.

פורסם
  • מחבר

אש"ל, אתה באמת מזכיר לי גביע אשל בלי שכל.

אלימלך אגוז עכשיו אני הבנתי את הכינוי שלך אגוז זה כינוי שניתן לך בגלל גודל שכלך ואלימלך זה השם שלך

פורסם

לא, אלימלך אגוז הוא דמות בדיונית של גיליוטין.

*שיעול*אפצ'רקהסיוס*שיעול*

פורסם

מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים